Yarın bi daha test yapıcamTest varsa elinde yarin sabah ilk idrarlada yapmani oneririm yada kan ver direk:)
canim an itibariyla kirmizi karti yedim sabah olurum demistim oldum umutlar ekime kaldi hayirlisi olsun artik ne diyeyim senin batin ne zaman canim insallah sen gormezsin kirmizilari
evet öyle oluyormuş sütün mü geldiilk adetten sonra düzene gireceğim sanırım bekliyorum bakalım :)
cnm bizde asılama konusunda cok kararsızdık yrn süreklü gittiğim dr a gidecektm dr sürekli umut verici konusyo güleryüzlü ama klomen verdi geçti bu dr a karından ultrasondan bakıyodu bn korkuym deyince hemsiresi karından bakınca yum büyüklüğü bile tam belli olmaz filan dedi bu dr yumurta rezervine filan bakı adetliyken diğeri ilaç yazıyodu klomen zaten dediği gibi tüp konusunda uzmana benziyo sürekli problemli hastalar girip çıkıyodu gereken testleri hemen yapmaya başlaması ve verdiği güven bu dr a gitmeme karar verdirdi şu an için inş sonuç alırızInşallah bu defa sonucunuz çok çok güzel çıkar canim. Hiç korkma canim aklındaki sorular gider en azından acaba mi demezsin sonuç da temiz çıkar inşallah. Bende geçen hafta eşime yeni teste zor ikna ettim gittik doktor ameliyata girmiş ne şanssızım dedim kısmet artık. Bizde aralık a kadar bekleyeceğiz ankara ya gidip ona göre aşılamaya yada tüp bebeğe karar vereceğiz.
Oyle dusunme canim nr maglum senin bebisin tutunmadigi belki sana supriz yapacak annesi umudunu yitirme iste Allah'tan hep iste "O"ol dedimi yoktan var eder hakkinda herseyin hayirlisi olur insaAllahKızlaryok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki..inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...
Allahimmm larssoncum böyle yapma... Ama kendimi senin yerine koyunca bende çok kirilirdim eşime...yine de belki de telaş yaptı , iş ciddiye binince yani... Onunla konuştun mu hiç bu konuyu...?Kızlaryok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki..inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...
Ya birde ben birsey daha dicem şimdi biz bu sene içinde 2 tane hamilelik oldu ve ikisi de düştü. Ben bir kaç ay daha deneyelim normal yollarla yine olmazsa diğer yöntemlere bakalım direkt tüp vesaire. Eşim de diyor ki bizim normal yollarla oluyor sonra düşüyor döllenmeme sorunu yok diyor tüp tutarsa onun düşmeyecegi ne malum diyor. Şu an pek sıcak bakmıyor yardimci tedavi yöntemlerine.
Ama bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.
Kızlaryok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki..inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...
Tatlim gorunce yazmak istedim...düşük olması üzücü bir olay ama hamile kalabiliyorsunn benim annemin 4 düşük oldu ben 5.ciyim..pes etmeyip devam ettiler denemeye... 3. Sene olmuşum evliliklerinin.. Rabbim ol dedi mi her şey oluverir.. lütfen üzülme...Ama bn şu anda iyi değilim Üzgünüm Ağlıyorum evde yalnızım. Benim yaşım 24 25 olmak üzereyim eşimin de 35 yazımız geçti değil daha ama bu ay düsugun arkası çabuk olur diyorlar korunmamistik ta hemn olur zannetmistim.
Hayirli haberler alirsin insaAllah :) benimde gecen gunlere gore nerdeyse bugun agrim yok gibi insaAllah bir sorun yoktur..Kızlar geçmişi elimden geldigince okumaya çalıştım ama olmadı ..bitmiyor yaff..gebedir düşük bayaaanlar...
Ben bugün resmen süpriz misafirle karşılaştım kapıda birakip gidemedim , soyleyemedim kan olayını... Yarın sabaha kaldı işim...meraktan ölcem aklım hep kanda kaldı... Nasip artık kızlarhala gelen giden yok...
Var mi hiç hamis haberiii :)
Kızlaryok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki. inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...
hmm.. yoktur tatlim için rahat olsun... Arada oluyormus ya ağrı...:)Hayirli haberler alirsin insaAllah :) benimde gecen gunlere gore nerdeyse bugun agrim yok gibi insaAllah bir sorun yoktur..
Bence bir daha kan aldir canimMerhaba, yeni bir üyeyim ... çok karışık bi donemdeyim. Adetten 2 gun once kan testi yaptırdım 0.2 çıktı. 20-22 tarihleri arasında adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım .... ara ara kasik agrilari oluyordu heh tm olucam galiba derken yine olmadı bu sabah kasiklarimdaki ağrı arttı devam etti ara ara ve uzun uzun dünde gogsumun yanlarında ve üst kısmında ağrı oldu tek göğsümde...geç dollenme mi oldu acaba düşünmekten kendimi alamıyorum normalde agrim olur ortalama 1 hafta sonra tekrar agri olur adet olurdum . Bilmiyorum acaba kendi kendime stres mi yapıyorum. .. aylardır aynı üzüntüyü yasamaktan bunaldm artıkaranızda bole bi durumla karşılaşan var mı acaba? Gerçekten artık katlanılmaz bi durum oldu 11 inde doktora gidicem
P.tesi tatlim o zamana kdr nasil dayanacaksamBu
hmm.. yoktur tatlim için rahat olsun... Arada oluyormus ya ağrı...:)
Sen kafani rahat tuttt caniimmm...
Ne zaman bir daha kontrolün?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?