yaaaaaa evet :) dün eşimle bi avm ye gittik arkadaş her köşeden bir hamile çıkıyor hiç görmediysem 5 -6 tane gördüm psikolojim bozuldu yahu
Veririm canım vermem mi :) bende öyle okudum baya araştırdım. İnşallah kalırız tez zamanda tabi hayırlısıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1kac gun bekle tekrar baktir kana canimmerabalar kızlarr..bugün ayın 20 si ve ben hastalanmadım belirtide pek yok ama kan testimde de cıkmadı bu ay garibim ben :)
kelebek nasılsın nasıl gıdıyo cnm hamılelık kac haftalık oldun cnm
merabalar kızlarr..bugün ayın 20 si ve ben hastalanmadım belirtide pek yok ama kan testimde de cıkmadı bu ay garibim ben :)
Mogami iyi dayanabiliyosun valla test yapmadan. Hem de evde varmis:) hadi bakalim hayirlisi..
Bir an once bende katilmak istiyorum bu muhabbetlere insallah...
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
beklıyorum bende persembe sabah yaparım bıtane varsa cıkar zaten yoksa beklerım adette olmassam kanda bakarım sen ne yapacaksın
adetin geçmesini bekliyorum olmazsa önce idrar sonra kan
merabalar kızlarr..bugün ayın 20 si ve ben hastalanmadım belirtide pek yok ama kan testimde de cıkmadı bu ay garibim ben :)
aranızdakı en sısko anne ben olucam galıba70kıloyum amaolsun zayıflıyorum bebıs varkene
beni de listeye ekleyebilirsiniz:):26: benim adetlerim düzensiz oldugundan ov. testi ile ayın 17 ve 18 inde deneme yaptık. BAT 29- 30 haziran.
beni de listeye ekleyebilirsiniz:):26: benim adetlerim düzensiz oldugundan ov. testi ile ayın 17 ve 18 inde deneme yaptık. BAT 29- 30 haziran.
Evde spor yapmaya çalış abur cubur yeme kızartma tatlı ve hamur işinden uzak dur garanti 2 3 kilo verirsin bir ayda ben zamandında 65 den düştüm 57 ye diyetisyen arkadaşım sayesinde ve alışınca bi 7 de öyle verdim 50 ye düştüm 6 yıldır almıyordum kilo evlenince abarttım biraz 4 kilo aldım tutuştum tabi hemen koşu bandı aldım
kızlar 20 mayıs batlılar nerdee:44:
birisi benim :)
daha gelen giden yok,
adet olmayacakmışım gibi geliyo bana,
hiçbi belirtim yok,
çatlatma iğnemden sonra sol kasığımda batmalar oldu,
yinede heveslenmeyim diyorum ama işte :18:
busabah idrar testi yaptım, kocaman tek çizgi
arkadaşlar nasıl gidiyo beklemek çooook zor nasıl sabır ediyorsunuz benim son 6 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?