- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
olamaz üzülme nolur bi dahakine
Kuzu bu arada benim eylüldeki adet tarihim 24'ü. Buna göre 30 haziran bebeğimi kucağıma alacağım tarih gözüküyor. Yani yengeç oluyor bendeki hesap tutarsa.
Cycles indir teline canım çok güzel program adetlerini takip edersin yumurtlama gününüde.
Ben burdan da adetime göre bebeğimin doğacağı tarihi hesaplıyorum.
http://www.hürriyet.com/hamilelik/h...tm_medium=sosyal&utm_campaign=sosyal-10-13485
yok canım doktor kesin olarak değilsin dedi enfeksiyon yada iltihaptan bu kadar yüksek çıkmış olabilir dedi umut 0 yani
heh ıste benımde ole oldu benımkındede bussuru tanecık vardı bıde rengı koyuydu ıdrarımın
bak ılk gebelıgımde 16 gun sonra 1400 cıkmıstı deger ıkı gunde bır artıyo adetıme 5 gun once 2,5 cıkmıs degerım ıkı gun sonra 5 ıkı gun sonra 10 ole ole 16 gun sonra 1400 bulmus adet gunumde degerım 10 mus yanı bencede adetını bı bekle olmassa tekrar yaparsın bak surda 19 bısede kalmad
Üzüm aklıma giriyorsun bu gidişle yaptıracaksın bana da bir melek.
Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz
Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher-----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
o program ne bende ındereyım googleplayde varmı kı ne dıye yazıyo
Kuzu bu arada benim eylüldeki adet tarihim 24'ü. Buna göre 30 haziran bebeğimi kucağıma alacağım tarih gözüküyor. Yani yengeç oluyor bendeki hesap tutarsa.
Cycles indir teline canım çok güzel program adetlerini takip edersin yumurtlama gününüde.
Ben burdan da adetime göre bebeğimin doğacağı tarihi hesaplıyorum.
http://www.hürriyet.com/hamilelik/h...tm_medium=sosyal&utm_campaign=sosyal-10-13485
Canım inş. bu ay olur. Ben 8 aylık evliyim daha ama bir kaç aydır ciddi ciddi istiyoruz ikimizde çocukları acayip seviyoruz ama millet ne bu acele demesin diye en azından 1 seneyi doldurmak istiyoruz. Ben o yüzden bekliyorum.
Tatlım evliliğine, eşine ve kendine güveniyorsan yap gitsin ama hala yapmak istediklerin varsa ya da bazı soru işaretlerin, o zaman bekle, tabi burda yaşda önemli bende 1 yıllık evliyim 6 yıllık ilişkim var yaşta 28 olunca artık zamanıdır dedim
Canım benim de adetime 4 gün var. Dün akşam 26 çıkmıştı. Yarın bidaha test istedi umarım artar ya. Işyerinde de korkuttular umurlanma bilmem ne diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o program ne bende ındereyım googleplayde varmı kı ne dıye yazıyo
Canım o program apple store da var ve hakkındaki yorumlar mükemmel.
Son adet tarihini giriyorsun sana sonraki aylar adet olacağın tarihi veriyor kırmızı renkle, doğurganlık günlerin başladığında leylekler geliyor diye hem seni hem eşini bilgilendiriyor çalışma yapın diye bu dönemdede günler yeşil gözüküyor, yumurtanın çatlayacağı günüde haber veriyor o günde maviyle gösteriyor. Güzel bir hesaplayıcı yani ayrıca şifreli bir program biri alıp açamıyor. Sonuçta özel bir şey.Ben çok beğendiğim için pro üyeliğini satın aldım hatta.
mogami evlilik tarihiniz nesende bizim gibi 2013 gelinisin bende 7 yıllık ilişkiyle evlendim
bu arada kızlar diyet yapan var mı???? hamile kalmadan ne kadar verirsek o kadar iyidir diyorum
Üzüm sen cycles diye arat bakalım.
Görseli şu şekilde.
Kod:
Üzüm sen cycles diye arat bakalım.
Görseli şu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?