2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kanda 26 ydı canım dün değil ondan önceki akşam. Bu sabah tekrarladık 21 lere düşmüş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun canım...dr lar diyoki ilk haftalarda tutunamayan ya da tutnup da düşen embriyolar dogarlarsa çok problemli bireyler oluyo (sakat hastalıklı) veya dogamadan ikeriki haftalarda da olabiliyolar ..bu daha zor canım inan..ben onu bizzat yaşadım kesesini gördüm yavrumun kendisini görmek kalp atışını duymak nasip olmadi 7.haftada dünyaya veda etti ama şükrediyorum halime ya biraz daha buyukken kaybetseydim. ..kimyasal gebeliklerin düşüklerin ardı hemen gebelik derler..zor amagüçlü olmaya çalış canım. ..imtihan dünyası isyan etme

evet isyan etmemek gerek. Çok zor bir durum ama nasib kismet. Demekli daha zamanı gelmemiş. Benim de başımdan geçdi ve düşükten iki hafta sonra bile idrar testim 2cizgiydi

aaaaa hangisisiniz belki de izlemişimdir haaa
hangi tarihte yarıştınız kazandınız

evet isyan etmemek gerek. Çok zor bir durum ama nasib kismet. Demekli daha zamanı gelmemiş. Benim de başımdan geçdi ve düşükten iki hafta sonra bile idrar testim 2cizgiydi
Aynen canım iyi de kötü de biz insanlar için...
Beta hcg hemen sifirlanmiyo canım yavaş yavaş düşüyo ondan çift çizgi çıkmıştır ama hamile olmadigin halde çift çizgi görmek çok acı di mi

anladım ama gebelık oldugunda da koyu renklı akıntı olabılıyo bat ne zaman

Umutlaniyorsun iste. Bidebenim doktorum ikiz olmaihtimali var sende demisdi bende acaba biri dustu biri kaldimigibi subheere dusuyordum

Kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben hayal gördüm sanırım, idrar testi yaptım ve bişey gördüm ama o kadar silik o kadar silikki başka biri görse yok bunda bişey der ben bile gözlerimi kısarak dibine girip bakıyorum bembeyaz yerde hafif bi koyuluk var anlamadım yaaaa benim uzayan akıntım 3 mayıstı o zaman döllendiyse bugüne 13 gün oldu pööffffffff kendimi mi kandırıyorum yaa akşam eşime de göstericem

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

hadi bakalım hayırlısı

ben o uzayan akıntıya pek inanamadım çünkü bugün uzun akıntı geldi benden adet gecikince gelir mi o

hadi bakalım hayırlısı

ben o uzayan akıntıya pek inanamadım çünkü bugün uzun akıntı geldi benden adet gecikince gelir mi o

Hiç umutlu değilim sanırım halüsinasyon görüyorum yine de 2 gün sonra tekrarlicam olmazsa da olmaz napıyım yani

Canım doğru diyorsun insan yaşadığının en kötüsü olduğunu sanıyor anlık şokla ama düşününce halime çok şükür. Bir de kinyasal gebeliklerin sebeplerine bakıp kendime hastalık bulmasam.. Benim önce olumlu düşünmeyi öğrenmem lazım

İnşallah dediğin gibi olur canım, hepimiz çok beklemeden en hayırlı zamanda bebeklerimizi alırız kucağımıza

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benimde öyle hayali belirdi. Tahminince 1 mayıstı ovülasyon. Bence biraz bekle

Canım regl tarihinde mi düşüyor reglime 4 gün var daha ağrımda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…