2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hoşbulduk ... 11 inde gidicem inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin... çok zor beklemek piskolojim bitik durumda aynı konuyu her ay dusunmekten
11ine çok var sanki. Dayanabilirsen güzel tabii
Kaç aydır uğraşıyorsun...burda rahatliyoru hepimiz herkes aynı şeyleri hissedince anlaşmak da keyifli oluyor :)

11ine çok var sanki. Dayanabilirsen güzel tabii
Kaç aydır uğraşıyorsun...burda rahatliyoru hepimiz herkes aynı şeyleri hissedince anlaşmak da keyifli oluyor :)
Kesinlikle artık konuşma ihtiyacı oluşuyor . 1.5 evliyim eşim 20 Mayıs da varikosel den ameliyat oldu tabi bilmiyorduk başta uğraş babam uğraş ama yok evlendikten 2 ay sonra başladık ... şimdi bole gecikince bide kasik agrilari olunca bi umutlandm işte bekleyeceğim mecbur bi kaç gün önce idrar testi yaptım ama (- ) çıktı . Umutlanmak istemiyorum ama yine aynı durumdayım ya gebelik varsa diye

canim benim hayirli zamanda insallah. hic doktora kontrole gittin mi? hani bir uzmana falan gorun istersen? cok bilmiyorum tabi ama iki kere dusuk olmasi bile bazen kotu bisey oldugu anlamina gelmiyor. icini rahat tut sen.
Canim doktora gittik tahliller yapıldı 15 gün sonra alcaz. Inşallah sonuçlar da iyi cikar

Ya böyle okuyunca umutlaniyorum. Sadece ya bundan sonra normal yolla olmazsa diye bir tedirginlik var. Olur inşallah demi. Sonuçta Allah in izniyle iki kere oldu

Hayırlısı olsun hakkında... İnsaAllah bebisin yakında gelir sizeee :)
Rabbim gobusleri boş birkamasin...her şeyin bir zamani var ışte onda da sabretmemiz gerekiyor

Ya böyle okuyunca umutlaniyorum. Sadece ya bundan sonra normal yolla olmazsa diye bir tedirginlik var. Olur inşallah demi. Sonuçta Allah in izniyle iki kere oldu
Umutlan elbette... Oyle yine olur Allah nasip ederse... sadece sabır dua ve elinden geleni yapmak kaliyor bize...

Hayırlısı olsun hakkında... İnsaAllah bebisin yakında gelir sizeee :)
Rabbim gobusleri boş birkamasin...her şeyin bir zamani var ışte onda da sabretmemiz gerekiyor
Evet hakkımızda hayırlısı... bebeklerimiz gelin artık hayırlısı ile. ..

Cnm ne oldu senin durumun kanda negatifti adet oldun mu bende benzer durumdayım

Cnm ne oldu senin durumun kanda negatifti adet oldun mu bende benzer durumdayım
Yok olmadım yarın sabah bir daha kan aldiracagim nasipse... 28inde olmam gerekiyordu... Hala yok gelen giden... Hayırlısı tatlim...ben iki idrarda gördüm pozitifi ama kanda cikmamisti adetim bir gün geçmişti... Yarın baktiracagim kanda nasip..:) senin nasıl oldu görmedim ben..

İdrarda yarım saat sonra silik çıktı iki testte. Ptesi kanda negatif çıktı regşi bekliyorum ama giden gelen yok 3gün geçti

İdrarda yarım saat sonra silik çıktı iki testte. Ptesi kanda negatif çıktı regşi bekliyorum ama giden gelen yok 3gün geçti
Biraz daha bekle canim... Niye böyle oluyor anlamıyorum... Bende 5 dakikada çıktı... Hayırlısı bakalim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…