Ayyyy ben de heyecanlandim bak simdi. Kacinci deneme? Kac aylik evlisin canim?
bekleyelim o zaman başka katılmak isteyen olursa başlarız
pekı ya sen varmı ıstıyomsuun
Amin ins canim.yumurta tembelligi nasil birsey ki gec mi adet oluyorsun mesela?Allah bagislasin canim oglunu sana seni ogluna. Ben 2yillik evliyim bende de yumurta ttenbelligivar. Kecen sene ilacla hamile kaldim ama dusukle sonlandi. Sonra esim hastalandi ve ertelendi hep. Kisnet Allah ne zaman uygun gorurse verecek yavrumuzu kucagimiza
Allah bagislasin canim oglunu sana seni ogluna. Ben 2yillik evliyim bende de yumurta ttenbelligivar. Kecen sene ilacla hamile kaldim ama dusukle sonlandi. Sonra esim hastalandi ve ertelendi hep. Kisnet Allah ne zaman uygun gorurse verecek yavrumuzu kucagimiza
Evet gec adet oluyorum ve de buyumuyo folikullar. Ovulasyon olmuyor bende yani. Bir de ben rusyada yasiyorum burda tedavi gordum. Hormonlar falan her sey duzenli ama isteAmin ins canim.yumurta tembelligi nasil birsey ki gec mi adet oluyorsun mesela?
amın canım allah hepımıze nasıp etsın .cok uzuldum canım gecmıs olsun ayrıca allahım hayırlısını versın herseyde bı hayır vardır oledıyelım
Kac gun var ki adet olmana?Kızlarbugün dayanamadım daha çok erken olmasına rağmen test aldım ve tabiki hüsran
Ay petty ins hamissindir bu ay sen hamis olursan bi dahaki aya bana umit olacak:)
benımde dılım damagım kuruyo ama seker ılacından galıba dıye dusunuyodum beyazmı senınkıde sut gıbı
Yaz yaz merakla bekliyoruz biz dde.insallah hamilesin canim seviniz insallah:) inş canım memlekete gidiyorum akşama eger orda yaptırırsam kan testi yazarım gene sonucunu zaten surda ayın 20 sine ne kaldı
Kızlarbugün dayanamadım daha çok erken olmasına rağmen test aldım ve tabiki hüsran
Yaz yaz merakla bekliyoruz biz dde.insallah hamilesin canim seviniz insallah
Kac gun var ki adet olmana?
hç üzülme ben hergun yapyorum hergun negatıf ama adetıme 4 gün var daha
inş canım ya dua edelım bırbırımıze
bilmiyoru adetimde ciddi bir düzensizlik var. bazen bir hafta arayla adet oluyorum bazen 17 gün arayla. on yedi gün olursa yine daha 6 gün var.
canım doktor imkansız dedi yokmuş yani
aminnnn canım, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş..
canım topiğe hoşgeldin, uğurlu gelsin topik inşamin canım tkşler güzel duaların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?