bomba gibiyim kuzumHep burdayim aslında sürekli okuyorum ama canım sıkkındi kendimi topladım geldimeşimin Sperm testi falan canımı sıkti yeni toparlandim sen nasılsın canım
İyi aksamlar canim bizde seni ozledik[/QUOTE
Ay canım Sağoleee varmı güzel haber
bazı hatunlar o akıntıyı gördüklerinde girdikleri ilişki ile hamile kalmışlar ama benim bildiğim şu o akıntı yumoşun çatlamasını göstermiyor sadece yakınlarda çatlayabileceğini ve bu yüzden rahim ve vajinanın hazır durumda olduğunu gösteriyor... sen en yoğun akıntının olduğu gün ve sonraki günleri değerlendir bence kuşum...yap yap kaçıncı denemebu arada bişi soracam şimdi böle seffaf akıntım var ama yeni başladı bu nedemek oluyo yumurta catladı mı yoksa çatlıyacakmı
5 den umudunu kestin dimi evet 5. denememiz bu ayda sen bana tur bindircen neredeyse eylül 4 de inşallah adet olmazsın ama olursan bir sonraki bat ne zaman oluyo eylül de mi yinebazı hatunlar o akıntıyı gördüklerinde girdikleri ilişki ile hamile kalmışlar ama benim bildiğim şu o akıntı yumoşun çatlamasını göstermiyor sadece yakınlarda çatlayabileceğini ve bu yüzden rahim ve vajinanın hazır durumda olduğunu gösteriyor... sen en yoğun akıntının olduğu gün ve sonraki günleri değerlendir bence kuşum...
5. denemeydi bu... seninde öyleydi dimi... 6 ya totem mi yapsam
bomba gibiyim kuzumSperm testi ile ilgili de bugün forumda dolanırken preseed topiğine girdim orda bi hatunun da eşinin sperm sayısı az çıkmış o da preseed kullanmış ve kullandığının 2. ayı hamile kalmış canım... Ayrıca yine başka bi yerde taze meyvenin sperm hızına iyi geldiğini okudum... keçiboynuzuda sayı için yarayışlı... Can sıkmak yok... Bebişler için neşemizi muhafaza etmeliyiz
Ben bi yerde okumustum canim akinti geldikten sonra catliyormus yumurta ama cok bekleme yap senyap yap kaçıncı denemebu arada bişi soracam şimdi böle seffaf akıntım var ama yeni başladı bu nedemek oluyo yumurta catladı mı yoksa çatlıyacakmı
4 te olursam 1 ekime geliyor bat... ben geçen ay 25. gün oldum ya adet o yüzden bayaa öne çekti... 5 ile ilgili adet olacağımı hissediyorum ama Allah bilir tabi...5 den umudunu kestin dimi evet 5. denememiz bu ayda sen bana tur bindircen neredeyse eylül 4 de inşallah adet olmazsın ama olursan bir sonraki bat ne zaman oluyo eylül de mi yine
Hayirlisi canım yakın zamanda olur inşallahBenden bu ayda yok tatlim bugun batimdi daha olmadim ama 3 gundur cok az leke geliyor lavoboda herhalde yarin olurum
o zaman yap bi totem sıkıntı yok ben 6 yı garantilerim4 te olursam 1 ekime geliyor bat... ben geçen ay 25. gün oldum ya adet o yüzden bayaa öne çekti... 5 ile ilgili adet olacağımı hissediyorum ama Allah bilir tabi...
inşallah fıstık... ha bak ayrıca biz bişeyi yanlış biliyormuşuz... hergün girilen ilişki sayıyı her zaman azaltmazmış ve hergün olunca hız artarmış aklında bulunsunKeçi boynuzu pekmezi aldık beyefendi içmedibende üstelemedim hayırlısı ya yumurtlama falan takmiyor um kısmet artık inşallah sen alırsın bu ay hayırlı haberi
kocamı ayağa kaldırabilsem neler yapıcamda adam hastaBen bi yerde okumustum canim akinti geldikten sonra catliyormus yumurta ama cok bekleme yap sen
deme öyle yahuo zaman yap bi totem sıkıntı yok ben 6 yı garantilerimbu kafa bizde olduğu sürece oooo hangi 6 lar gelir gecer
umarım yanıltır seni ve yerleşmedirBenden bu ayda yok tatlim bugun batimdi daha olmadim ama 3 gundur cok az leke geliyor lavoboda herhalde yarin olurum
Hadi ya bak bunu bilmiyordum iyi oldu deneyelim bakalım Sağol canıminşallah fıstık... ha bak ayrıca biz bişeyi yanlış biliyormuşuz... hergün girilen ilişki sayıyı her zaman azaltmazmış ve hergün olunca hız artarmış aklında bulunsun
İnsallah canim burdaki herkes olsun insallahHayirlisi canım yakın zamanda olur inşallah
bu ay ben üçüzlere oynuyodum ama 6. deneme dördüzlere oluyo kusura bakmayın artık 4 tane cocuğu nasıl bakim olmayanlara veririz artıkındeme öyle yahu6 da güzel haberlerle inş. yaptım gitti
Gecen ay dr gittigimde 4 cm kist var demisti ilac falan vermedi adetle erir dedi acaba diyorum kist erimedide o mu yapiyor diye dusunuyorum olabilir mi boyle biseyumarım yanıltır seni ve yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?