2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu arada kızlar diyet yapan var mı???? hamile kalmadan ne kadar verirsek o kadar iyidir diyorum

diyet değil ama spor yapacak var Koşu bandı aldım bütün gebelik boyunca yürüyeceğim, kilo sorunum yok ama 54 üm

ben de indirdim şimdi ancak ingilizce Türkçesi yok mu?

Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Etrafa kulaklarını kapa hak ne yazdıysa o, ben değerlerinin yükseleceğini düşünüyorum

Ay Allah razı olsun canım bu mesajını okuduktan sonra ağlayasım geldi yakınım dediğin insanlar ne kadar umarsız davranıyor.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Çok teşekkür ederim inşallah yükselir :) gerçi dün sabah testte çıkmazların erken gebelik testi ile öğrenmiştim akşam. Bu sabah normal testte de çıktı. Umutlanmadım değil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher-----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Desene sabretmişiz uzuuuun yıllar ve muradımıza ermişiz ben çok memnunum bu kadar uzun bir flört dönemi yaşamaktan tadını çıkardım

biz ayrı şehirlerde okuduk biraz özlem oldu biraz hasret son yıl okulu bitip gelince nişanlandık o zaman tadı daha güzel çıktı

Canım evliliğim çok iyi şükür, zaten eşimle 2009 yılından beri birlikteyiz. 2011 yılında nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlendik. İlişkimizde sorunsuz bir ilişkiydi, ailelerimizde çok iyi anlaşıyor şükür hatta beni kayınvalidemle gerçekten anne kız sanıyorlar annemden daha iyi anlaşıyorum. Kayınpederim desen bir damla gözyaşına dünyayı yakarım diyen bir insan üzerime titriyor. Biraz uzun anlattım ama hiç bir sorunum yok ne kendi ailemde ne ailesiyle ama yine de 1 sene mi doldurup öyle yapalım diyorum biraz zaman geçsin ne bu acele demesin kimse diye. Çünkü eşimin ailesinde kuzeni balayına gittiğinde hamile kaldı ve hepimiz kendi aramızda ne bu acele dedik benim içinde karşı tarafın aynı şeyi düşünmesini istemem. Yaşım 26 bu arada eşimde 31 yaşında.

yok kız yumurtama bakacak ne durum da dıye belkı bıse anlar ahahha ondan dedımya 6-8 gunde rahme dusuyosa belkım gorur dıye

aaa evet görebılır belki yumurtaya bakarken sende bu sayede öğrenırsın

nasip bu işler canım bende 1 yılı doldurmayı bekledim hep öncesi erkendi evinin eşinin tadını çıkarmak varken

Valla tam yaşındasın gecikme ikinci için zaman bırakırsın arada, kimseyi de takma zaten korunmayı bırakıp hemen hamile kalma olasılığın çok yüksek bi ihtimal değil, 8 ay geçmiş yıllardır tanıyorsun kime ne bu senin hayatın senin kararın bak eşinin kuzeni şimdi yavrusuyla mutludur annelik gibisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…