2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Uzulme canim enfeksiyon gecince hareketlilik artacaktir 4 ay once bizde yaptirmistik efer adet olursam bu ay tekrar yaptiralim dedim esime once yaptirdigimizda bi sikinti yoktu ama tekrar yaptiraca

beni geçtin sen bu ay canım.18ine test yapacak kimse kalmadı yahu:) durmak yok yola devam ama her regli yeni bir başlangıç

Ben henüz olmadım regl, bakalım normalde yarın BAT. Adet öncesi acıyan göğüslerimde tık yok bu ay. Sadece ara ara sol göğüs ucum sızlıyo, zonklama tarzında. 1-2 güne belli olur sahte belirti mi gerçek mi...Bir de sol böbreğimin olduğu yerde sabah hafif bi ağrı oldu.

Insallah gercek belirtidir ve sen hamilesindir

Uzulme canim enfeksiyon gecince hareketlilik artacaktir 4 ay once bizde yaptirmistik efer adet olursam bu ay tekrar yaptiralim dedim esime once yaptirdigimizda bi sikinti yoktu ama tekrar yaptiraca
İnşallah canım ya evet testi tekrarlamakta fayda var

adet oldum çok geç oldu yazyorum ama malesef olmadı bu ay listeye yazarsanız....ben meğersem doğru dürüst hesapladım 31 günde bir oluyomuşum adet 29-30 sanıyodum göz kararı....tam hesapladım 31...şimdi yeni bat 12 eylül

Canim hayirlisi olsun listeyle mogami ilgileniyor mogami 19 una kadar yok memleketine gitti donunce alinti yaparak hatirlatirsan ekleyecektir

kızlar ben ilk defa doktorda kan ve hormon testi yaptırdım çokk şükür sonunda kendimle ilgili bilgi edinebildim bi türlü yaptıramıyodum...şimdi size yazsam bana sadece bi kaç yorum yapsanız bile yeter normal mi düşük mü diye?? doktora gdicem pzrtesi tekrar infertiliteye yönlendiririm bi sorun varsa dedi doktor değerlerim şöyle:

TSH: 2.3
FSH:5,25
LH:5,84
PROLAKTİN:9,02
ESTRODİOL:45
PROGESTERON: 0,1
TOTal testesteron:0,3
DHEA-S:197,7

adetin 3. günü verdiğim kan testi sonuçları bunlar sizce anormallik var mı lütfeeennn yardım

DHEA yi bilmiyorum ama digerleri guzel canim sonuclar

TE="wuslt, post: 36534245, member: 598890"]Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desen[/QUOTE]
Yakn ama hamam varmış orda ama turistlerden ilgi olunca fiyatlar uçmuş bu 300 TL felan belki bi dahaki ay gideriz

="wuslt, post: 36534245, member: 598890"]Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desen[/QUOTE]
Mesajda bi terslik oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…