2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy canim ne guzel seyler bunlar bende zengin ederdim herhalde hele bir gelsin ooo popisini isiricamm

Ben şimdiden bol bol giriyorum canım ama hep böyle kuzene ona buna birşeyler alıp çıkıyorum inşallah allah kendi bebeğime baktığım günleri de nasip eder. Sana da hepimizede.

Gizom bu arada bebek arabası konusunda bayağı bir araştırma yaptım stokkede bebek çok dik duruyor ama anneye en yakın temas sağlayan modelde stokke yüksekliğinden dolayı ama arkadaşım aldı geçenlerde bebeğiyle ofise geldi kapatamadı erkek kardeşi kapattı. Tek elle kapanabilmesi de önemli. Bugaboolarda hoşuma gidiyor burda dibimde mağazasıda var ama çok hantal geliyor stokkelerin modelini seviyorum. Bir arkadaşım daha ana kucak modelinde paylaştığım kumaşlısını aldı gri kırçıllı oğlu olucak 1 ay sonra jokerde yokmuş getirtti 1 ay içinde joker onu da çok beğendim. Erkek olursa siyah yada bu kırçıllı griyi almayı düşünüyorum bende.

bende bebiş işine girişmeden olmuştum vajinal muayene, bir de derse şimdi yarında yapıcam bakalım Allah büyük, malum bende regliyim.dayanırım yeterki gelsin bebiş, ama korkmuyor değilim
bnde bikez olmuştum o dr pek ii davranmadı beni sakinlestirmedi bu en azından bişiler yapmaya calişti ama adetken hadi kolay oldu normal zamandas yada hsgde nsl yapıcm bilmiyorm

bnde bikez olmuştum o dr pek ii davranmadı beni sakinlestirmedi bu en azından bişiler yapmaya calişti ama adetken hadi kolay oldu normal zamandas yada hsgde nsl yapıcm bilmiyorm
Allah bir kolayını verir inşallah sen sıkma tatlı canını, dua edelimde kolaycana olsun bitsin, sonunda da dolsun göbüşler inşallah,bir arkadaşım vardı canı o kadar mı tatlı olur anlatamam hsg ye falan koşarak gitti, eee ne de olsa amacımız ulvi, gözümüzü kaparız, hemen bir bebiş hayal ederiz, o sırada biter gider inşallah, 5 dk falan sürüyormuş zaten hsg...

ay ne güzel cnm bnde istiyodm hsg sonuçta 8 ay oldu tabi eşimde de ufak tefek bişiler var ama olsn herseyi kontrol ettirmk lazım ama hep anestezili istiyodm devlet hst olunca acaip kalabalık dr tam olarak sölemese de demek istediği anestezili yapacak vakit yer yok diyecek ama 3-5 dk lok bişi hiçbişi hissetmezsn dedi inşallah öyle olur bide bu dr nette arastırdm tedavi sonucu hamiş kalanlar yazmış onun için gittim dr meğer tüp bebek uzmanıymış ki biz beklerken 5-6 aşılama yaptı onu da hemen yapıyo yatırıyo sanırım bi 15 dk gönderiyo öyle olunca sıra bize geç geldi

Kizlar ne cok konusmussunhz oku oku yarim saatte bitirebildim bu arada bugun pek agrim yok cok garip

canim ben 3 kere muayenr oldum klomenden beri hic acimiyo korkma doktorumda cok tatli guler yuzlu bir bayan bir de jel suruyorlar kayip giriyo o kadar

inşallah size de derman olur iyi bir doktorsa eğer, anestezili evet devlet hastanesinde yapacak vakit olmuyordur ama dediği gibi kolay olur inşallah, özelde 400-450 TL civarında hsg,aynen en fazla 5 dk sürüyormuş, hsg randevusu da aldın değil mi? eee bu da bizim 5. deneme olacak sonuçta,eeee iyi niyetli de olsalar etrafın baskısı da arttı.oluruna bırakmak iyi tabii, doğal ı en en güzeli, ama artık çabalamak lazım, gözlerimizi kaparız vazifemizi yaparız :) sağlıklı yavrulara kavuşuruz inşallah

baya tuzluymuş valla

cnm hic korkma inan ki acimiyo jel suruyo zaten doktor
valla artık sizin bu dediklerinizi aklıma getiricem gözümü kapıycam vazifemi yapıcam, muayenemi olucam alışmak lazım değil mi çok sağol canım benim, senin ki de bugün yarın tutunuverir anneciğine inşallah, ayyyy eylül çok heyecanlıymış kızzlarrrrr

canim ben 3 kere muayenr oldum klomenden beri hic acimiyo korkma doktorumda cok tatli guler yuzlu bir bayan bir de jel suruyorlar kayip giriyo o kadar
ay cnm yaa ne güzel anlatmıssın ama bilmiyorm neden öyle oluyo ama oraya muayeneye oturdum mu istemdışı kasılıyorm 1kez muayene olduktan snr 5ay kdr gecti ve bu sürede korkulacak bişi yok diye hep kendimi hazırlamaya calıştım ama masaya oturunca hiç beklediğim gibi olmadı

amin cnm inşallah dr ilk önce kana git hemen lab kapanmadıysa dedi koşa koşa gittim kapalı eşim için de test istedi embriliyog filan varmış önceki testleri önemli diil dedi orası da kapanmış yrn gitcm artık öğleden snr kan verip eşime de sperm testi randevusu alıcz snr dr zaten adetn bitince dedi muhtemelen pzts filan hsg yapar musaitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…