- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
cnm 24 ünde adetim bakalım nolcak korunmadım kimyasaldan sonra nasipse olur napalım belirtileri hamileliğe yormamaya calışıyorum haber veririm sana
dua edın ben dr gıdıyorum kızlar bebegımı görücem
tamam canım iyi haberlerini 4 gözle bekliyorum
dua edın ben dr gıdıyorum kızlar bebegımı görücem
İnş. cnm :)
elıf hıc belırtın var mı
cnm 24 ünde adetim bakalım nolcak korunmadım kimyasaldan sonra nasipse olur napalım belirtileri hamileliğe yormamaya calışıyorum haber veririm sana
cnm uykusuzluk bayadır var bide dünden beri kabızım kasıklarımdaki ağrı cok dikkat cekiyo bi sağda oluyo bi solda az kaldı bakalım hayırlısı sende ne var cnm?
Canım benim hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iNŞ. CNM BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP OLUR
gunaydın kızlar bu sabah uyuyamadım erkenden kalktım öglen 12 de doktor randevum var cok sabırsızlanıyorum kızlar bısey sorucam bebk cinsiyeti ne zaman bellı oluyor ben 16 haftadada dıye bılıyordum ama bır arkadasım 13 haftada bellı oluyor dedı sızce nezaman bellı oluytor
kabızlık bende de var canım 3 gunde bır gıdıyorum 8 de yumurtladım 18 de goguslerım acımaya basladı kasıklarımda ınceden sızlamabasladı bıdesag tarfım sancı yapıyo cok ara ara bıde bı usuyorum bı sıcaklıyorum dun gecedeterlemıstım ıste ınsallah vardır
kızlar ben bu arada kırmızı kartı gördüm hayırlısı artık
hayırlısı canım inş önümüzdeki ay
hayırlısı canım inş önümüzdeki ay
iNŞ.CNM BELİTİLERİMİZ AYNI HAYIRLISI
Şu 3 koca günde bitse de anlasam artık yaa amaaaaan bu bekleyişler pek sıkıcı kızlar
mogamı nabersın nedır durumlar sende bır ıkı gunum kaldı benımyumurta catladıktan tam 10 gun sonra goguslerım ve kasıklarımda ssızlamabasladı varmı snede bıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?