2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bu arada aranızda benim gibi 9 sene sonra olan var mı? İnşallah annem gibi bende çok beklemem.

temizler evet canım 24 nisan da başladım 24 temmuzda biter belki de ağustosta kalırım mayısta yıl dönümüzde alırım kucağıma nasip kısmet artık boğa burcu olur

eğer gebelik düşüncen varsa bence hemen başla folik asite ve doğum k. hapının etkisini düşünme ben doktoruma sordum sorun olmaz benim ilk ay gebe kalan hastalarım var dedi

temizler evet canım 24 nisan da başladım 24 temmuzda biter belki de ağustosta kalırım mayısta yıl dönümüzde alırım kucağıma nasip kısmet artık boğa burcu olur

Boğa da evine ailesine çok düşkün olur canım bildiğim kadarıyla özellike erkekleri öyle olur diye biliyorum.

Ben annemin burcundan olmasını istiyorum. Yengeç ama kısmet. Annem gibi güzel, çalışkan, becerikli, duygusal, evine aşık olur inş. Kız olacakmış gibi konuştum ama herkesin gönlünden geçen vardır işte.

ben 8 yıl sonra gebe kaldım cnm allah yardımcın olsun neler yasadıgını cok ii biliorum:S

hayırlı uğurlu olsun annem de 8 sene beklemiş neler yaşamış Allah sabrını vermiş sonra peş peşe 3 kız

bu da babamla annemin imtihanıymış

hahahahah ikimizde erkek doğuracaz bu gidişle hep kız diyoruz

ben 8 yıl sonra gebe kaldım cnm allah yardımcın olsun neler yasadıgını cok ii biliorum:S

Canım annem de çok iyi anlar seni. Sağlıkla al kucağına yavrunu inş. O da İzmir'de çare bulamayınca Ankara'da bir doktor tavsiye etmişler ona götürmüş dayımla babam onu ve o doktor sayesinde beni kucaklarına almışlar.

eğer gebelik düşüncen varsa bence hemen başla folik asite ve doğum k. hapının etkisini düşünme ben doktoruma sordum sorun olmaz benim ilk ay gebe kalan hastalarım var dedi

Benimde eşimin kuzenleri var canım bırakıp tak hamile kalan ama ben bana annemden genetik olmasından korkuyorum. Ben 9 sene sonra olmuşum çünkü. 31'ine doktor randevum var telefonda hapı bırakmadan gel dediği için bırakamıyorum daha ama bu ay son kez kullanıyorum. 31'inde gidicem herhalde ertesi gün folik asite başlarım.

8 sene 78 de evlendiler 86 da ben olmuşum
annem de ondan korkuyor biraz sanki onun yaşadıklarını yaşarım diye

Ayyy hümüş ne çok benziyoruz. Bazı kadınlar 7 senede bir yumurtlarmış.

Son düzenleme:

annemize benzemeyiz inşallah... abinle aranda 7 yaş mı var

Allahım eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin onu göbüşümüzde hissedince cinsiyete çok takılmıcaz bence. Şuan daha o duyguyu hissetmediğimizden anlayamıyoruz.

evet canım kuzenim de kız istiyordu hamile kalınca oğlu olacağını öğrendi kız falan hepsi yalan oldu

büyük kardeşim kız teyzesi olmak istiyor küçüğü erkek

[video=youtube;ExG4o-QQPg8]http://www.youtube.com/watch?v=ExG4o-QQPg8[/video]

Şu şarkıya bayıldım

evet canım kuzenim de kız istiyordu hamile kalınca oğlu olacağını öğrendi kız falan hepsi yalan oldu

büyük kardeşim kız teyzesi olmak istiyor küçüğü erkek

Benimde kayınvalidemler yani erkek tarafı kız bekliyor çünkü hiç kız yok gibi ailede herkesin erkek. Bizim taraftada kız ağırlıkta.

Benimde kayınvalidemler yani erkek tarafı kız bekliyor çünkü hiç kız yok gibi ailede herkesin erkek. Bizim taraftada kız ağırlıkta.

bizde de kız bol ama yine de kız isteriz

ikiz vurma ihtimali var benim anneannemde ikiz geni var dayım ikiz daha hiç bi toruna vurmadı bakalım kime vuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…