2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar ovulasyona ne zaman başlamak lazım.. bizim ağustos ayı çöpe gitti zaten eşimden ayrı şehirdeydim.. batım 25 temmuz
teşekkürler canım tavsiye güvenilir bi marka var mı

kızlar ovulasyona ne zaman başlamak lazım.. bizim ağustos ayı çöpe gitti zaten eşimden ayrı şehirdeydim.. batım 25 temmuz
teşekkürler canım tavsiye güvenilir bi marka var mı
adetin bitince başla hemen laboquick almıştık bi arkadasıma

Allah en kisa zamanda nasip eder bebisini insallah ya canjm sen hamike kaldigin ayda yumurtlamadan sonra akintin nasil oldu bide kasik agrilarin varmiydi
valla canım o aydan önce hep olurde akıntım sinir olurdum ama hamile kaldığım ay yok gibi bişeydi ovu test yapmasam yumurtlamadığımı sanırdım ben 4 haftalık olduktan sonra gördüm akıntıyı sarımsı ve yogundu kasık ağrım da vardı hem yumurtlama zamanında ve sonrasında

benim bata daha bi 7 gün daha var ama benimde ayaklarım ateş gibi şimdi küvetin içinden çıkardım soğuk suya koydum ama çıkarınca yine ates sarılıyo sanki havalardan mıdır nedir yanıyorum resmen
canım ayak yanması yaz geldiğinden beri var bende.gece yataga hep buz torbasıyla girdim.sanma huzursuzluk yapıyor uyutmuyor beni geceleri.b vitamini eksikliği yaparmış.

ayyy canım benim büyük grçmiş olsun üzme kendini allahından bulsun böyle insanlar

kızlar galiba adet olacam demin yumurta akı gibi bişi geldi benden ama rengi hafif kahve rengiydi adet oluyorum herhalde

Benim BAT bugün, hala yok kanamam. Test dün yapmıştım, negatifti ama uyduruk testlerdendi. Early bulamadım çünkü. Bakalım artık yarın bulabilirsem Early ile yapıcam tekrar.
Ayniyiz seninle cnm. Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim ama NO yazisi cikti. Ama bende de hala gelen giden yok. Bekliyorum bakalim ne zaman teşrif edicekler )))

Benimde aynen seninki gibi oluyo kuzu. Once kahverengi geliyo sonra adet oluyodum hatta adet bitimi de ayni sekilde oluyodu. Cok koyu siyaha yakin lekelenme oluyo. Doktor bana regli sirasinda rahim ic duvarini yeniledigi icin demisti.

nasılsın Afrodit bat ne zaman
iyiyim canm sen nasılsın.. valla batımı ben de merak ediyorum kürtajdan 1 ay sonra olursun dedi doktor bugun 8. gün dün ovu test yaptım bu hafta içinde yumurtam olacak sanırım test biraz koyuya yakındı.. yaklaşık 3 hafta diyorum ama belli olmaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…