- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Buraya yazali beri 2,5 kg verdim:)
Geliyorum yakindaaa
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Buraya yazali beri 2,5 kg verdim:)
Geliyorum yakindaaa
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
inş canım seen naptın ki:18:
kızlar ruyamda birini hamile gördum sabah uyandm arkadasım msj atmıs 2 kşi benı hamıle görmusler ruyalarında :) Allah inşallah hamıleyımdr :)
tatlım inşallah rüyalar gerçek çıkar annemde beni görmüş, hem kahve falımdada çıktı cenin
ayy inşallah canım rüyaları duyunca daha cok umutlandım :)
umut hep var :) bu ay olmasa bile elbet yakalayacağız sıpaları
Artik bende bebek sahibi en hizli sekilde olmak istiyorum; ((((( 10 ay boyunca hiç korunmadim buay cok umudum vardi adetimi bekleyemeden test yaptim negatif cikti ama kendimi artık kotu hissetmeye başladım bi dert olsa care ararsın rabbim başa vermesin ama bir sorun yokken olmamasi can sıkıcı; ( bu ay yastikmi koymadim..sabaha kadar mi beklemedim..bacaklarimimi kaldirmadim..ve üzülüyorum artik evimde bir bebisimiz olsa fena mi olur; ((
wuhuuuuuuuuuu maaşallah :) Allah bize de nasip etsinevet gelecek sıpalarımız :) şmdi bi hamıle haberı daha aldım dayımın kızından masallah 35 yasında 3. cocuk gelıyomus :)
wuhuuuuuuuuuu maaşallah :) Allah bize de nasip etsin
Öncelikle hoşgeldin, umarım başlık uğurlu gelir ve bu ay bebişini alırsın kucağına ama olmazsa bence doktora git zaten 1 yıla da ne kalmış ki, adetine kaç gün kaldı peki bir de ovulasyon testi denedin mi ya da çatladığından emin misin canım
Hosbulduk canim..dr gittim enfeksiyon var demisti 2 ay once..ilaçlar fiiller verdi..dr verdigi tetradox ilaç midemde yara oluşturdu enfeksiyona bagli agir bir ilac 8 gun hastanede yattim midem icin..sonrasinda kist var demisti. .gecen ay tekrar gittim kistlerin gitmis birdahaki ay hamile olarak gel diyor ama ne bir folik asit ne de farkki birsey vermedi iyi bir dr aslinda ama girgira vuruyor. .buda benjm canımı sıkıyor..canima suan itibari ile tak etti ; ((Üzgünüm yani
Kızlar bu üçüncü denemeydi olmadı neyse ben şubatta doktora gitmiştim muayene etti bi sıkıntı yok dedi ama üzülüyorum sabredemiyorum eşime sende doktora git diyorum bi yıl geçmeden gitmem diyor utanıyor ne yapm sizce ısrar edeyim mi ve bende rahim filmi çektireyim mi bekleyeyim mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nazil versin bana da yontem söyle
şahanesin canım böyle devam et peki ne zaman başlarsın denemelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?