amin cnm inşallah dr ilk önce kana git hemen lab kapanmadıysa dedi koşa koşa gittim kapalı eşim için de test istedi embriliyog filan varmış önceki testleri önemli diil dedi orası da kapanmış yrn gitcm artık öğleden snr kan verip eşime de sperm testi randevusu alıcz snr dr zaten adetn bitince dedi muhtemelen pzts filan hsg yapar musaitse
Şekerpancarı çok sağol desteğin için. Şu an çok çok iyim rahatladım. Aslında bu ay olmasını pek beklemiyorduk sürpriz olurdu olsaydı belki de ben o sürprizin olmasını bekledim. Bu topiğin sloganı neydi HERŞEY DAHA IYI VE GÜZEL OLACAK INSALLAHYavrucum bak yavrucum diyorum sana tatlıımmm benim, ben 32 yim eşim 40 yaşında 2 senelik evliyim.benim bile umutsuzluğa kapılma hakkım yok, eşim uzakta, sadece hafta sonları görüyorum, sadece durumu gör diye yazıyorum bunları, hayatımızda umutsuzluğa öfkeye yer yok, Allah can sağlığı versin, önce sağlık eşin ve senin için, siz sağlıklı olunda gelecek bebişlerde sağlıklı olsun, ağlama lütfen, o yalnızlıkları ben çok iyi bilirim, biz çabalayalımda her iş olacağına varıyor nede olsa, kalk bir yüzünü yıka, silkin lütfen, ağlayınca keşke o kırmızılar geri gitse, canına yazık
canım doktor nediyor bende 7 ay bekledim herşey normal dendi yumurtam yeterince büyümuyor ve çatlamıyormuş yumurta takibi yaptırdınmı mutlaka vardır bir nedeni iyi araştırmak lazımEvet cnm 14 aylik evliym hc korunmdgmz halde olmdi
ikinci çizgi varsa silikte olsa gebesin canım inş öyledir:))kızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!
Hoşgeldin aramıza. Benim de ilk bebeğim 7 haftalıktı kalp atışını duymadık ve düşük oldu. Inşallah yakinda güzel haberler alirizbende varım benimde ilk bebegim 8 haftalık kalbi durdu haziranda 3 aylık korunmam bitti bu ay olur inş kızlar
hoşgeldin aramıza benımde aynı olay basıma geldı allah tez zamanda saglıklı gebelık yasarsın bebişine bır an once kavusursunbende varım benimde ilk bebegim 8 haftalık kalbi durdu haziranda 3 aylık korunmam bitti bu ay olur inş kızlar
çizgi varsa gebesındır sen yarın sabah tekrarla testı bence hadı güzel haberlerini bekliyorum cnmkızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!
hoş bulduk canım inşşşşHoşgeldin aramıza. Benim de ilk bebeğim 7 haftalıktı kalp atışını duymadık ve düşük oldu. Inşallah yakinda güzel haberler aliriz
kızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!
Ayy insaAllah hamilesindirkızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!
cnm bn normalde özel hst dra gidiyodm fikir olsn baska dr dan diye devlette gittim dr da meğer tüp bebek uzmanıymıs o da bgn 3.gün adette olması dolaysıyla kan testi yaptr dedi lab kapanmıs yaptıramdm 4.gün yaptırcm artık eşimden yeni bi spermyogram istedi sonuçlarını alalm adetn bitince de rahim filmi çekerz dedi bnde korkuyormCanım sayfa çok ilerlemiş tam okuyamadim ama hsg mi cektireceksin?
cnm bn normalde özel hst dra gidiyodm fikir olsn baska dr dan diye devlette gittim dr da meğer tüp bebek uzmanıymıs o da bgn 3.gün adette olması dolaysıyla kan testi yaptr dedi lab kapanmıs yaptıramdm 4.gün yaptırcm artık eşimden yeni bi spermyogram istedi sonuçlarını alalm adetn bitince de rahim filmi çekerz dedi bnde korkuyorm
Yani daha 4 gün var ama çizgi var la yok arası bişey inşaAllah tutmuştur canım tesekkür ederimçizgi varsa gebesındır sen yarın sabah tekrarla testı bence hadı güzel haberlerini bekliyorum cnm
Canım daha 4 gün varGebe olabilirsin buyuk ihtimal benimde hayalet cizgi cikmisti hemen kan testi yaptirdim gebeymisim. Adetinin kacinci gunu?
InşaAllah canım çok heyecan yaptım gecen aylarda yapardım ama test hep bembeyaz şimdi böyle görünce kalbim küt küt attı hemen telefonu aldım elimeAyy insaAllah hamilesindir
inş tutmuştur cnm.silikte olsa umut var demektir.gözün aydınYani daha 4 gün var ama çizgi var la yok arası bişey inşaAllah tutmuştur canım tesekkür ederim
Test varsa elinde yarin sabah ilk idrarlada yapmani oneririm yada kan ver direk:)InşaAllah canım çok heyecan yaptım gecen aylarda yapardım ama test hep bembeyaz şimdi böyle görünce kalbim küt küt attı hemen telefonu aldım elime
Canım çok tesekkürler inşaAllah tutmuştur ve hayal görmüyorum.inş tutmuştur cnm.silikte olsa umut var demektir.gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?