- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Yakn ama hamam varmış orda ama turistlerden ilgi olunca fiyatlar uçmuş bu 300 TL felan belki bi dahaki ay gideriz[/QUOTE]TE="wuslt, post: 36534245, member: 598890"]Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desen
Ayy mesj olmuyo[/QUOTE][QUOmesh wuslt, post: 36534245, member: 598890"]Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desen
Tatlim aynisi geçen ay oldu bende kahve aktini.. kaçırdığımiz ay yani... Vücut sperme alisacak diye böyle oluyor...yeni bir ay yeni umutlar canim...:) Rabbim en kisa zamanda nasip edecek çünkü adetin düzensiz olmaya başladı... Boşa demez bunu yaşlılar... Sakin telaşlanma tatlim...günaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
Tatlim rüya ile amel edilmez... Ama elbett ruyan çok güzel... İnsaallah yakın zamanda sultan ahmete gider duani edersin :)[QUOmesh wuslt, post: 36534245, member: 598890"]Ne guzel ruya gormussun uzak mi canim esine soylesen ruya gordum gidelim desen
6 ayımızdı gün aşırı ve 2 günde 1 kesin oldu ama yok yine yokHayirlisi olsun canim uzulme calismalara devam yilmak yok insallah eylulde hamile kalirsin
Demek ki biraz daha zamani var... Rabbim hayırlı zamanda verir insaAllah canim...üzülme ama...6 ayımızdı gün aşırı ve 2 günde 1 kesin oldu ama yok yine yok
herşeyin hayırlısı olsun nasip vaktimizi beklicez napalımDemek ki biraz daha zamani var... Rabbim hayırlı zamanda verir insaAllah canim...üzülme ama...
Bende ikizler burcuyum canim 26 mayis. Ben severim burcumu ama esimle kavga ettigimizde esim biktim ikinizdende diyor :) anim animi tutmaz bazen :)Sanalda bilmem ama gerçekte çok hoş sohbetimdur. Ikizler burcunun bu huyunu çok severim.
Aynen benim eşim de kararsızlığım ve ani duygu geçişlerimden sevmiyor ikizler burcu dengesiz diyor. Ama ben bu karmaşık yapımı seviyorum.Bende ikizler burcuyum canim 26 mayis. Ben severim burcumu ama esimle kavga ettigimizde esim biktim ikinizdende diyor :) anim animi tutmaz bazen :)
benimde aynı şekilde cnm günü gününe düzenliyken son 7 8 aydır acaip düzeniz bi 25 günde oluyorum bi 30 bi 35. sanırım vücut alışmaya çalışıyo. sonuçta tanımadıgı bisey giriyo vücuda yani ben oyle düşünüyorumgünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
4 + 14 =18 canim... Düzenliyse batin yarın canim, hakkında hayırlı olan olsun. Bebisler fazla bekletmesiiin :)yarın test yapacak olanlaarrr... hepinizden güzel haberler bekliyorum.18 bat tarihim ama belli de olmuyo bi gec oluyorum bi erken cok düzensiz. yarın ben kandan once erken gebelik testi yapmaya karar verdim. eger ondan bisey cıkarsa kan vercem. kimler kaldı şimdi yarın test yapacak olan???? bide birsey sorcam ben 4 agustosta cift cizgiyi gordum ovulasyon testinde. çift çizgiden kaç gün sonra adet olmam lazım. telefon 18i gösteiyo ama belki de daha geçtir bat
canım önümüz ay hamiş olacaksın inşallah o zaman benm de hamile kalmadan bi önceki ay 5 gün gecikti sonraki ay da 3 gün erken geldi sonra da hamile kaldımgünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
günaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
Kaygiliyla sen kaldin galiba insallah siz gorursunuz pozitifiYarn bsnimle test yapacak kimse kalmadı galiba
Ben yapcam ama görmem galiba yokKaygiliyla sen kaldin galiba insallah siz gorursunuz pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?