Uzulme canim enfeksiyon gecince hareketlilik artacaktir 4 ay once bizde yaptirmistik efer adet olursam bu ay tekrar yaptiralim dedim esime once yaptirdigimizda bi sikinti yoktu ama tekrar yaptiracaKızlar minsallahozuk ya Sperm testi yaptırmıştık geçen yazmıştım burda enfeksiyon varmış ve yüzde 60 olması gereken hız yüzde 10.hareketsiz Sperm yüzde 60 çıktı enfeksiyon hızı düşürüyormus antibiyotik kullanacak iki ay sonra tekrar test yapacak bizim yedinci deneme falandi size diyeceğim eşinizin de doktora görünmesinde fayda var
beni geçtin sen bu ay canım.18ine test yapacak kimse kalmadı yahu:) durmak yok yola devam ama her regli yeni bir başlangıçgünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
bende ikizlerimbnde ikizlerim cnm...
Insallah gercek belirtidir ve sen hamilesindirBen henüz olmadım regl, bakalım normalde yarın BAT. Adet öncesi acıyan göğüslerimde tık yok bu ay. Sadece ara ara sol göğüs ucum sızlıyo, zonklama tarzında. 1-2 güne belli olur sahte belirti mi gerçek mi...
Insallah gercek belirtidir ve sen hamilesindir
İnşallah canım ya evet testi tekrarlamakta fayda varUzulme canim enfeksiyon gecince hareketlilik artacaktir 4 ay once bizde yaptirmistik efer adet olursam bu ay tekrar yaptiralim dedim esime once yaptirdigimizda bi sikinti yoktu ama tekrar yaptiraca
Hayirlisi olsun canim uzulme calismalara devam yilmak yok insallah eylulde hamile kalirsinkızllaar 5 gün gecikmeli geldi benm kırmızılaryeni bat 17 eylül
Canim hayirlisi olsun listeyle mogami ilgileniyor mogami 19 una kadar yok memleketine gitti donunce alinti yaparak hatirlatirsan ekleyecektiradet oldum çok geç oldu yazyorum ama malesef olmadı bu ay listeye yazarsanız....ben meğersem doğru dürüst hesapladım 31 günde bir oluyomuşum adet 29-30 sanıyodum göz kararı....tam hesapladım 31...şimdi yeni bat 12 eylül
peki canım teşekkür ederimmCanim hayirlisi olsun listeyle mogami ilgileniyor mogami 19 una kadar yok memleketine gitti donunce alinti yaparak hatirlatirsan ekleyecektir
Hayirdir canimOfffff kızlar of moralin çok bozuk
Offfff kızlar of moralin çok bozuk
DHEA yi bilmiyorum ama digerleri guzel canim sonuclarkızlar ben ilk defa doktorda kan ve hormon testi yaptırdım çokk şükür sonunda kendimle ilgili bilgi edinebildim bi türlü yaptıramıyodum...şimdi size yazsam bana sadece bi kaç yorum yapsanız bile yeter normal mi düşük mü diye?? doktora gdicem pzrtesi tekrar infertiliteye yönlendiririm bi sorun varsa dedi doktor değerlerim şöyle:
TSH: 2.3
FSH:5,25
LH:5,84
PROLAKTİN:9,02
ESTRODİOL:45
PROGESTERON: 0,1
TOTal testesteron:0,3
DHEA-S:197,7
adetin 3. günü verdiğim kan testi sonuçları bunlar sizce anormallik var mı lütfeeennn yardım
Rüya görmüştüm sultan ahmette hamam da banyo yap şifa için camide dua et dediler ama ben rüyamı gerçekleştiremedimHayirdir canim
Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desenRüya görmüştüm sultan ahmette hamam da banyo yap şifa için camide dua et dediler ama ben rüyamı gerçekleştiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?