Hadi insaAllah tatlim...hayırlısı olsun hakkında...yorma kendini...ama düzene girdiğini bilmek güzel...ben evdeki son ovu testi de kullandım dayanamadım.. dünden daha koyu yarın yada birgün yumuşlarım ben :)
evet düzene girdiğine sevindim kürtajdan etkilenmezse 15 20 güne adet olurum sonra da gelsin bebiş:)Hadi insaAllah tatlim...hayırlısı olsun hakkında...yorma kendini...ama düzene girdiğini bilmek güzel...
İnsaAllah canim insaAllah...:) Ohhh eylül ekim uğurlu gelecek topiclere insaAllahevet düzene girdiğine sevindim kürtajdan etkilenmezse 15 20 güne adet olurum sonra da gelsin bebiş:)
Ah canim sakin ol... Sadece sakin ol dua et.. hayırlı sonuçlarıni bekliyoruz...Kızlar yarın tekrar hcg ölçtürcem; sağlık ocağından sonuçlarımı alıcam. Cuma günü yaptığım gebelik testini sizler gördünüz,dün gece yarısı tekrar yaptım cıuma günküyle aynı koyulukta hcg değerim artmadımı yoksa diye çok üzgünüm yarın gelmek bilmiyor
İnşallah canım sağolAh canim sakin ol... Sadece sakin ol dua et.. hayırlı sonuçlarıni bekliyoruz...
Canim eğer istersen iki testini yükle bide biz bakalim... Rabbim korusun minigi...İnşallah canım sağol
Ayniyiz seninle cnm. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim ama NO yazisi cikti. Ama bende de hala gelen giden yok. Bekliyorum bakalim ne zaman teşrif edicekler)))
Eski adet tarihinde gelebilir benimki öyle olmuştu canmiyiyim canm sen nasılsın.. valla batımı ben de merak ediyorum kürtajdan 1 ay sonra olursun dedi doktor bugun 8. gün dün ovu test yaptım bu hafta içinde yumurtam olacak sanırım test biraz koyuya yakındı.. yaklaşık 3 hafta diyorum ama belli olmaz da..
canım progestan ne biliyor musunbende 4. denemem deyim catlatma ignemi olduktan sonra doktor 4 gun beraber lik istedi ve ayriyetten progestan verdi 20 gun kullan dedi 30 tane varmis icinde hic boyle yapan kullanan varmi aramizda ..
ay canım gerçekten mii benm ayın 26sıyla 28 arası olur ama benm için erken değil mi ki olsaEski adet tarihinde gelebilir benimki öyle olmuştu canm
Kaygili senin BAT yarinmiydi bugun mu. Senden hala umutluyum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?