Evet ben evlenmeden önce 5 yıl düşünmüyordum, evlendim ve hiç unutmuyorum 1.5 ay sonra gelin mevlüdü yaptım tam doğum günümde kasım ayında o günde konuşuldu 3 sene dedim ama son 1-2 aydır acayip istiyoruz işte sadece doğru zamanı bekliyoruz bir de ben hamile kalmadan en az 3 ay folik asit kullanayım istiyorum. Vücudum d.k hapının etkilerini temizlesin istiyorum.
Bu arada aranızda benim gibi 9 sene sonra olan var mı? İnşallah annem gibi bende çok beklemem.
Evet ben evlenmeden önce 5 yıl düşünmüyordum, evlendim ve hiç unutmuyorum 1.5 ay sonra gelin mevlüdü yaptım tam doğum günümde kasım ayında o günde konuşuldu 3 sene dedim ama son 1-2 aydır acayip istiyoruz işte sadece doğru zamanı bekliyoruz bir de ben hamile kalmadan en az 3 ay folik asit kullanayım istiyorum. Vücudum d.k hapının etkilerini temizlesin istiyorum.
Bu arada aranızda benim gibi 9 sene sonra olan var mı? İnşallah annem gibi bende çok beklemem.
temizler evet canım 24 nisan da başladım 24 temmuzda biterbelki de ağustosta kalırım mayısta yıl dönümüzde alırım kucağıma nasip kısmet artık boğa burcu olur
ben hamılelıgımde zayıflıyorumcok guzel yememedıkkat edıyorum ınanılmaz hızlı kılo verıyorum
ben 8 yıl sonra gebe kaldım cnm allah yardımcın olsun neler yasadıgını cok ii biliorum:S
Boğa da evine ailesine çok düşkün olur canım bildiğim kadarıyla özellike erkekleri öyle olur diye biliyorum.
Ben annemin burcundan olmasını istiyorum. Yengeç ama kısmet. Annem gibi güzel, çalışkan, becerikli, duygusal, evine aşık olur inş. Kız olacakmış gibi konuştum ama herkesin gönlünden geçen vardır işte.
ben 8 yıl sonra gebe kaldım cnm allah yardımcın olsun neler yasadıgını cok ii biliorum:S
eğer gebelik düşüncen varsa bence hemen başla folik asite ve doğum k. hapının etkisini düşünme ben doktoruma sordum sorun olmaz benim ilk ay gebe kalan hastalarım var dedi
8 sene78 de evlendiler 86 da ben olmuşum
annem de ondan korkuyor biraz sanki onun yaşadıklarını yaşarım diye
hahahahah ikimizde erkek doğuracaz bu gidişle hep kız diyoruz
Canım annem de çok iyi anlar seni. Sağlıkla al kucağına yavrunu inş. O da İzmir'de çare bulamayınca Ankara'da bir doktor tavsiye etmişler ona götürmüş dayımla babam onu ve o doktor sayesinde beni kucaklarına almışlar.
Benimde eşimin kuzenleri var canım bırakıp tak hamile kalan ama ben bana annemden genetik olmasından korkuyorum. Ben 9 sene sonra olmuşum çünkü. 31'ine doktor randevum var telefonda hapı bırakmadan gel dediği için bırakamıyorum daha ama bu ay son kez kullanıyorum. 31'inde gidicem herhalde ertesi gün folik asite başlarım.
Ayyy hümüş ne çok benziyoruz. Bazı kadınlar 7 senede bir yumurtlarmış.
Allahım eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin onu göbüşümüzde hissedince cinsiyete çok takılmıcaz bence. Şuan daha o duyguyu hissetmediğimizden anlayamıyoruz.
annemize benzemeyiz inşallah... abinle aranda 7 yaş mı var
evet canım kuzenim de kız istiyordu hamile kalınca oğlu olacağını öğrendi kız falan hepsi yalan oldu
büyük kardeşim kız teyzesi olmak istiyor küçüğü erkek
Canım benim abim yok. Ben ilk çocuğum. Benden 8 sene sonra olan bir de kız kardeşim var.
[video=youtube;ExG4o-QQPg8]http://www.youtube.com/watch?v=ExG4o-QQPg8[/video]
Şu şarkıya bayıldım
karıştırdım o zamankız kardeşin de 8 yaş varmış benim diğeleri 88 ve 92li açılmış bi anda annem
Benimde kayınvalidemler yani erkek tarafı kız bekliyor çünkü hiç kız yok gibi ailede herkesin erkek. Bizim taraftada kız ağırlıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?