Bende 53 kiloyum spora yazılmıştım ama pek hareket olmasın diye gitmedim hamilelik belli olsun devam edicem inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi canım :) Dün bütün gün sol kasığım sızladı bildiğin sızlamak yani :) göğüslerde pek değişiklik yok ara ara hafifçe ağrıyor ama şişkinlik çok olmadı uçları da acımıyo üstüne de yatabiliyorum akıntım var hatta geçen gün baya aktı içimonun dışında hiç bişeyim yok yani görmezden geldiklerim var ama eğer gebe kalırsam söylerim neler olduğunu değilse de ben uyduruyormuşum
hadı hayırlısı bakalım inş gğzel haberlerını alırız benım daha cinsiyet ögrenmemem var bugun tam 9 haftalık olduk daha
Âmin canım benm bende bu ay kimyasal geçirdim sonucun benim içinde çok önemli :) Allah gönlüne göre versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım ılk hamılelıgımdede gosulerım buyumedı dogumdan sonra buyudu sut dolunca su andadayumusaklar ama acıyolar valla sıtma tutuyomu bı an buz kesıyorum bı andaates basıyo bıde dun geceterlemıstım ılk defa 18 basladı butun belirtılerım ozamana kadar hıc bıseyoktu
30 gunde adet oluyorum ılaclarla tabı yarın doluyo gunum cumaya kadar beklıcem kırmızlar gelmesse kan tahlılı yapcam ama oyle sabırsızımkı duramıyorum bıle
bende öyle ama cnm takmamaya calışıyorum ama elimde değil seni anlayabiliyorum :)
içimkıpır kıpır ıcımden bı ses var dıyo bı ses yok dıyo bazen yok gıbı gelıyo bazen de var gıbı ay ne bılıyım ıste
içimkıpır kıpır ıcımden bı ses var dıyo bı ses yok dıyo bazen yok gıbı gelıyo bazen de var gıbı ay ne bılıyım ıste
Aynı ben
Aynı ben
tutamıyorum kendımı gecen ıdrarda baktım cıkmadı bıse erken oldugunu bıle bıle yaptım yıne yapmak ıstıyorum ama bekle dıyorum kendıme ıste ole belkı kardesıme aldırırsam yarın sabah bakarım yada persembe sabah ahaha yarın bellı olcak hersey persembe gunu olmassam umutlarım dahadaartacak
umarım hamiş çıkarsın canım benim biraz daha sabredelim ki net sonuçlar alalım
ınsallah hepımızboledolasırız
yaaaaaa evet :) dün eşimle bi avm ye gittik arkadaş her köşeden bir hamile çıkıyor hiç görmediysem 5 -6 tane gördüm psikolojim bozuldu arkadaş
aynen olesankı ozelleık secıp koyuyolar orayaaslında kanda baktırsam varsa cıkarda gecen ay yaptırdım oncesınden sonra hasta oldum bu ay bekle dıyıom sabret yaptırmahasta olmassan yaptırırsın sag ayagıma vuruyo oglumdada oldu 6 ay vurdu bole ama yaaaaa hasta olcaksam
2 gün bekle bence olmazsan bi idrarda bak çıkmasa da bi de kanda bak
bana haber ver cnm hamiş olursan bende haber veririm olanı kimyasaldan sonra kolay hamile kalınır diyolar ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?