2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Güzel puan ben de 82 puanla atandım 2010 daki sınavla ben yaşlanmışım yaaaa Allah muvaffak etsin tatlım sen de atanırsın inşaallah
İnş canım bizim bölüm sıkıntı az alım oluyor ama umut işte bakalım emeklerim inş boşa gitmez :) hayırlı olsun cnm ne güzel p3 puanım da 80 küsür ama memuriyet gelmez o puana öğretmenlik düşünüyorum. Ne demek yaşlandım, yok öyle içini genç tut daha hepimiz genciz

Mogami yeni bat 8ekim. :)

kötü olmuş canım ya benimde ilk gittiğim dr hiç bişeyin yok bekle olur dedi yumurta takibi yapma geregi duymadı testler temizdi belki bahane bunlar nasip belki ihmal bilmiyorum bende evleneli 2 yıl oluyor 1,5 yıldır uğraşıyoruz 2 aylık bebbğim kalbi durdu ve öldü korunma sorüm bitti inş en kısa zamanda gebe kalırız rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..:)

üzgünüm canım sadece aktif olarak sohbet edenleri ekliyorum ... Seni de aramızda görmek isterim

Mogami bu ne demek oluyor anlayamadım ?
Sen benim aktif olarak sohbet etmeyeceğimi nereden biliyorsun ?
Ben daha dün ilk defa mesaj yazdım diye mi bu ön yargılı davranman ?
Çok önemli birşey istemedim senden , sadece listeye eklemeni rica ettim.
Şaka gibisin.
Neyse Allah gönlüne göre versin , ekleme arkadaşım.

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar...

Umarım bugünlerde hamiş haberleri alırız. :)

Canım hayırlısı olsun üzülme , yeni bir ay , yeni umutlar demek...
Bu ay inşallah güzel haberini alırız :)

Iyi gidiyor herhalde bugun agrim yok niye yok diye dusuncelere girdim bu sefer iyice manyadim herhalde

hayırlı olsun bebişin.Bence ağrım yok gibi şeyler düşünme...Sağlıklı bir bebiş demek ki.Bende ilk hamileliğimde hiç bir şey yaşamadım.Ne ağrı , mide bulantısı , baş dönmesi hiç birini.ve son 10 gün kalana kadar çalıştım.Umarım seninde rahat geçer..

günaydın arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin;öncelikle topike hoşgeldin, daha önceki sayfalarda açıklamış mogami; bende 3 hafta falan olmuştur listeye gireli başta ben listeye giremedim sayfada tüm arkdaşlarla tanıştıktıktan sonra listeye girdim. bunu önyargı olarak algılama bende aynı şekilde başladım ondan yazayım dedim sana. burda hiç tanınmayan listeye girip sonra kayboluverenler olmuş boylelikle takibi zor olmuş yanlış anlaşılacak birşey yok. sende takıl vazgeçemeyceksin zaten iyi sohbetler:)

Kızlar bugün 16günüm ve testine bakın ya ne yapacam şimdi ben

Kaçıncı gün başladın teste ?
Ben ilk hamileliğimde herkesteki gibi 14.günler sanıyordum yumurtlama zamanımı ama 8.gün yumurtluyormuşum meğer.Regli bitince hemen başlamak lazım sanırım.Çünkü herkesin bünyesi farklı , kaçırmış olabilirmisin ?

bekliyoruzzz sonuçlarııı :))))

sevin bence tatlım yeni umutlara kapı açıldı bende daha gelen giden de yok yaaaa, ya adet gelsin belirsizlik bitsin ya da bebiş hberi gelsin dimi yaaaa

Teşekkürler meemure ...
Neyse takılmıyorum bu tarz şeylere , sadece ön yargılı olmamak lazım.Bir listeye eklemek zor birşey değil.Sadece bir liste neticede...Listeye girip kayboldularsa silersin olur biter...Yani çok zor birşeymiş gibi bir izlenim verilmesi hoş değil..
Dediğim gibi takılmadım ama aksine bu tarz yaklaşımlar insanı uzaklaştırır topikten.
Burada hepimiz bir umut için birşeyler paylaşıyoruz.
Sevinçlerimizi , üzüntülerimizi paylaşarak sohbet ediyoruz.
Onun için daha bir olumlu davranmak , yeni kişileri içine almak , sıcak davranmak daha bir hoş davranış :)

Yine bu böyle başlamışsa böyle gitsin tabi , herkes alışmışsa bu düzene yapacak anlatacak birşey yok...

