Valla bi okuyan sen çıktın herhalde kimse farketmiyor çünkübat ı yazacaktım ama sonra alttaki kırmızı yazıyı okudum canım :)
Teşekkür ederim hepinize... Boşverdim ama ilk anlarda çok sinirlenmiştim o yüzden biraz uzak durdum... Neyse yaa kapatalım gitsin mazi oldu bilecanim benim bosver ya, bak forumda kendiliginden bir dayanismamiz oldu zaten. asil amacimiz da moralimizi yuksek tutmak degil mi? bosver gitsin:))
Gereksizin biri işte canım.. Ben lafını söyledim ve kızlarda gereken şeyleri söylemişler... Kapandı gitti boşver... Hayırlısı olsun canım... Bütün kalbimle umarım ekimde hamile kalırsın...Ben birsey kaçırmış galiba kim canını sıktı Battaşbenim bugün kahverengi leke geldi hala da kırmızıya dönmedi. Normalde yatın bakalım yarin olacak mı. Olursam da üzülmeyeceğim çünkü bugün yeteri kadar üzüldüm. Inşallah sen olmazsın
yanılmayacaksın ve miniğine kavuşacaksın kuzumİnsallah canim hayirlisi olsun icimden bi his ekimde olacak diyor insallah yanilmam
olur mu hiçççç beni cok seveceksınız :) ben de sizi tabi hayırlısıyla güzel haberlerı alalım hepimizin yuzu gulsun artıkValla bi okuyan sen çıktın herhalde kimse farketmiyor çünküEvet kuzum aktif olarak sohbet şartımız var... Hiç sohbet etmeyip sadece ad yazdıran ve sonuç bile söylemeyen tanımadığımız bir sürü insan vardı eskiden bu yüzden böyle bi şart koydum... Sende katıl sohbetlerimize... Çok eğlenceliyizdir
inşallah canım .. Ne kadar oldu evleneliolur mu hiçççç beni cok seveceksınız :) ben de sizi tabi hayırlısıyla güzel haberlerı alalım hepimizin yuzu gulsun artık
Ben uyumadımm uyuttumm :)))))) geldim tekrarUyudunuz mu kizlar
Mrba cnım ynı grdüm msjını bebek ıstylı tam 2 sne 3 ay oldu galba dvlete gtdk rahm flmıne kadar cekndm hrsym tmz çktı eşımı muayene etmdn drek asılama yapldı 2 kre oda ttmadı saolsun kaynvaldm özel doktor buldu tanıdık esmde 2.drece 2taraflı varıkosel oldugu ortya cktı ve soka grdk cnkü dvlet drek asılama demstı. Özel doktorumzda ınanamadı bu spermlerle nasl asılama yapldı hc eşıne bkalm dmdlermı ddı ve dvlet hstnesne gtmeyn orası tüp bebege ynlendrmek ıcn ugrasır ddı grcktende 2senem bosa gtdı öncdn özele gtsydk belkıde hamıleydm şımdı ye. Esımde 15 gün önce amelyat oldu ılestı artk bundan snra ıns bebışm glcek bnacanım doktor nediyor bende 7 ay bekledim herşey normal dendi yumurtam yeterince büyümuyor ve çatlamıyormuş yumurta takibi yaptırdınmı mutlaka vardır bir nedeni iyi araştırmak lazım
Nasıl doktormuş o öyle saçmalamış gerçektende neyseki farkedilmiş geçmiş olsunMrba cnım ynı grdüm msjını bebek ıstylı tam 2 sne 3 ay oldu galba dvlete gtdk rahm flmıne kadar cekndm hrsym tmz çktı eşımı muayene etmdn drek asılama yapldı 2 kre oda ttmadı saolsun kaynvaldm özel doktor buldu tanıdık esmde 2.drece 2taraflı varıkosel oldugu ortya cktı ve soka grdk cnkü dvlet drek asılama demstı. Özel doktorumzda ınanamadı bu spermlerle nasl asılama yapldı hc eşıne bkalm dmdlermı ddı ve dvlet hstnesne gtmeyn orası tüp bebege ynlendrmek ıcn ugrasır ddı grcktende 2senem bosa gtdı öncdn özele gtsydk belkıde hamıleydm şımdı ye. Esımde 15 gün önce amelyat oldu ılestı artk bundan snra ıns bebışm glcek bna
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr nerdesiniz bir ses verin yaa kuluçkayamı yattınız gıtgıdıgıdaâakkk:))))
İyi gecelerKızlar iyigeceler by
yok cnm gıtmedım kendı dr gidicemcanm gittin mi dr a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?