2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bence küsmeyin birbirinize.bugünlerde daha bir sıkı sıkı sarılmak lazım.Yumurtlama günü boş geçti diye düşünme 72 saat canlı kalıyor biliyorsun spermcikler :) bir bakarsın böyle umutsuz olduğun bu ayda hamilesin , bize güzel haberler verirsin :)

bir gün hamiş kalıp aynısını yaşarsam bu hayatımda bebeğime bilerek verdiğim en büyük zarar olur ... evet kavgalar olur ama bunun bi dozajı olur kızdığı için bana kök söktüren üzen çekme o zaman diyen insan bebeği olduğunda neler yapar acaba o yüzden bundan emin olmadan bebek düşünmem mümkün değil allahım bana bir yol göstersin

canım benim insan en çok sevdiğine kırılır tabi ki yıpratmamalı, bi taraf alttan almalı ama hayırlısı olsun canım üzülme bunlar çabuk geçiyor unutuluyor , sen üzme, yıpratma kendini, neşelen biraz kız dünyanın en iyi adamı da olsa karşındaki illa tartışılır emin ol

olur mu tatlım ya bak dün belki istemeden de olsa nazar değdi size, şimdi sen durdukça şeytan sana iç sesinle neler neler söylüyordur eşinin dedikleri ses kaydı çekmiş gibi kafanda tekrar ettiriyordur yapma ben bilirim o hisleri ama erkekler öyle sinirlendikleri zaman düşüncesizce konuşuyorlar affetmek unutmak bize düşüyor; şimdi rahatla o iç sesini sustur ve bibiriniz için verdiğiniz emekleri düşün bir yuva için ne kadar emek gerekiyor bunu biliyorsun canım benim bir kaç ağır söz için o güzel aşkınızı bitirme hayatta aşkı bulmak hiç kolay değil bak siz bulmuşsunuz

hiç birşey yapmaz , senden daha iyi kimse tanıyamaz eşini.sana kök söktürecek birisi ise eğer buna inanıyorsan şimdi ayır zaten yollarını , bir ömür öyle geçermi ?
Ama onunda seninde kızgınlıkla stresten birbirinize söylediğiniz lafları önemsemeyin bence...Sen ne kadar stresliysen oda öyledir ama erkekler belli etmez acısını genelde onların her nazını çeken bizlerden çıkartırlar...

Lütfen üzme kendini.

eminim ama ilişkide saygı bittiyse karşındaki insan yeter artık diyorsa oturup konuşmak yerine hakaret edip zırvalayıp haddini aşıyorsa benim mücadele etmem mümkün değil bu sefer başka ben gerçekleri görmeliyim bu en kötüsüydü giderek artan bir saygısızlık var bu gerçekten kaçmamam lazım sonra çok kafamı taşlara vururum

çok üzüldüm üzülmem onu biraz rahatlatmıştır sanırım ... son noktadayım bir hafta önce bebeğini beklediğim insanı bugün bırakma noktasına gelecek kadar dengesiz değildi benim hayatım demekki bir yerlerde hata var uzun bi süre düşünüp karar vereceğim eğer hemen karar verirsem eşimi sevsemde ayrılırım hemen ... bu arada teşekkürler

o zaman bir evlilik danışmanına falan gidin, hem ayrıca bir özeleştiri yapalım bazen kavganın dozunu biz kadınlar artırıyoruz biz cümleleri seçiyoruz ama onlar seçemiyor yaratılışları öyle bence siz sakinleşince biraz oturun karşılıklı konuşun ya da tatile çıkın şöyle bir kafanızı rahatlatın, bir bebek stersi sonra düşüğün hayal kırıklığı size bunları yaşatıyor olabilir.

Çok sinirlendirmiş seni belli ki ....Lütfen sinirli iken karar verme arkadaşım...sakinleş ondan sonra olumlu olumsuz şeyleri düşün olurmu

haklısın hepsini unuturum ama sen söyle seven insan sevdiği onu kızdırdı diye onu elinden geldiğince üzer mi üzüldüğünü görüp daha da üzer mi ? evet bir kırıcı olursun iki olursun bütün gece insanı kıracak laflar sözler etmezsin o insan sana yediği laflardan sonra meyveni soyup getirsin sen hala hakaret kıyamet aşk için her şeye katlanılır ama saygısızlığa bilerek kırılmaya katlanılmaz seven insanda yapmaz di mi?

Çok sinirlendirmiş seni belli ki ....Lütfen sinirli iken karar verme arkadaşım...sakinleş ondan sonra olumlu olumsuz şeyleri düşün olurmu

öyle yapacağım şu an sinir olduğum o değil yapmam gerekenden onu bırakmam gerek bundan kaçıyorum ben mantıklı bir insanım duygusal olduğum kadar ve bunların yüzde birini haketmedim sakinleşip düşüneceğim tamam

Rica ederim canım..Üzülüyorum gerçekten Bak öyle değildi diyorsun belli ki ikinizde bunalmışsınız , ayrılık yok..Bebiş gelecek ve ömür boyu mutlu olacaksınız

canım yaaa tartışma neyse de sana yaptığı davranışlar çok rahatsız edici düşüncesizce , olmadı biraz uzak dur ne bileyim bi arkadaşına dostuna gitt düşün olan bitenleri, biz kadınlar her zaman alttan almak zorunda değiliz tabi her şeyin bi sınırı var..

tespitlerin çok güzel ve doğru çok haklısın onun hayatındaki insanlar ,ailesi olduğunu unutup zamansız arayıp yersiz isteklerde bulunuyorlar bende buna tepki gösteriyorum ve kavga burdan çıkıyor sonra o bunu kıskançlık olarak veya çekememezlik olarak nitelendiriyor ve ver yansın ama ne yansın öyle böyle değil senden bıktım hep aynı şeyler edepsizliğinden yeter artık diye diye neler hani bir çocuğa yok dersin o gelir gelir canının yanıp yanmayacağını düşünmeden kafana bi şey atar yada vurur ya işte böyle bir kızgınlığı var o an ölsem tepkisiz kalacak sanki ve bu hali beni endişelendiriyor

Rica ederim canım..Üzülüyorum gerçekten Bak öyle değildi diyorsun belli ki ikinizde bunalmışsınız , ayrılık yok..Bebiş gelecek ve ömür boyu mutlu olacaksınız

öyle olur demiyorum allahım bana yol göstersin diyorum belki bebiş bu gerçeklerden dolayı olmadı kısmet zaman her şeyin ilacıdır iyice düşünüp karar vermem gerek

Bir dakika canım önce neden eklemediğini bir öğrenseydin. Mogaminin eklememe sebebi gelip listeye giriyorlar sonra bir daha ses yok o arkadaşlardan liste uzayıp gidiyor ama sonucunu bilmediğimiz tonla insan oluyor. Hamile mi regl mı oldu hiç bir şey bilmiyoruz haklarında. Bizde düşündük ki listeyi sadece tanıdıklarımıza güncel olsun, sonradan da girenler olacak tabi ama bir süre burda aktif olarak yazanları kaydedeceğiz. Çünkü biz sürekli burdayız ve adet olduysak olduk ve yeni bat bu diyoruz ama bizim gibi yapmayan o kadar çok kişi oldu ki artık listede kim var yok takip edemiyorduk.

o sınırı aştık yani dün aştık bir çok arkadaşım var gidebileceğim ama aileler de bilir bilsinler istemiyorum evime gider yalnız yaşarım ordada ben onu yok sayarım ve uzun uzun düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…