Ayy canim ne guzel seyler bunlar bende zengin ederdim herhalde hele bir gelsin ooo popisini isiricamm
cnm sabah okula gitmm lazımyapılır nıe yapılmasın cnm sbah erkenden gıt ama
cnm bilmiyom ki yaa randevum 3teydi 4te sıra geldi yoksa yaptırabilirdm yrn sorar mısın drunabenim yarın 3. gün, yarın gideceğim dr.a, 2. günü yaptıranlarda var, dr. dediyse olur çok ta iyi bilmiyorum
bnde bikez olmuştum o dr pek ii davranmadı beni sakinlestirmedi bu en azından bişiler yapmaya calişti ama adetken hadi kolay oldu normal zamandas yada hsgde nsl yapıcm bilmiyormbende bebiş işine girişmeden olmuştum vajinal muayene, bir de derse şimdi yarında yapıcam bakalım Allah büyük, malum bende regliyim.dayanırım yeterki gelsin bebiş, ama korkmuyor değilim
ben sabah 8:30 da gidicem sorarım tabiki neden sormayayım işim uzamazsa hemen cevapta yazarım canımcnm bilmiyom ki yaa randevum 3teydi 4te sıra geldi yoksa yaptırabilirdm yrn sorar mısın druna
Allah bir kolayını verir inşallah sen sıkma tatlı canını, dua edelimde kolaycana olsun bitsin, sonunda da dolsun göbüşler inşallah,bir arkadaşım vardı canı o kadar mı tatlı olur anlatamam hsg ye falan koşarak gitti, eee ne de olsa amacımız ulvi, gözümüzü kaparız, hemen bir bebiş hayal ederiz, o sırada biter gider inşallah, 5 dk falan sürüyormuş zaten hsg...bnde bikez olmuştum o dr pek ii davranmadı beni sakinlestirmedi bu en azından bişiler yapmaya calişti ama adetken hadi kolay oldu normal zamandas yada hsgde nsl yapıcm bilmiyorm
tmm cnm sağolasın bn yrn okulda olucm telden girip bakmaya calişcm cevabınaben sabah 8:30 da gidicem sorarım tabiki neden sormayayım işim uzamazsa hemen cevapta yazarım canım
ay ne güzel cnm bnde istiyodm hsg sonuçta 8 ay oldu tabi eşimde de ufak tefek bişiler var ama olsn herseyi kontrol ettirmk lazım ama hep anestezili istiyodm devlet hst olunca acaip kalabalık dr tam olarak sölemese de demek istediği anestezili yapacak vakit yer yok diyecek ama 3-5 dk lok bişi hiçbişi hissetmezsn dedi inşallah öyle olur bide bu dr nette arastırdm tedavi sonucu hamiş kalanlar yazmış onun için gittim dr meğer tüp bebek uzmanıymış ki biz beklerken 5-6 aşılama yaptı onu da hemen yapıyo yatırıyo sanırım bi 15 dk gönderiyo öyle olunca sıra bize geç geldiAllah bir kolayını verir inşallah sen sıkma tatlı canını, dua edelimde kolaycana olsun bitsin, sonunda da dolsun göbüşler inşallah,bir arkadaşım vardı canı o kadar mı tatlı olur anlatamam hsg ye falan koşarak gitti, eee ne de olsa amacımız ulvi, gözümüzü kaparız, hemen bir bebiş hayal ederiz, o sırada biter gider inşallah, 5 dk falan sürüyormuş zaten hsg...
