buldum bıatne ındırıyorum sımdık
bende de bi program var bu ingilizce çıktı bende lovelym
ben de indirdim şimdi ancak ingilizce Türkçesi yok mu?
bendekıde ıngılızce cıktı anlamadım hıc bıse tuhhh
Kızlar bendeki ingilizce değil. Cycles diye geçiyor programın adı. Ay bir daha bakıcam şimdi apple storedan. Yeşil olması lazım ama ona benzer programlar var ama en iyisi buymuş. Bütün yorum atanlar çok başarılı olduğunu söylüyor. Yeşil programın rengi size görselini paylaştığım gibi.
biz ayrı şehirlerde okuduk biraz özlem oldu biraz hasret son yıl okulu bitip gelince nişanlandık o zaman tadı daha güzel çıktı
evlenince iş değişiyor yaa insan bakıyor minik minik bebişler annelerinin kucaklarında oyyyyy kim istemez kibu arada Lovely hanım ilk evlendiğinde 5 yıl çocuk düşünmüyordu
bizde ilk 3 yıl ayrı şehirlerdeydik o ankara da ben ist da, aslında bende ankarada hatta aynı ünv de onun bölümünün bi üst katında okudum ama mezun olunca tanıştık kadere bak yaaaaaaaaa
hay maşallahanneme çekersem 9 ay kusup kilo vererek çıkarım herhalde
bakalım nasıl olacak
ilk kez hamile kalacak olanlar el kaldırsın
hay maşallahanneme çekersem 9 ay kusup kilo vererek çıkarım herhalde
bakalım nasıl olacak
ilk kez hamile kalacak olanlar el kaldırsın
evlenince iş değişiyor yaa insan bakıyor minik minik bebişler annelerinin kucaklarında oyyyyy kim istemez ki
o çıkmadı işte canım cycles ingilizce pembe bi program çıktı ücretlilerede bakacam şimdi
ne zaman evlendin petty
Aa bunu da biliyorum belki sadece iphonelara özeldir bu program bilmiyorum ki öyleyse iphone ya da ipad kullananlar indirsin derim gerçekten güzel.
Bende Cycles - Regl ve Yumurtlama Dönemi Takipçisi diye geçiyor.
10 ekim 2013 de evlendim daha 7 aylık :)
bu arada Lovely hanım ilk evlendiğinde 5 yıl çocuk düşünmüyordu
hadi hayırlısı arkadasım inş hamişsindirbenim o arkadaş işte..idrar testi için kaba aldıgım da görüyorum önceden dagınık dagınık miniklerdi şimdi daha buyumus ve toplularadetıme 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?