2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

54 Kiloyuuuuuum hiç yok kilo sorunum yine de koşu bandı aldım çarşambaya geliyor gebelik boyunca bolca yürüyeceğim

Çok iyi yapmışsın.Hamilelikte de fazla kilo almazsan eski formuna dönmen kolay olur canım.Zira bebek doğduktan sonra çoooooook yorucu günler bekliyor tüm anne adaylarını:44:

Çok iyi yapmışsın.Hamilelikte de fazla kilo almazsan eski formuna dönmen kolay olur canım.Zira bebek doğduktan sonra çoooooook yorucu günler bekliyor tüm anne adaylarını:44:

Tecrübeli olman ne güzel dikkat etmeye çalışacağım bende ama hareket çok önemli zaten o sebepten aldım koşu bandını da :)

gunaydın kızlar bu sabah uyuyamadım erkenden kalktım öglen 12 de doktor randevum var cok sabırsızlanıyorum kızlar bısey sorucam bebk cinsiyeti ne zaman bellı oluyor ben 16 haftadada dıye bılıyordum ama bır arkadasım 13 haftada bellı oluyor dedı sızce nezaman bellı oluytor

Canim benim yeni bat 16 haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım gunaydın bazı bebekler gosterıyor ama kesın sonucıcın 16 haftanı beklemen gerekıyo zaten ayaklarını kapatıyo sıpalar

canım gunaydın bazı bebekler gosterıyor ama kesın sonucıcın 16 haftanı beklemen gerekıyo zaten ayaklarını kapatıyo sıpalar

gnydn saol cnm bende 16 haftda tam olarak gosterıyorlar dıye bılıyorum arkadas soyleyınce belkı bıdakı kontrolumde soyler dıye umıt etmıstım off saatler gecmek bılmıyor

canım bende 13. haftada öğrenmiştim yüzde 90 erkek demişti ama bazı doktorlar emin olmak için 16. haftayı bekliyorlar

54 Kiloyuuuuuum hiç yok kilo sorunum yine de koşu bandı aldım çarşambaya geliyor gebelik boyunca bolca yürüyeceğim

Bende 53 kiloyum spora yazılmıştım ama pek hareket olmasın diye gitmedim hamilelik belli olsun devam edicem inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

,nş bende erken ögrenirim tabı bebegın pozısyonuda onemlı saklamz kendı

ben 20 haftama yakın ogrendım hep capraz kapatıyodu ve kıcını donuyodu doktor oynasın dıye cıkolata ve meyve suyu bıle verıp bekledıyodu ama yok gostermıyodu yuzunude gostermedı hıc ınsallah sen ogrenırsın bızede haber ver olur mu bende beklıyorum son 2 gunum kaldı ayın 18 de yavas yavas goguslerım acımaya basladı asagı egılırken bıle sızlıyo ıc camasırım deydıkce de acıyo adet olcam zaman bole olmuyodu ama bakalım hayırlısı ınsallah

inş. canım oluruna bıraktım artık bu ay yumurta takibi fakan yapmıycam eylüle kadar olmazsa ovulasyon testlerini deniycem

aynen ole canım bırak kendı halıne yazın tadını cıkar bı bakmısın guzel haber almısın ama sumuk gıbı akıntınıda gorursen hemen degerlendır

Hadi hayirlisi guzel haberlerle gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…