2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende 53 kiloyum spora yazılmıştım ama pek hareket olmasın diye gitmedim hamilelik belli olsun devam edicem inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Et canım spor yapmak hem bizim için hem bebek için ve doğum için çok faydalı ben dışardaki insanların bakışlarını sevmediğimden evde yapmayı tercih ettim

benım ılk hamılelıgımdede gosulerım buyumedı dogumdan sonra buyudu sut dolunca su andadayumusaklar ama acıyolar valla sıtma tutuyomu bı an buz kesıyorum bı andaates basıyo bıde dun geceterlemıstım ılk defa 18 basladı butun belirtılerım ozamana kadar hıc bıseyoktu

hadı hayırlısı bakalım inş gğzel haberlerını alırız benım daha cinsiyet ögrenmemem var bugun tam 9 haftalık olduk daha

ayyyy 9 oldunuz demek minnoş büyüyor :) İnş kontrolün güzel geçer canım

Âmin canım benm bende bu ay kimyasal geçirdim sonucun benim içinde çok önemli :) Allah gönlüne göre versin

bana haber ver cnm hamiş olursan bende haber veririm olanı kimyasaldan sonra kolay hamile kalınır diyolar ama kısmet

2 günün var seninde hadi inş canım çok zor tutuyorum kendimi test yapmamaya evde testte var ama adeti beklicem olmazsa yapıcam, bu arada göğüsler dediğin gibi herkeste belirti olmuyormuş, anlayacağız

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- >
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme

HAZİRAN BAT

Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ---------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Esra51 ----------------------> 16 Haziran ---------> 4. deneme
Nazligamzelim -------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

30 gunde adet oluyorum ılaclarla tabı yarın doluyo gunum cumaya kadar beklıcem kırmızlar gelmesse kan tahlılı yapcam ama oyle sabırsızımkı duramıyorum bıle

bende öyle ama cnm takmamaya calışıyorum ama elimde değil seni anlayabiliyorum :)

içimkıpır kıpır ıcımden bı ses var dıyo bı ses yok dıyo bazen yok gıbı gelıyo bazen de var gıbı ay ne bılıyım ıste

bende öyle hayırlısı cnm beklemekten başka caremiz yok güzel umut güzel olsun

tutamıyorum kendımı gecen ıdrarda baktım cıkmadı bıse erken oldugunu bıle bıle yaptım yıne yapmak ıstıyorum ama bekle dıyorum kendıme ıste ole belkı kardesıme aldırırsam yarın sabah bakarım yada persembe sabah ahaha yarın bellı olcak hersey persembe gunu olmassam umutlarım dahadaartacak

umarım hamiş çıkarsın canım benim biraz daha sabredelim ki net sonuçlar alalım

ınsallah hepımız boledolasırız

yaaaaaa evet :) dün eşimle bi avm ye gittik arkadaş her köşeden bir hamile çıkıyor hiç görmediysem 5 -6 tane gördüm psikolojim bozuldu yahu

Son düzenleme:
yaaaaaa evet :) dün eşimle bi avm ye gittik arkadaş her köşeden bir hamile çıkıyor hiç görmediysem 5 -6 tane gördüm psikolojim bozuldu arkadaş

aynen olesankı ozelleık secıp koyuyolar oraya aslında kanda baktırsam varsa cıkarda gecen ay yaptırdım oncesınden sonra hasta oldum bu ay bekle dıyıom sabret yaptırmahasta olmassan yaptırırsın sag ayagıma vuruyo oglumdada oldu 6 ay vurdu bole ama yaaaaa hasta olcaksam

2 gün bekle bence olmazsan bi idrarda bak çıkmasa da bi de kanda bak

Mogami iyi dayanabiliyosun valla test yapmadan. Hem de evde varmis:) hadi bakalim hayirlisi..

Bir an once bende katilmak istiyorum bu muhabbetlere insallah...

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

bana haber ver cnm hamiş olursan bende haber veririm olanı kimyasaldan sonra kolay hamile kalınır diyolar ama kısmet

Veririm canım vermem mi :) bende öyle okudum baya araştırdım. İnşallah kalırız tez zamanda tabi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…