Kızlar ya kafam çok karışık
Arkadaşım da benim gibi kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay yeniden hamile kaldı. Bebeğin kalbi durmuş almışlar. Sizce 1 ay beklemeli miyim. O bekle diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm millet
Kızlar ya kafam çok karışık
Arkadaşım da benim gibi kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay yeniden hamile kaldı. Bebeğin kalbi durmuş almışlar. Sizce 1 ay beklemeli miyim. O bekle diyor
Waysofmom kan testi yaptirdin mi.meral.ettim gecmisi okumadim..ins hamusdindir ben 2 gun.once adet oldum..hayirlisii beni dr eklermsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım benim eltimin başına geldi kimyasal gebelik geçtiğimiz ağustosta ve ertesi ay gebe kaldı yine şimdi doğum yapmasına 2 hafta kaldı yani beklemene gerek yok
Ayy darısı başıma inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Allah razı olsun canım dilerim haziran ayı sana yavrunu getirsin
bir israrlar israrlar:)
yaz bitimi hayirli ugurlu olur insallah..
Mogami heycanla bekliyorum:)
gorelim mevla neyler, neylerse guzel eyler...
bendeeeeee
Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl bilmiyorum ama mümkün olduğunca zayıf hamile kalmaya çalışın.Sonrası bayağı sıkıntılı oluyor çünkü.Ben oğlumda hayatımın en kilolu zamanında hamile kaldım, bir de hamilelikte 20 kilo olunca yuvarlanarak gezdim tabi.Şimdi bile fazla kilom var.Diyet yapmaya çalışıyorum hamile kalmadan önce ne kadar kilo versem iyidir.
Ben senin haberini heucanla bekliyorum bu arada:) :)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?