Ben elimden geldiğince vaktimi buldukça merak eder burada paylaşımlarda bulunur , sevinçleri paylaşırım...
Listeye ister eklesin arkadaşım , ister eklemesin bu yaklaşımdan sonra çokta şart değil. :)

akşam eşimle hiç yere kavga ettik ve ona ilk defa bebeğime üzülmedim allahın bir bildiği vardı da vermedi böyle davranan bir aileye çocuk getirecektik yazık ! dedimm çok kırgınım çok kızgınım işimi evimi bırakıp gitmek istiyorum burdannn bana kızdığında acısını illa çıkaracak hem strese girecek hemde strese sokacak böyle sevgi olmaz dedim ne yapıcam bilmiyorum

kaygılımm yapma ya hepimizde oluyor problemler olur mu öyle evini işini bırakmak karı kocasınız sonuçta daha dün güzel anlattın tanışmanızı ne güzeldi, kırgınlığını kızgınlığını değil o güzel günleri hatırla canım benim yapma bak üzüldüm şimdi

Canım benim dur bi sakin ol.Bebiş için neydi ilk şart stres , üzüntü yok...Öyle düşünme Allah büyük , verecektir bebişini ve bundan sonra tartışmalarınız bebişiniz için olacaktır.O kadar çok şeyi yaşadım ki bende..Şimdi geriye dönüp baktığımda amannn boşuna tartışıyormuşumuz hepsi boşmuş diyorum.

Şimdi sakin ol hiçbirşeyi bırakıp hiçbiryere gitmek yok...Mutlu olmak istiyorsan , tartışmalara kapat kulağını , gerekirse alttan al.Hamiş kaldığında acısını çıkarırsın :)

InşaAllah canım çok heyecan yaptım gecen aylarda yapardım ama test hep bembeyaz şimdi böyle görünce kalbim küt küt attı hemen telefonu aldım elime

Bende batıma 5 gün varken öğrenmiştim kanda....
İdrarda daha 4 gün varken silikte olsa çıkmışsa bence kan testi yaptırırsan kesin sonuç olacaktır.

Güzel haberleriniz bekliyoruz :)

Larsson oldu mu bu şimdi hiç yakışmadı sana sen ki burda hepimize yardımcı oluyorsun. Ben test yapmayı bile sayende öğrendim şimdi başkalarına öğretiyorum. Bak ben bu ay hiç bir şey takip etmiyorum kendimle ilgili saymıyorum bile gün falan. Bugün kaçıncı günümdeyim bilmiyorum hiçte takılmıyorum. Olursa bu bebek keyfi olacak. Yok yumurtlamaymış yok bilmemneymiş daha da uğraşmam farkettim ki bütün yazımı geri sayım yaparak bebek kovalayarak geçirdim o bebek biz beynimizi boşalttığımızda gelecek. Ben eşim istemeden ona bu ay hiç bir teklifte bulunmuyorum.

işte benim kocam normalde çok düşünceli istemesede beni mutlu etmek için kırmaz varını yoğunu verir amaaaa taki bir şeyi eleştir kız sinirini boz ondan sonra yapmadığını bırakmasın lafları sözleri öyle çok kırdı ki öyle hafife alınacak şeyler değil ayrıca uyuyorum gelmiş odada pat diye ses yapıyor yine uyuyorum gözüme ışık tutuyor uyutmamak rahatsız etmemek için her şeyi yaptı en önemlisi ben ağlarken hiç umrumda değil çekmek zorunda değilsin dedii benim kocamın sinirle söylediği çok söz olur ama daha yeter yaptıkları akşamdan sonra çok düşündüm bi bebeğim olmaması buna işaretti biz uygun değildik belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…