2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami nasilsin canim insallah kirmizilari gormezsin
iyiyim fıstık... Görmemeyi umuyorum ama sanmam baş ağrım var yarın en geç öbür gün adet olurum sen nasılsın ekim batını söyle ekliyim

O saygisiz yuzunden niye geriliyorshn canim
gerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelik

iyiyim fıstık... Görmemeyi umuyorum ama sanmam baş ağrım var yarın en geç öbür gün adet olurum sen nasılsın ekim batını söyle ekliyim
2ekim iyiyim canim insallah kirmizilar ugramaz sana bana gonder ben agirlarim onlari

2ekim iyiyim canim insallah kirmizilar ugramaz sana bana gonder ben agirlarim onlari
hemen ekliyorum ve adet olursam şayet benimde batım 1 i olacak yani senle aynı anda alıcaz güzel haberleri

gerilmek değil ama sinirlendim ve biraz uzak durmak istedim canım kendi huzurum için ama durup durabileceğim de bu kadar işte... O terbiyesizi anıpta vaktimizi boşa harcamayalım fıstık.. nasıl gidiyor hamilelik
Iyi gidiyor herhalde bugun agrim yok niye yok diye dusuncelere girdim bu sefer iyice manyadim herhalde

Ben birsey kaçırmış galiba kim canını sıktı Battaş benim bugün kahverengi leke geldi hala da kırmızıya dönmedi. Normalde yatın bakalım yarin olacak mı. Olursam da üzülmeyeceğim çünkü bugün yeteri kadar üzüldüm. Inşallah sen olmazsın

canim benim bosver ya, bak forumda kendiliginden bir dayanismamiz oldu zaten. asil amacimiz da moralimizi yuksek tutmak degil mi? bosver gitsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…