2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Insallah cok beklemezsin. Doktora gidiyor musun canim. Yoksa daha erken mi
canm benm de hiç belirtim yoktu son bikaç güne kadar ben idrardaki kokudan süphelendim son 3 gün kala bata.. olabilir yani neden olmasın sarı akıntıyı takip et batına kadar bakalım
ya şu stres yapma kafana takma diyenlere cidden sinir oluyorum.....bilgi amaçlı ya da rahatlatmak amaçlı bi yorum yapacaksanız yapın yoksa azarlama falan sizin haddinize mi düşmüş ........

afrodit26 sana çok teşekkür cevabın için....benim sarı akıntım yok kiii ama daha doğrusu hiç akıntım yok tek belirti kasık ağrısı solda.....bunu sormak istedim aslında ben...yani diğer aylarda bu kasık ağrısı yokken bu ay var..o yüzden umutlanıyorum.....bir gram umudumuz var bazıları da bilmiş bilmiş konuşup aklınca akıl veriyo heyy Allahım yaaa

sevgili kocacığım hasta yatıyor gerci hasta olmasaydıda umutsuz vakaydık biz görümcem yurt dışına cıkıcakmış yarın oraya veda ya davet ettiler hasta olmasa oraya gidecektik her halükarda 14 boş artık gelecek günlere nasip kısmet

geçmiş olsun canım... sağlık daha önemli... iyileşsin yine çalışırsınız bu ay olmazsa önümüzdeki ay... eşine iyi bak kız o sana lazım

Hayirli olsun canim simdi gordum senin bebegin vardi galiba bebisine kardes geliyor masallah dr tahmini soyler herhalde canim bilgim yok bu konuda rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin bizede dua et canim
amın tatalm saol allah olmayan herkese versın gelmıs gecmıs peygamberlerımızın evlıyalarımızın ermıslerımızın yuzu suyu hurmetıne tum kk dakı ve bu forumdakı olmayan arkadaslarıma evlat nasıppp etsın dualarım sızlerle opuuuyoruum grsrzzzz

pardon ama burda kastın bensem öncelikle şunu bil bizde aylardır uğraşıyoruz ve kendimiz gibi olanlara bi gram da olsa destek olmaya çalışıyoruz... Lütfen saygımızı koruyalım .. Bu topik böyle yorum kaldırmaz hepimiz kardeşiz burda... Kafana takıp kendini üzmek istiyorsan buyur üz ben seni tutmayayım

rica ederim canm da inan hatırlamıyorum sanırım ben de kasık ağrısı da yoktu sivilce idrarda koku ve bacak ağrıssı hissettim ben sadece inşallah bebiştendir o ağrı bende yoktu ama burda cok duydum kasıkta batma ağrı deyip de gebe kalan..

geçmiş olsun canım... sağlık daha önemli... iyileşsin yine çalışırsınız bu ay olmazsa önümüzdeki ay... eşine iyi bak kız o sana lazım
baktım baktım zorlada olsa yedirdim içirdim bide bi yıkadım onu güzelce yatırdım sabaha bişi kalmaz inşallah evet o bana lazım geleceğimizin temelini atıcaz onla sende ne var ne yok var mı gelen giden

baktım baktım zorlada olsa yedirdim içirdim bide bi yıkadım onu güzelce yatırdım sabaha bişi kalmaz inşallah evet o bana lazım geleceğimizin temelini atıcaz onla sende ne var ne yok var mı gelen giden
yok kuzum biliyorsun bat ayın 4 ü... bugün bi ara sancım oldu rahmimi hissettim ama hafif bi ağrıydı o kadar... bu ayı da pas geçtik ... senle benim bu durumumuz ne olacak yahu

yok kuzum biliyorsun bat ayın 4 ü... bugün bi ara sancım oldu rahmimi hissettim ama hafif bi ağrıydı o kadar... bu ayı da pas geçtik ... senle benim bu durumumuz ne olacak yahu
umudunu yitirme hemen son dk ya kadar umut yüklü ol ....canım bizim işimiz tabikiii allaha kalmış o ol diycek ve olacak ....inşallah ....

umudunu yitirme hemen son dk ya kadar umut yüklü ol ....canım bizim işimiz tabikiii allaha kalmış o ol diycek ve olacak ....inşallah ....
umutsuzluk ve ben... aslaaaaa Allaha kalsın ondan güzel yar ve yardımcı yok... Sen bi ara totem yapmıştın şimdi de ben mi yapsam acep

umutsuzluk ve ben... aslaaaaa Allaha kalsın ondan güzel yar ve yardımcı yok... Sen bi ara totem yapmıştın şimdi de ben mi yapsam acep
yap yap kaçıncı deneme bu arada bişi soracam şimdi böle seffaf akıntım var ama yeni başladı bu nedemek oluyo yumurta catladı mı yoksa çatlıyacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…