2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet benim bebeğimin pozisyonu çok netti sağlıklı olsunda önemli değil gerisi geç öğrensende olur takma kafana peki sen ne hissediyorsun

ya aslın da ılk once saglıklı olması tabıkı ama ben hep kız istemısımdır içimden kız gecıyor cok ıstedıgım ıcın herhalde

hadı hayırlısı bakalım inş gğzel haberlerını alırız benım daha cinsiyet ögrenmemem var bugun tam 9 haftalık olduk daha

Ben yakın zamanda 36 yaşında olacak 2 çocuk annesi bir bayanım.çocuklarım 16 ve 18 yaşındalar ve neredeyse 20 yıllık evliyim 5 yıldır çalışıyorum.Yaklaşık 1 yıldır eşimin çocuk ısrarıyla karşı karşıyayım bir yanımın çok istemesine rağmen diğer yanımın tekrar başa dönme düşüncesi ve zahmeti beni düşündürüyor. :26:

ya aslın da ılk once saglıklı olması tabıkı ama ben hep kız istemısımdır içimden kız gecıyor cok ıstedıgım ıcın herhalde

anneler hissedermiş belkide doğru hissediyosundur. ben hep kız istememe rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğunu hissetmiştim

tamam farkedersem değerlendiririm sende bi değişiklik varmı?

aslında var canım normalde adet olacagım zaman goguslerım uzerıne basınca acırdı 8 de ılıskımoldu yumurtam catlamıstı ayın 18 yavas yavas acımaya basladı ama baskı uygulayıncadegıl yururken bılesızlemaya basladı koltuk altımdan ıtıbaren acıyo bıde egılınce ustune yatınca uc ksımları sag gozum seyırıp duruyo bıde agzım cok kotu acı ayy ne bılıyım yarın olmam gerekıyo 30 gun doluyo beklıyorum

ay hadi inş. hamişsindir. iyi haberlerini dört gözle bekliyom

canım benimde bat 16 haziran belli oldu 3. denem

Son düzenleme:
eylüle kadar öyle yapcam yumurtlama takibi falan yapmıycam eylüle kadar olmazsa ovulasyon testlerine başlarım. sen napıyosun varmı sende değişiklik?

cnm 24 ünde adetim bakalım nolcak korunmadım kimyasaldan sonra nasipse olur napalım belirtileri hamileliğe yormamaya calışıyorum haber veririm sana

dua edın ben dr gıdıyorum kızlar bebegımı görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…