2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım, bundan 1 hafta önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti o yüzden hamile olmadığımı düşündüm hatta bu arada akıntım ve çok hafif kaşıntım olduğu için dk gittim bir güzel ilaçlar verdi onları da içtim. şuan gelip giden adet sancısı dışında hiçbir belirti yok. öğleye kadar olmazsam test yaparım artık yine.

canım umutsuzluklar abidesi gibi dolaş ki bebiş üzülsün dur testlerini yaptır bi öyle yorum yap hissiyatla olmaz ki bu işler artık kan testleriyle olacak gidişatın hadi güzel haberler vereceksin bugün bize inşallah :)

ayyy aynı ben, ben test yapıcam bugün sende yap.

günaydın şekerler uzun zamandır yoktum tatıle cıkmıstık yazamadım nasılsınız yenı hamısler varmı cook gerıde kaldıgım ıcın okuyamadım

eğer bebiş varsa ilaçların zararı olur mu belki doktor göremedi

ayyy aynı ben, ben test yapıcam bugün sende yap.

canım yapıyım ama dün yaptım daha bi de erken gebelik testi yaptım ben bi en fazla iki güne kırmızıları görürüm vücut bağırıyo :) ama olmazsa test yaparım seve seve :) bir de geçen ay geciktiği için bu ayda gecikme normaldir yapacak bi şey yok diyorum umutsuzum

günaydın şekerler uzun zamandır yoktum tatıle cıkmıstık yazamadım nasılsınız yenı hamısler varmı cook gerıde kaldıgım ıcın okuyamadım

günaydın üzümümmm nerdesin sen ya ben tatile gittiğini bilmiyordum gelmeyeceksin bir daha diye üzülüyordum (( nasıl geçti tatil? friendly hamişşş başka kim var ki bilmediğin acaba bugün mogami de taatilden dönüyor listeyi açıklar görürüz hep beraber :)))

günaydın hayırlısı olsun eylülde o bebiş gelecek :))) larsson ifadesiyleee :) hadi çalışmalar başlasın adet bitince :)

canım yazma fırsatım olmadı hıc ondan haberın olmadı gıtmedım kız bıyere burdayım sıtede degısmıs telefondanda gıremedım cok fena olmus eskı halıne alısmıstım sen nasılsın pety den haber varmı gelıyomu hıc

evet site kötü oldu zor alıştık hatta alışamadım ben hala smile yok benim ekranda seçemiyorum bende iyiyim dün kırmızılar gelecekti gelmedi bugünü bekliyorum pety den haber yok ya da ben kaçırdım

tatlım benden sana tavsıye bıraz uzaklas herseyden beklemektende vaz gec bekledıkce olmuyo oglumdan bılıyorum 1 sene bekledım tedavı gordum olmadı umudumu yıtırıp tatıle gıttım unuttum oglusum geldı sıze tavsıyem bebegı hatırlatacak herseyden uzak kalın derım bebek olduktan sonra gelın haber verın burda takılın ama ne olur uzaklasın

ben kullandım canım hafıf kanamam oldu dusuk olmasın dıye verıyo doktor
ya ben cumartesi günü çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 4 gun beraberlik istedi bu arada progestan kullan dedi hap olanını 30 tane var ama sen sabah 10 akşam 10 olmak üzere 20 tanesini kullan dedi. bunu daha öncede söyledim afrodit sen progestan ne biliyomusun diye sorunca tedirgin oldum..

bu ay farklı şeyler kurcaladı aklımı pek takılmadım ama haklısın düşünmemek lazm ben farketmeden etkileniyorum sanırım ama burası benim iş yerimdeki tek kaçış yerim yoksa burada duramıyrum uzaklaşmak zor gelebilir battan sonra doktora görüneyim diyorum bir de ov testi düşünüyorum ama ne dersin?

doktor yardımı aldın mı hiç kaygılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…