2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım sayfa çok ilerlemiş tam okuyamadim ama hsg mi cektireceksin?

Şekerpancarı çok sağol desteğin için. Şu an çok çok iyim rahatladım. Aslında bu ay olmasını pek beklemiyorduk sürpriz olurdu olsaydı belki de ben o sürprizin olmasını bekledim. Bu topiğin sloganı neydi HERŞEY DAHA IYI VE GÜZEL OLACAK INSALLAH

kızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!

Evet cnm 14 aylik evliym hc korunmdgmz halde olmdi
canım doktor nediyor bende 7 ay bekledim herşey normal dendi yumurtam yeterince büyümuyor ve çatlamıyormuş yumurta takibi yaptırdınmı mutlaka vardır bir nedeni iyi araştırmak lazım

ikinci çizgi varsa silikte olsa gebesin canım inş öyledir:))

bende varım benimde ilk bebegim 8 haftalık kalbi durdu haziranda 3 aylık korunmam bitti bu ay olur inş kızlar
Hoşgeldin aramıza. Benim de ilk bebeğim 7 haftalıktı kalp atışını duymadık ve düşük oldu. Inşallah yakinda güzel haberler aliriz

bende varım benimde ilk bebegim 8 haftalık kalbi durdu haziranda 3 aylık korunmam bitti bu ay olur inş kızlar
hoşgeldin aramıza benımde aynı olay basıma geldı allah tez zamanda saglıklı gebelık yasarsın bebişine bır an once kavusursun

çizgi varsa gebesındır sen yarın sabah tekrarla testı bence hadı güzel haberlerini bekliyorum cnm

Gebe olabilirsin buyuk ihtimal benimde hayalet cizgi cikmisti hemen kan testi yaptirdim gebeymisim. Adetinin kacinci gunu?

Ayy insaAllah hamilesindir

Canım sayfa çok ilerlemiş tam okuyamadim ama hsg mi cektireceksin?
cnm bn normalde özel hst dra gidiyodm fikir olsn baska dr dan diye devlette gittim dr da meğer tüp bebek uzmanıymıs o da bgn 3.gün adette olması dolaysıyla kan testi yaptr dedi lab kapanmıs yaptıramdm 4.gün yaptırcm artık eşimden yeni bi spermyogram istedi sonuçlarını alalm adetn bitince de rahim filmi çekerz dedi bnde korkuyorm

Inşallah bu defa sonucunuz çok çok güzel çıkar canim. Hiç korkma canim aklındaki sorular gider en azından acaba mi demezsin sonuç da temiz çıkar inşallah. Bende geçen hafta eşime yeni teste zor ikna ettim gittik doktor ameliyata girmiş ne şanssızım dedim kısmet artık. Bizde aralık a kadar bekleyeceğiz ankara ya gidip ona göre aşılamaya yada tüp bebeğe karar vereceğiz.

çizgi varsa gebesındır sen yarın sabah tekrarla testı bence hadı güzel haberlerini bekliyorum cnm
Yani daha 4 gün var ama çizgi var la yok arası bişey inşaAllah tutmuştur canım tesekkür ederim

InşaAllah canım çok heyecan yaptım gecen aylarda yapardım ama test hep bembeyaz şimdi böyle görünce kalbim küt küt attı hemen telefonu aldım elime
Test varsa elinde yarin sabah ilk idrarlada yapmani oneririm yada kan ver direk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…