- 10 Haziran 2014
- 114
- 58
- 38
Ateşim 36.9, hemen yorulmam devam ediyo, cuma akşam ve cumartesi bel-kasık ağrım oldu ama dün ve bugün ağrım yok. Testim koyulaşmadığı için acaba kimyasal gebelik mi diyorum Allahım korusun: ( bu süreç çok zormuş.
benim geçen ay 5 gün gecikti 15 temmuzda oldu bu aya garanti olsun diye 20 yazmıştım ama dün olmam gerekiyordu bugünde vücudum tamamen adeti bekliyo hazır ve nazır :)) keşke umutlanabilsekearly testte bende negatfi gördüm
günaydın kızlar dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım, bundan 1 hafta önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti o yüzden hamile olmadığımı düşündüm hatta bu arada akıntım ve çok hafif kaşıntım olduğu için dk gittim bir güzel ilaçlar verdi onları da içtim. şuan gelip giden adet sancısı dışında hiçbir belirti yok. öğleye kadar olmazsam test yaparım artık yine.
ayyy aynı ben, ben test yapıcam bugün sende yap.
önceden 3 tane düşüğüm olducanım progestan ne biliyor musun
günaydın şekerler uzun zamandır yoktum tatıle cıkmıstık yazamadım nasılsınız yenı hamısler varmı cook gerıde kaldıgım ıcın okuyamadım
eğer bebiş varsa ilaçların zararı olur mu belki doktor göremedi
arkadaşlar mrb.. ani bir kararla bir kaç gün tatile çıktım forumada giremedim dolayısıyla... okuyabildiğim kadarıyla okudum; elisacım öncelikle sana geçmiş olsun basına gelen durumdan dolayı cnm.. onun dışında hamişleri tebrik ediyorum hayırla sağlıkla gelir inş bebişler... bende 18 de test yapacaklar arasındaydım ancak test yapmama gerek kalmadan bugün sabah uyandığımda sancım vardı ve regl oldum.. bu ayda olmadı. artık 4. deneme olacak diyelim..
hayırlısı olacağı varsa bebiş tutunmuştur kısmet bekleyelim bakalım :)ben doktora test yaptım gebelik yok dedim, alttan baktı aslında ama olsa görünür müydü bilmiyorum. artık Allah a emanet bekliyorum.
günaydın üzümümmm nerdesin sen ya ben tatile gittiğini bilmiyordum gelmeyeceksin bir daha diye üzülüyordum(( nasıl geçti tatil? friendly hamişşş başka kim var ki bilmediğin acaba bugün mogami de taatilden dönüyor listeyi açıklar görürüz hep beraber :)))
canım yazma fırsatım olmadı hıc ondan haberın olmadı gıtmedım kız bıyere burdayım sıtede degısmıs telefondanda gıremedım cok fena olmus eskı halıne alısmıstım sen nasılsın pety den haber varmı gelıyomu hıc
evet site kötü oldu zor alıştık hatta alışamadım ben hala smile yok benim ekranda seçemiyorumbende iyiyim dün kırmızılar gelecekti gelmedi bugünü bekliyorum pety den haber yok ya da ben kaçırdım
kızlar aramızda progestan kullanan var mı ?
ya ben cumartesi günü çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum 4 gun beraberlik istedi bu arada progestan kullan dedi hap olanını 30 tane var ama sen sabah 10 akşam 10 olmak üzere 20 tanesini kullan dedi. bunu daha öncede söyledim afrodit sen progestan ne biliyomusun diye sorunca tedirgin oldum..ben kullandım canım hafıf kanamam oldu dusuk olmasın dıye verıyo doktor
tatlım benden sana tavsıye bıraz uzaklas herseyden beklemektende vaz gec bekledıkce olmuyo oglumdan bılıyorum 1 sene bekledım tedavı gordum olmadı umudumu yıtırıp tatıle gıttım unuttum oglusum geldı sıze tavsıyem bebegı hatırlatacak herseyden uzak kalın derım bebek olduktan sonra gelın haber verın burda takılın ama ne olur uzaklasın
doktor yardımı aldın mı hiç kaygılıbu ay farklı şeyler kurcaladı aklımı pek takılmadım ama haklısın düşünmemek lazm ben farketmeden etkileniyorum sanırım ama burası benim iş yerimdeki tek kaçış yerim yoksa burada duramıyrum uzaklaşmak zor gelebilirbattan sonra doktora görüneyim diyorum bir de ov testi düşünüyorum ama ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?