bu arada kızlar diyet yapan var mı???? hamile kalmadan ne kadar verirsek o kadar iyidir diyorum
12 mayıs 2013 canım :) Ağustosta 6 bitip 7 ye giricez eşimle
Canım o program apple store da var ve hakkındaki yorumlar mükemmel.
Son adet tarihini giriyorsun sana sonraki aylar adet olacağın tarihi veriyor kırmızı renkle, doğurganlık günlerin başladığında leylekler geliyor diye hem seni hem eşini bilgilendiriyor çalışma yapın diye bu dönemdede günler yeşil gözüküyor, yumurtanın çatlayacağı günüde haber veriyor o günde maviyle gösteriyor. Güzel bir hesaplayıcı yani ayrıca şifreli bir program biri alıp açamıyor. Sonuçta özel bir şey.Ben çok beğendiğim için pro üyeliğini satın aldım hatta.
bende de bi program var bu ingilizce çıktı bende lovelym
ben hamılelıgımde zayıflıyorumcok guzel yememedıkkat edıyorum ınanılmaz hızlı kılo verıyorum
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Etrafa kulaklarını kapa hak ne yazdıysa o, ben değerlerinin yükseleceğini düşünüyorum
19 mayıs benim debizde ocakta 8
bendekıde ıngılızce cıktı anlamadım hıc bıse tuhhh
diyet değil ama spor yapacak varKoşu bandı aldım bütün gebelik boyunca yürüyeceğim, kilo sorunum yok ama 54 üm
Desene sabretmişiz uzuuuun yıllar ve muradımıza ermişiz ben çok memnunum bu kadar uzun bir flört dönemi yaşamaktan tadını çıkardım
Canım kaydolmayı denedin mi? Olamıyorsanda misafir olarak dene bakalım
Tatlım evliliğine, eşine ve kendine güveniyorsan yap gitsin ama hala yapmak istediklerin varsa ya da bazı soru işaretlerin, o zaman bekle, tabi burda yaşda önemli bende 1 yıllık evliyim 6 yıllık ilişkim var yaşta 28 olunca artık zamanıdır dedim
ben bıldıgın 73otekınde 69 basladım 74 doguma gıttım62 doğumdan cıktım
yok kız yumurtama bakacak ne durum da dıye belkı bıse anlar ahahha ondan dedımya 6-8 gunde rahme dusuyosa belkım gorur dıye
ben bıldıgın 73otekınde 69 basladım 74 doguma gıttım62 doğumdan cıktım
Canım evliliğim çok iyi şükür, zaten eşimle 2009 yılından beri birlikteyiz. 2011 yılında nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlendik. İlişkimizde sorunsuz bir ilişkiydi, ailelerimizde çok iyi anlaşıyor şükür hatta beni kayınvalidemle gerçekten anne kız sanıyorlar annemden daha iyi anlaşıyorum. Kayınpederim desen bir damla gözyaşına dünyayı yakarım diyen bir insan üzerime titriyor. Biraz uzun anlattım ama hiç bir sorunum yok ne kendi ailemde ne ailesiyle ama yine de 1 sene mi doldurup öyle yapalım diyorum biraz zaman geçsin ne bu acele demesin kimse diye. Çünkü eşimin ailesinde kuzeni balayına gittiğinde hamile kaldı ve hepimiz kendi aramızda ne bu acele dedik benim içinde karşı tarafın aynı şeyi düşünmesini istemem. Yaşım 26 bu arada eşimde 31 yaşında.
rıca edrım herzaman burası kocaman bır aıle cnm nezaman ıhtıyacın oldugunda yaz
Canım evliliğim çok iyi şükür, zaten eşimle 2009 yılından beri birlikteyiz. 2011 yılında nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlendik. İlişkimizde sorunsuz bir ilişkiydi, ailelerimizde çok iyi anlaşıyor şükür hatta beni kayınvalidemle gerçekten anne kız sanıyorlar annemden daha iyi anlaşıyorum. Kayınpederim desen bir damla gözyaşına dünyayı yakarım diyen bir insan üzerime titriyor. Biraz uzun anlattım ama hiç bir sorunum yok ne kendi ailemde ne ailesiyle ama yine de 1 sene mi doldurup öyle yapalım diyorum biraz zaman geçsin ne bu acele demesin kimse diye. Çünkü eşimin ailesinde kuzeni balayına gittiğinde hamile kaldı ve hepimiz kendi aramızda ne bu acele dedik benim içinde karşı tarafın aynı şeyi düşünmesini istemem. Yaşım 26 bu arada eşimde 31 yaşında.
eylüle kadar sıfır stres sonucu bilmeme rağmen yine berbat oldum o yüzden 3 ay bu siteden bile uzak kalmayı düşünüyorum ama eylülde tekrar başlarım topiklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?