2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bekleyelim o zaman başka katılmak isteyen olursa başlarız

pekı ya sen varmı ıstıyomsuun

Allah bagislasin canim oglunu sana seni ogluna. Ben 2yillik evliyim bende de yumurta ttenbelligivar. Kecen sene ilacla hamile kaldim ama dusukle sonlandi. Sonra esim hastalandi ve ertelendi hep. Kisnet Allah ne zaman uygun gorurse verecek yavrumuzu kucagimiza

Amin ins canim.yumurta tembelligi nasil birsey ki gec mi adet oluyorsun mesela?

amın canım allah hepımıze nasıp etsın .cok uzuldum canım gecmıs olsun ayrıca allahım hayırlısını versın herseyde bı hayır vardır oledıyelım

amın canım allah hepımıze nasıp etsın .cok uzuldum canım gecmıs olsun ayrıca allahım hayırlısını versın herseyde bı hayır vardır oledıyelım

Evet canim cok dogru soyluyorsun. Esim hastanrye dusdugu gun bebegim de kayib gitti benden. 1yildir ilac kullanigi icin haliyle cocuk dusunmuyorsun

Kızlar bugün dayanamadım daha çok erken olmasına rağmen test aldım ve tabiki hüsran

hç üzülme ben hergun yapyorum hergun negatıf ama adetıme 4 gün var daha

idrarımda beyaz tortular vardı. ve şuan kahve rengi akıntım var. yumurtalıklarımın ve kasıklarımın ağırdığını hissediyorum. beklentim olduğu için vücudum bana oyun oynuyor diye düşünüyorum. kendimi ümitlendirmek isemiyorum.

bende hafta sonu ıdarada bakıcam cuma gunude kanda eger adet olmassam ınsallllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…