anladım tatlım Allah verecek oldumu herşey olur merak etme inşaallah hamilesindir değilsen de inşallah Allah hemen versin bebişlerimizi dimi yaaaaa:)Cnm utanarak söylüyorum ama yapmadığım şey söylemediğim söz kalmıyo bi yorgunum dedi mi tmm anlatabiliyo muyumgiyiyorum süsleniyorum ama her zaman sökmüyo o bize :)
İnsallah tatlim hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım sanada gecmiş olsun ..ya doktora sormak bişi değilde doğmamış cocuğa don biçmek gibi bişi sonucta cocuk yok bişi yokolur tabi bence doktora sor mutlaka böyle böyle diye bende bir hapşuruyorum boğazlarım yırtılıyo işten erken çıkıp doktora gideceğim geçmiş olsun
Ayy canim benim insallah burdan hamisim minik tosbam gobusumde diye haykirirsinİnşallah tatlım ınsallah gecende dedım eger benım gouslerım agrımazsa hamılelıkten suphelenemeyecegım dıye suan umudum var haftaya ınsallah umudum dahada artar hayırlısı canım ınsallah umarım bır sabah sıze hamıleyım dıye yazarım
Ayy canim benim insallah burdan hamisim minik tosbam gobusumde diye haykirirsin
sağol canım sanada gecmiş olsun ..ya doktora sormak bişi değilde doğmamış cocuğa don biçmek gibi bişi sonucta cocuk yok bişi yok
Evet canim kirmizi karti yedim cuma gidecegim cani bu ay cok garip oldu benim adetim 3 gun cok az leke geldi bu sabah sokuldu cok oluyorum sanki acaba kisti yeni mi atiyorum ki
poliannalıkta son nokta :)) bi sorarım doktora üşenmeyip hastaneye gidebilirsem ...eşim cok ısrar etti git git diye ama bu ssat oldu hala gidicemya olursa sonuçta ihtimal var ve bunca uğraşıp bekliyoruz olurda tutarsa ve ilaç alırsan allah korusun çocuğa zarar verirsinben korunmadığım her dakika alkol ilaç hiç bi şey almadım riske atıcak ya da zararlı olan ne varsa o yüzden olmuş ya da olmamış danış doktoruna :) hemde bu ay hamile olmadığımıza şükredelim ilaç alamayıp günlerce yatardık ve her hapşurukta panik olurduk :) hastalığa bile iyi yönden bakıyorum artık
Ayy haykırmam mı bıtanem haykırmam mı yeterkı mınık tospam gobusume konsun zaten ılk soylecegım kısı sızler olacaksınız
Paylasirim canim sen ne yaptin tekrar gittin mi kontrole yok uzulmuyorum artik rabbim hayirlisini versin hepimiz anne olacagiz insallah canimÜzme kendini zamanı gelmemiş demekki. İnşallah bu ay alırız güzel haberleri umudumuzu yitirmek yok
Benimde her ay farklı farklı oluyor son iki aydır aşırı kanamam oluyor geçen ayda hiç pıhtı yoktu su gibiydi neler oluyor bende anlamıyorum canım.
Ama kist atıyorsan iyi bişeydir herhalde. Doktora gittiğinde sonuçları bizimle paylaş canım. Bakalım siz nasıl bir yol izleyeceksiniz.
Paylasirim canim sen ne yaptin tekrar gittin mi kontrole yok uzulmuyorum artik rabbim hayirlisini versin hepimiz anne olacagiz insallah canim
Him benim dr da igne yapmiyor catlar diyor ilac bittikten sonra 12. Gun falan cagiriyor yumurtaya bakiyor iliski gunlerini soyluyor catlamismi diye tekrar bakmiyor5. günü gittim klomen verdi yarın son kez kullanıyorum ayın 9. unda doktorum gel yumurta oluşumuna bakalım dedi. Bana çatlatma iğnesi yapmıyor kendiliğinden çatlarmış. Çatlamışmı diye bakmıyorda
poliannalıkta son nokta :)) bi sorarım doktora üşenmeyip hastaneye gidebilirsem ...eşim cok ısrar etti git git diye ama bu ssat oldu hala gidicemama gercektende herseyde bi sebep var akşam koca hastaydı bu sabah sırnaştı ama boğazlarım kkitlemiş sesim bile cıkmıyodu anam sen hasta mı oldun dedi ben gidim aksam görüşürüz çabuk iyileş dedi emredersin dedim ne olacaz bilmiyorum hayırlısı olsun artık
Sizin sayenizde agrilarimi unutuyorum rabbim o guzel gonlune gore versin insallah tum topige versin
canım geçmiş olsun nane limon en iyi ilaç benden söylemesi ilk hamileliğimde hastaydım sürekli nanelimon kurtardı beni :)sorma ne yapıyım ya dipteyim ya dorukta benimde ruh halim böyle işte ortası yok :) bende güya bugün için neler düşündüm ama mırk mırk burun çekerek hiç romantik olunmaz iyisi mi kocam akşama kuşburnu yapsın bana oturalım dede nine gibisnede doktora git ilerlemesin daha çok
inş cnm bi problem olmasındaCnm senın kesen buyuyodr kesin raht ol
inş cnm bi problem olmasında
gitmedim cnm dükkanda iş coktu cumartesıye bısey kalmadı beklıcem herhalde inş sorun yokturCanım merhaba dr gıttınmı nasıl oldun
Kimse cevap yazmamış bana çok üzüldümmm işşallah ikiz doğurursunuz kızlar alın size beddua :))))))Günaydın arkadaşlar ovu takvimi ayın 4 ünden 9 una kadar diyo.dün sabah akıntı gelmeye başladı ama yogun degil ateşimi ölçtüm 36.0 dı bu sabah ölçtüm 36.3 bide ovu testi yaptım yanıp sönen güler yüz çıktı. genelde hergün çalışma oluyodu dünden önceki gece ara verdim düngece çalıştık.neyse sizce ateş yükselmeye devammı edecek ve ben çalışmaya hergün devammı edeyim yada gün aşırımı bilmiyorumki işte kafam karışık yorum atın kızlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?