- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
tamam canım 6.gün balayayım marka tavsiyen var mıcanım benn adetin altıncı günü basladım yapmaya sen bilirsin ama 10u gecme derim
adetin bitince başla hemen laboquick almıştık bi arkadasımakızlar ovulasyona ne zaman başlamak lazım.. bizim ağustos ayı çöpe gitti zaten eşimden ayrı şehirdeydim.. batım 25 temmuz
teşekkürler canım tavsiye güvenilir bi marka var mı
valla canım o aydan önce hep olurde akıntım sinir olurdum ama hamile kaldığım ay yok gibi bişeydi ovu test yapmasam yumurtlamadığımı sanırdım ben 4 haftalık olduktan sonra gördüm akıntıyı sarımsı ve yogundu kasık ağrım da vardı hem yumurtlama zamanında ve sonrasındaAllah en kisa zamanda nasip eder bebisini insallah ya canjm sen hamike kaldigin ayda yumurtlamadan sonra akintin nasil oldu bide kasik agrilarin varmiydi
yok canım geçmedi bat yarınCanım günaydın bat geçmediyse umutsuz olma hayırlısı inş hakkında
sağlık olsun nasip cnımsağlık olsun cnm.benim vucut ısım 36.1 e düştü regli geliyorum dedi.bugun olurum öğleni bulmaz kesin.hayırlısı olsun hakkımızda kızlar üzülmek yok bunada şükür!!!
ayy inşallah artık gelsinlerHayırlısı olsun canim insaAllah... Az kaldı, düzensiz adet her zaman iyiye işaret... Bebissleeer fazla nazli çıktınız annelerinizi bekletiyorsunuz... Hadi bu ay gelin artık e mi ...
ayy gerçektenmi nasıl gördün tam olarakCanim seni ruyamda gordum hamilemissin bo seviniyon :)
canım ayak yanması yaz geldiğinden beri var bende.gece yataga hep buz torbasıyla girdim.sanma huzursuzluk yapıyor uyutmuyor beni geceleri.b vitamini eksikliği yaparmış.benim bata daha bi 7 gün daha var ama benimde ayaklarım ateş gibi şimdi küvetin içinden çıkardım soğuk suya koydum ama çıkarınca yine ates sarılıyo sanki havalardan mıdır nedir yanıyorum resmen
ayyy canım benim büyük grçmiş olsun üzme kendini allahından bulsun böyle insanlarKızlar ben çok kötuyum sabah uzucu bır olayyasadım kendıme gelemıyorum her gun ıse gelırken 10 dakıka yol yuruyorum bugun ben o her zaman yurudugum yoolda tacıze ugradım utanıyorum kendımı kotu hıssedıyorum aglıyorum cok kötu
nasılsın Afrodit bat ne zamanlaboquıck almıştım ben canm yine ondan alıcam onu tercih edebilirsin
lanson adetmi oldun canım sağlık olsun nasip galiba bende buügün olcamcanım ayak yanması yaz geldiğinden beri var bende.gece yataga hep buz torbasıyla girdim.sanma huzursuzluk yapıyor uyutmuyor beni geceleri.b vitamini eksikliği yaparmış.
Ayniyiz seninle cnm. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim ama NO yazisi cikti. Ama bende de hala gelen giden yok. Bekliyorum bakalim ne zaman teşrif ediceklerBenim BAT bugün, hala yok kanamam. Test dün yapmıştım, negatifti ama uyduruk testlerdendi. Early bulamadım çünkü. Bakalım artık yarın bulabilirsem Early ile yapıcam tekrar.
Sorma yaaa. Ben yarisindan umitliydim ne yalan soyliim. Ama olmayinca olmuyo istea kadar bayanız bu pazartesi bi hamile çıkartamadık
Kaygili senin BAT yarinmiydi bugun mu. Senden hala umutluyum nedensebenimde öyle early negatif çıktı demek yok diyorum inşallah senin çıkar
Benimde aynen seninki gibi oluyo kuzu. Once kahverengi geliyo sonra adet oluyodum hatta adet bitimi de ayni sekilde oluyodu. Cok koyu siyaha yakin lekelenme oluyo. Doktor bana regli sirasinda rahim ic duvarini yeniledigi icin demisti.Günaydın kızlar yazdıklarını okudum ama cevap veremedım ılgınıze tesekkur ederım ben zaten adet olacagımı bılıyordum umudum yoktu ama artık vucdumu tanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra tepkılerdgeıstı ve 2 aydırda detım baslamadan once koyu kahvecamur gıbı akıntı gelıyor ondan sonra adet oluyorum daha once boyle olmzdı ve bu ay gecen aya gore o akıntım daha fazla ve daha koyu geldı sızce nedendır ve ben yenı evlı oldugum ıcın hep yazıgecırmeyı kısa hamıle kalmayı dusunuyordum esım ıstedıgı ıcın öne cekmıstık ama sanırım benım ıcımden gecen olacak
iyiyim canm sen nasılsın.. valla batımı ben de merak ediyorum kürtajdan 1 ay sonra olursun dedi doktor bugun 8. gün dün ovu test yaptım bu hafta içinde yumurtam olacak sanırım test biraz koyuya yakındı.. yaklaşık 3 hafta diyorum ama belli olmaz da..nasılsın Afrodit bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?