Canım doğru diyorsun insan yaşadığının en kötüsü olduğunu sanıyor anlık şokla ama düşününce halime çok şükür. Bir de kinyasal gebeliklerin sebeplerine bakıp kendime hastalık bulmasam.. Benim önce olumlu düşünmeyi öğrenmem lazım
İnşallah dediğin gibi olur canım, hepimiz çok beklemeden en hayırlı zamanda bebeklerimizi alırız kucağımıza
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimde öyle hayali belirdi. Tahminince 1 mayıstı ovülasyon. Bence biraz bekle
Dr larin bile başına geliyo canım kimyasal boş gebelik vs. Bu tamamen bizim dışımda olan biyolojik bi olay. ..yoktur inşallah bi şey boşver düşünüp durma canını sıkma
ben bugun cokguzel basladım gune sonra canımı sıkacak seyler oldu kasıklarıma agrılar vurdu hep ınsallah bıse olmaz kasıklarım sızlıyo
bekleyeceğim canım kısmet bakalım 2 gün sonra tekrar yapıcam , senin hakkında da hayırlısı benim eltim adetle düşürdü onunda çok yeniydi kimyasal gebelik çıktı
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem
Olabilir canim belki de bor iki gün sonra tekrarla sabah ilk idrarinla
Öyle yapıcam canım pek ümitli olmamakla birlikte, peki sen ne yaptın son 20 sayfaya bakamadım
Canım benim bat tarihim yok ama bilemedim eklesek mi 19 Mayıs ilk deneme
İnşallah canım benim önümüzdeki ay tutucum kendimi bat gelmeden test falan yapmıcam. Günlerdir kendime de eşime de acı çektiriyorum. Adamacağız benimle ilgilenmekten kendisini düşünemiyor.. Bide çirkefliğim üzerimde ne dese tersten anlıyorum
anladım ama gebelık oldugunda da koyu renklı akıntı olabılıyo bat ne zaman
Öyle yapıcam canım pek ümitli olmamakla birlikte, peki sen ne yaptın son 20 sayfaya bakamadım
en geç 6 haziran ama düzensiliğim var belli değil yani
Canım regl tarihinde mi düşüyor reglime 4 gün var dahaağrımda çok
Kan veremedim dün maalesef hastane mesai içinde yapiyoruz dedi.uzum de doktora gittiğinde sormuş adet geçtikten sonra ki kan tahlili kesin sonuç verir demiş bende memlekete gidiyorum olmadi orda yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?