Kanda 26 ydı canım dün değil ondan önceki akşam. Bu sabah tekrarladık 21 lere düşmüş..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun canım...dr lar diyoki ilk haftalarda tutunamayan ya da tutnup da düşen embriyolar dogarlarsa çok problemli bireyler oluyo (sakat hastalıklı) veya dogamadan ikeriki haftalarda da olabiliyolar ..bu daha zor canım inan..ben onu bizzat yaşadım kesesini gördüm yavrumun kendisini görmek kalp atışını duymak nasip olmadi 7.haftada dünyaya veda etti ama şükrediyorum halime ya biraz daha buyukken kaybetseydim. ..kimyasal gebeliklerin düşüklerin ardı hemen gebelik derler..zor amagüçlü olmaya çalış canım. ..imtihan dünyası isyan etme
Ben bilmem eşim bilir de yarstik:) canm allah sizede yardım etsin dedigin gibi çocuk rizkiyla gelio bisekilde büyücek yani he eksigi olur gedigi olur ama sonuçta buyur yani :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım iyi de kötü de biz insanlar için...evet isyan etmemek gerek. Çok zor bir durum ama nasib kismet. Demekli daha zamanı gelmemiş. Benim de başımdan geçdi ve düşükten iki hafta sonra bile idrar testim 2cizgiydi
bu gun herkez neden sessız bı cenesı dusuk benmıymım yanı
Tam beni anlatmissin canim ya. 28gunde bir adet olanlra hep ozeniyorum
idrarımda beyaz tortular vardı. ve şuan kahve rengi akıntım var. yumurtalıklarımın ve kasıklarımın ağırdığını hissediyorum. beklentim olduğu için vücudum bana oyun oynuyor diye düşünüyorum. kendimi ümitlendirmek isemiyorum.
Edelim canim benim. MErakda birakma ama
anladım ama gebelık oldugunda da koyu renklı akıntı olabılıyo bat ne zaman
Aynen canım iyi de kötü de biz insanlar için...
Beta hcg hemen sifirlanmiyo canım yavaş yavaş düşüyo ondan çift çizgi çıkmıştır ama hamile olmadigin halde çift çizgi görmek çok acı di mi
aaaaa hangisisiniz belki de izlemişimdir haaa
hangi tarihte yarıştınız kazandınız
06 nisan hayatım : ) belki denk gelmiştir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem
hadi bakalım hayırlısı
ben o uzayan akıntıya pek inanamadım çünkü bugün uzun akıntı geldi benden adet gecikince gelir mi o
Hayırlısı olsun canım...dr lar diyoki ilk haftalarda tutunamayan ya da tutnup da düşen embriyolar dogarlarsa çok problemli bireyler oluyo (sakat hastalıklı) veya dogamadan ikeriki haftalarda da olabiliyolar ..bu daha zor canım inan..ben onu bizzat yaşadım kesesini gördüm yavrumun kendisini görmek kalp atışını duymak nasip olmadi 7.haftada dünyaya veda etti ama şükrediyorum halime ya biraz daha buyukken kaybetseydim. ..kimyasal gebeliklerin düşüklerin ardı hemen gebelik derler..zor amagüçlü olmaya çalış canım. ..imtihan dünyası isyan etme
Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem
evet isyan etmemek gerek. Çok zor bir durum ama nasib kismet. Demekli daha zamanı gelmemiş. Benim de başımdan geçdi ve düşükten iki hafta sonra bile idrar testim 2cizgiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?