ben düzenliyorum hayırdır canımbu listeyi kim düzenliyor???????
İnsallah kirmizilari gormezsin canimneyse, bati'in gecikmemis en azindan. canim bizim denemelerimiz tam baslamadi daha. turkiye yolculugu falan vardi. bat'im 13 eylul normalde ama benim de isim ekime kalmis olabilir :))
Mogami nerelerdesin seni merak ettik umarım bir problem yokturben düzenliyorum hayırdır canım
Mogami nasilsin canim insallah kirmizilari gormezsinben düzenliyorum hayırdır canım
iyiyim canım bugün girmek istemedim içimden gelmedi ama daha fazla dayanamadımMogami nerelerdesin seni merak ettik umarım bir problem yoktur
iyiyim fıstık... Görmemeyi umuyorum ama sanmam baş ağrım var yarın en geç öbür gün adet olurum sen nasılsın ekim batını söyle ekliyimMogami nasilsin canim insallah kirmizilari gormezsin
O saygisiz yuzunden niye geriliyorshn canimiyiyim fıstık... Görmemeyi umuyorum ama sanmam baş ağrım var yarın en geç öbür gün adet olurum sen nasılsın ekim batını söyle ekliyim
gerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelikO saygisiz yuzunden niye geriliyorshn canim
iyiyim canım bugün girmek istemedim içimden gelmedi ama daha fazla dayanamadım
2ekim iyiyim canim insallah kirmizilar ugramaz sana bana gonder ben agirlarim onlariiyiyim fıstık... Görmemeyi umuyorum ama sanmam baş ağrım var yarın en geç öbür gün adet olurum sen nasılsın ekim batını söyle ekliyim
hemen ekliyorum ve adet olursam şayet benimde batım 1 i olacak yani senle aynı anda alıcaz güzel haberleri2ekim iyiyim canim insallah kirmizilar ugramaz sana bana gonder ben agirlarim onlari
Iyi gidiyor herhalde bugun agrim yok niye yok diye dusuncelere girdim bu sefer iyice manyadim herhaldegerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelik
İnsallah canim hayirlisi olsun icimden bi his ekimde olacak diyor insallah yanilmamhemen ekliyorum ve adet olursam şayet benimde batım 1 i olacak yani senle aynı anda alıcaz güzel haberleri
bat ı yazacaktım ama sonra alttaki kırmızı yazıyı okudum canım :)ben düzenliyorum hayırdır canım
Ben birsey kaçırmış galiba kim canını sıktı Battaşgerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelik
kız hergün hergün ağrı mı olurmuş... Bebiş anasına sıkıntı vermiyor bak ne düşünceli miniğin varIyi gidiyor herhalde bugun agrim yok niye yok diye dusuncelere girdim bu sefer iyice manyadim herhalde
gerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelik
InsaAllah oyledir tatlim valla icim icimi yiyorkız hergün hergün ağrı mı olurmuş... Bebiş anasına sıkıntı vermiyor bak ne düşünceli miniğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?