canim ben 3 kere muayenr oldum klomenden beri hic acimiyo korkma doktorumda cok tatli guler yuzlu bir bayan bir de jel suruyorlar kayip giriyo o kadarbnde bikez olmuştum o dr pek ii davranmadı beni sakinlestirmedi bu en azından bişiler yapmaya calişti ama adetken hadi kolay oldu normal zamandas yada hsgde nsl yapıcm bilmiyorm
inşallah size de derman olur iyi bir doktorsa eğer, anestezili evet devlet hastanesinde yapacak vakit olmuyordur ama dediği gibi kolay olur inşallah, özelde 400-450 TL civarında hsg,aynen en fazla 5 dk sürüyormuş, hsg randevusu da aldın değil mi? eee bu da bizim 5. deneme olacak sonuçta,eeee iyi niyetli de olsalar etrafın baskısı da arttı.oluruna bırakmak iyi tabii, doğal ı en en güzeli, ama artık çabalamak lazım, gözlerimizi kaparız vazifemizi yaparız :) sağlıklı yavrulara kavuşuruz inşallahay ne güzel cnm bnde istiyodm hsg sonuçta 8 ay oldu tabi eşimde de ufak tefek bişiler var ama olsn herseyi kontrol ettirmk lazım ama hep anestezili istiyodm devlet hst olunca acaip kalabalık dr tam olarak sölemese de demek istediği anestezili yapacak vakit yer yok diyecek ama 3-5 dk lok bişi hiçbişi hissetmezsn dedi inşallah öyle olur bide bu dr nette arastırdm tedavi sonucu hamiş kalanlar yazmış onun için gittim dr meğer tüp bebek uzmanıymış ki biz beklerken 5-6 aşılama yaptı onu da hemen yapıyo yatırıyo sanırım bi 15 dk gönderiyo öyle olunca sıra bize geç geldi
hımmm seninki yerine yerleştimi iyice ne ) keyfi yerinde sanırsamKizlar ne cok konusmussunhz oku oku yarim saatte bitirebildim bu arada bugun pek agrim yok cok garip
baya tuzluymuş vallaBebek arabasının markası Stokke canlar. Türkiyede sadece joker satıyor. İstediğiniz rengini bulamazsanız yurt dışından da getiriyorlar. Stokke scoot ve stokke xplory olarak iki modeli bulunuyor. Xplory biraz daha tuzlu fiyat 3.000 tl port bebe falan ayrıca fiyatlandırılıyor. Scoot modeli daha ucuz 1.800 tl fiyatı yine port bebe-anakucağı-oto koltuğu vs hepsi ayrı fiyatlandırılıyor.
cnm hic korkma inan ki acimiyo jel suruyo zaten doktorbende bebiş işine girişmeden olmuştum vajinal muayene, bir de derse şimdi yarında yapıcam bakalım Allah büyük, malum bende regliyim.dayanırım yeterki gelsin bebiş, ama korkmuyor değilim
valla artık sizin bu dediklerinizi aklıma getiricem gözümü kapıycam vazifemi yapıcam, muayenemi olucam alışmak lazım değil micnm hic korkma inan ki acimiyo jel suruyo zaten doktor
ay cnm yaa ne güzel anlatmıssın ama bilmiyorm neden öyle oluyo ama oraya muayeneye oturdum mu istemdışı kasılıyorm 1kez muayene olduktan snr 5ay kdr gecti ve bu sürede korkulacak bişi yok diye hep kendimi hazırlamaya calıştım ama masaya oturunca hiç beklediğim gibi olmadıcanim ben 3 kere muayenr oldum klomenden beri hic acimiyo korkma doktorumda cok tatli guler yuzlu bir bayan bir de jel suruyorlar kayip giriyo o kadar
amin cnm inşallah dr ilk önce kana git hemen lab kapanmadıysa dedi koşa koşa gittim kapalı eşim için de test istedi embriliyog filan varmış önceki testleri önemli diil dedi orası da kapanmış yrn gitcm artık öğleden snr kan verip eşime de sperm testi randevusu alıcz snr dr zaten adetn bitince dedi muhtemelen pzts filan hsg yapar musaitseinşallah size de derman olur iyi bir doktorsa eğer, anestezili evet devlet hastanesinde yapacak vakit olmuyordur ama dediği gibi kolay olur inşallah, özelde 400-450 TL civarında hsg,aynen en fazla 5 dk sürüyormuş, hsg randevusu da aldın değil mi? eee bu da bizim 5. deneme olacak sonuçta,eeee iyi niyetli de olsalar etrafın baskısı da arttı.oluruna bırakmak iyi tabii, doğal ı en en güzeli, ama artık çabalamak lazım, gözlerimizi kaparız vazifemizi yaparız :) sağlıklı yavrulara kavuşuruz inşallah
Sagol tatlim insaAllah iyice yerlesmistir minnosumhımmm seninki yerine yerleştimi iyice ne ) keyfi yerinde sanırsamanneciğiyle.maşallah 41,5 kere :)
AmiñnnnnnnnnmmBen şimdiden bol bol giriyorum canım ama hep böyle kuzene ona buna birşeyler alıp çıkıyorum inşallah allah kendi bebeğime baktığım günleri de nasip eder. Sana da hepimizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?