2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canim an itibariyla kirmizi karti yedim sabah olurum demistim oldum umutlar ekime kaldi hayirlisi olsun artik ne diyeyim senin batin ne zaman canim insallah sen gormezsin kirmizilari

neyse, bati'in gecikmemis en azindan. canim bizim denemelerimiz tam baslamadi daha. turkiye yolculugu falan vardi. bat'im 13 eylul normalde ama benim de isim ekime kalmis olabilir :))

Kızlar yok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki..inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...

evet öyle oluyormuş sütün mü geldi ilk adetten sonra düzene gireceğim sanırım bekliyorum bakalım :)

ya benim vucut kendi atamadi ya, ondan mi oldu bilmiyorum ama internetten okudugum kadriyla benim gibi olan bir cok kiside oyle olmus. ameliyat sonrasi vucut dogum yaptin zannedip sut uretebiliyormus. sut dediysen bir iki kere sutyenimde lekeler olustu ve deli gibi acidi. ama 2-3 gune gecmisti. vucut kendi atamadigindan da hormon seviyesi yavas yavas normale dondu. sanirim doktor da o yuzden en az 2 ay korunun dedi. senin vucut kendi attigindan toparlanmasi daha hizli olacak demek ki. insallah bir hemen de bebisler yerlesiverir:)

cnm bizde asılama konusunda cok kararsızdık yrn süreklü gittiğim dr a gidecektm dr sürekli umut verici konusyo güleryüzlü ama klomen verdi geçti bu dr a karından ultrasondan bakıyodu bn korkuym deyince hemsiresi karından bakınca yum büyüklüğü bile tam belli olmaz filan dedi bu dr yumurta rezervine filan bakı adetliyken diğeri ilaç yazıyodu klomen zaten dediği gibi tüp konusunda uzmana benziyo sürekli problemli hastalar girip çıkıyodu gereken testleri hemen yapmaya başlaması ve verdiği güven bu dr a gitmeme karar verdirdi şu an için inş sonuç alırız

Oyle dusunme canim nr maglum senin bebisin tutunmadigi belki sana supriz yapacak annesi umudunu yitirme iste Allah'tan hep iste "O"ol dedimi yoktan var eder hakkinda herseyin hayirlisi olur insaAllah

Kızlar geçmişi elimden geldigince okumaya çalıştım ama olmadı ..bitmiyor yaff..gebedir düşük bayaaanlar...
Ben bugün resmen süpriz misafirle karşılaştım kapıda birakip gidemedim , soyleyemedim kan olayını... Yarın sabaha kaldı işim...meraktan ölcem aklım hep kanda kaldı... Nasip artık kızlar hala gelen giden yok...

Var mi hiç hamis haberiii :)

Allahimmm larssoncum böyle yapma... Ama kendimi senin yerine koyunca bende çok kirilirdim eşime...yine de belki de telaş yaptı , iş ciddiye binince yani... Onunla konuştun mu hiç bu konuyu...?
İnan üzüldüm lakin bu kadar umutsuz konuşma.. her şeyin bir zamanı var biliyorsun bunu...

canim benim hayirli zamanda insallah. hic doktora kontrole gittin mi? hani bir uzmana falan gorun istersen? cok bilmiyorum tabi ama iki kere dusuk olmasi bile bazen kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor. icini rahat tut sen.

Canım üzülme hemen dur bakalım, sen önce bi eşinle bu konuyu açık açık konuş bence. Yani hakikaten bebek istemiyo mu yoksa istiyo da oluruna bırakalım gitsin mi diyo. Onu öğren önce.

Mogami nerdeeeeesinnnn? Seni merak ediyorum, yoksa çaktırmadan kan vermeye mi gittin? Hadi inşallah öyledir ve gebesindir, malum geldi günün di mi?

Merhaba, yeni bir üyeyim ... çok karışık bi donemdeyim. Adetten 2 gun once kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. 20-22 tarihleri arasında adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım .... ara ara kasik agrilari oluyordu heh tm olucam galiba derken yine olmadı bu sabah kasiklarimdaki ağrı arttı devam etti ara ara ve uzun uzun dünde gogsumun yanlarında ve üst kısmında ağrı oldu tek göğsümde...geç dollenme mi oldu acaba düşünmekten kendimi alamıyorum normalde agrim olur ortalama 1 hafta sonra tekrar agri olur adet olurdum . Bilmiyorum acaba kendi kendime stres mi yapıyorum. .. aylardır aynı üzüntüyü yasamaktan bunaldm artık aranızda bole bi durumla karşılaşan var mı acaba? Gerçekten artık katlanılmaz bi durum oldu 11 inde doktora gidicem

Tatlim gorunce yazmak istedim...düşük olması üzücü bir olay ama hamile kalabiliyorsunn benim annemin 4 düşük oldu ben 5.ciyim..pes etmeyip devam ettiler denemeye... 3. Sene olmuşum evliliklerinin.. Rabbim ol dedi mi her şey oluverir.. lütfen üzülme...

Hayirli haberler alirsin insaAllah :) benimde gecen gunlere gore nerdeyse bugun agrim yok gibi insaAllah bir sorun yoktur..

canimcim, belki bana dusmez ama; erkekler her ne kadar soz sahibi gibi gorunse de bazen cok cocukca davranabiliyor. eger cocuk isine duskunlugunu gorduyse, "beni sevmiyor, cocuk icin istiyor, cocuk olursa beyligim sona erecek" gibi sacma seyler dusunebiliyorlar. kikirdayarak iki kere cay gotursen hemen nesesi yerine gelebilir. tabi dedigim gibi herkesin huyu farkli olabiliyor, kocani sen tanirsin ancak. ben de esimden biliyorum. ben ne kadar yasim gectikce stressden bitap dusuyorsam, o da dogacak bebekle hayatinda olacak degisiklerden, uzerine dusecek sorumluluktan stress oluyor. kendisi de cok cocuk istemesine ragmen.
bazen de ben cok korkuyorum, beklesek mi diyorum, bu sefer de o beni rahatlatiyor.
sen de kafana takma, emin ol hepimiz ayni seyi yasiyoruz. dedigim gibi, biraz gulumse esine, oturun konusun, emin ol yarina bisey kalmaz.

Bu
Hayirli haberler alirsin insaAllah :) benimde gecen gunlere gore nerdeyse bugun agrim yok gibi insaAllah bir sorun yoktur..
hmm.. yoktur tatlim için rahat olsun... Arada oluyormus ya ağrı...:)
Sen kafani rahat tuttt caniimmm...
Ne zaman bir daha kontrolün?:)

Bence bir daha kan aldir canim
Hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…