Kızlaryok yok yok ne bahtsız bi kadınım ben yaa..yumurtlama günlerini bomboş geçirdik ya ona yanarım.okadar gün say ovu testleri yap,, hepsi boşa.eşim bildiği halde dün gecede bile yanaşmadı uyudu.çok kafana takıyorsun diyip duruyor.sanırım cocuk istemiyor yada daha erken acelemiz yok diye umursamıyor bilmiyorum.malum tek başınada cocuk yapılmıyor.2-3 gündür psıkolojım altüst olmuş durumda.stresten gittim saçlarımı kestırdım boyattım hırsımı saçlardan cıkarttım.dahada birsey yapmam cocuk için.eşimin yanında cocuk konusunu açmıcam birdaha.illaki oda birgun benim kadar isticek ozamanda ben ilgilenmicem.kac gündür uyudu, bugun kesin yaklasmak isticek bu kezde ben yanasmıcam uyusun yine.yaş oldu 32,oda 38.hala neyin beklemesi bu bilmiyorum ama benim şevkim umudum tamamen bitti.hayırlısı bu demekki..inş mevlam sizin yüzünüzü güldürür canlarım.seviyorum sizleri...
Canım benim dur bi sakin ol.Bebiş için neydi ilk şart stres , üzüntü yok...Öyle düşünme Allah büyük , verecektir bebişini ve bundan sonra tartışmalarınız bebişiniz için olacaktır.O kadar çok şeyi yaşadım ki bende..Şimdi geriye dönüp baktığımda amannn boşuna tartışıyormuşumuz hepsi boşmuş diyorum.
Şimdi sakin ol hiçbirşeyi bırakıp hiçbiryere gitmek yok...Mutlu olmak istiyorsan , tartışmalara kapat kulağını , gerekirse alttan al.Hamiş kaldığında acısını çıkarırsın :)
canım benim insan en çok sevdiğine kırılır tabi ki yıpratmamalı, bi taraf alttan almalı ama hayırlısı olsun canım üzülme bunlar çabuk geçiyor unutuluyor , sen üzme, yıpratma kendini, neşelen biraz kızakşam eşimle hiç yere kavga ettik ve ona ilk defa bebeğime üzülmedim allahın bir bildiği vardı da vermedi böyle davranan bir aileye çocuk getirecektik yazık ! dedimm çok kırgınım çok kızgınım işimi evimi bırakıp gitmek istiyorum burdannnbana kızdığında acısını illa çıkaracak hem strese girecek hemde strese sokacak böyle sevgi olmaz dedim ne yapıcam bilmiyorum
olur mu tatlım ya bak dün belki istemeden de olsa nazar değdi size, şimdi sen durdukça şeytan sana iç sesinle neler neler söylüyordur eşinin dedikleri ses kaydı çekmiş gibi kafanda tekrar ettiriyordur yapma ben bilirim o hisleri ama erkekler öyle sinirlendikleri zaman düşüncesizce konuşuyorlar affetmek unutmak bize düşüyor; şimdi rahatla o iç sesini sustur ve bibiriniz için verdiğiniz emekleri düşün bir yuva için ne kadar emek gerekiyor bunu biliyorsun canım benim bir kaç ağır söz için o güzel aşkınızı bitirme hayatta aşkı bulmak hiç kolay değil bak siz bulmuşsunuzişte benim kocam normalde çok düşünceli istemesede beni mutlu etmek için kırmaz varını yoğunu verir amaaaa taki bir şeyi eleştir kız sinirini boz ondan sonra yapmadığını bırakmasın lafları sözleri öyle çok kırdı ki öyle hafife alınacak şeyler değil ayrıca uyuyorum gelmiş odada pat diye ses yapıyor yine uyuyorum gözüme ışık tutuyor uyutmamak rahatsız etmemek için her şeyi yaptı en önemlisi ben ağlarken hiç umrumda değil çekmek zorunda değilsin dedii benim kocamın sinirle söylediği çok söz olur ama daha yeter yaptıkları akşamdan sonra çok düşündüm bi bebeğim olmaması buna işaretti biz uygun değildik belki de...
bir gün hamiş kalıp aynısını yaşarsam bu hayatımda bebeğime bilerek verdiğim en büyük zarar olur ... evet kavgalar olur ama bunun bi dozajı olur kızdığı için bana kök söktüren üzen çekme o zaman diyen insan bebeği olduğunda neler yapar acaba o yüzden bundan emin olmadan bebek düşünmem mümkün değil allahım bana bir yol göstersin
tatlım günaydın bunu söylediğin iyi oldu çünkü bende adet olursam gitmeyi düşünüyordum mutlaka ilk beş günden birinde gideyim bnde baktırayım sen kan verdin mi ne zaman alacaksın sonuçlarıABCDEFCD canım hastanedeki,dr.â sordum adetin ilk 5 gününde kan verilebilirmiş
canım benim insan en çok sevdiğine kırılır tabi ki yıpratmamalı, bi taraf alttan almalı ama hayırlısı olsun canım üzülme bunlar çabuk geçiyor unutuluyor , sen üzme, yıpratma kendini, neşelen biraz kızdünyanın en iyi adamı da olsa karşındaki illa tartışılır emin ol
hiç birşey yapmaz , senden daha iyi kimse tanıyamaz eşini.sana kök söktürecek birisi ise eğer buna inanıyorsan şimdi ayır zaten yollarını , bir ömür öyle geçermi ?
Ama onunda seninde kızgınlıkla stresten birbirinize söylediğiniz lafları önemsemeyin bence...Sen ne kadar stresliysen oda öyledir ama erkekler belli etmez acısını genelde onların her nazını çeken bizlerden çıkartırlar...
Lütfen üzme kendini.
o zaman bir evlilik danışmanına falan gidin, hem ayrıca bir özeleştiri yapalım bazen kavganın dozunu biz kadınlar artırıyoruz biz cümleleri seçiyoruz ama onlar seçemiyor yaratılışları öyle bence siz sakinleşince biraz oturun karşılıklı konuşun ya da tatile çıkın şöyle bir kafanızı rahatlatın, bir bebek stersi sonra düşüğün hayal kırıklığı size bunları yaşatıyor olabilir.eminim ama ilişkide saygı bittiyse karşındaki insan yeter artık diyorsa oturup konuşmak yerine hakaret edip zırvalayıp haddini aşıyorsa benim mücadele etmem mümkün değil bu sefer başka ben gerçekleri görmeliyim bu en kötüsüydü giderek artan bir saygısızlık var bu gerçekten kaçmamam lazım sonra çok kafamı taşlara vururum
eminim ama ilişkide saygı bittiyse karşındaki insan yeter artık diyorsa oturup konuşmak yerine hakaret edip zırvalayıp haddini aşıyorsa benim mücadele etmem mümkün değil bu sefer başka ben gerçekleri görmeliyim bu en kötüsüydü giderek artan bir saygısızlık var bu gerçekten kaçmamam lazım sonra çok kafamı taşlara vururum
olur mu tatlım ya bak dün belki istemeden de olsa nazar değdi size, şimdi sen durdukça şeytan sana iç sesinle neler neler söylüyordur eşinin dedikleri ses kaydı çekmiş gibi kafanda tekrar ettiriyordur yapma ben bilirim o hisleri ama erkekler öyle sinirlendikleri zaman düşüncesizce konuşuyorlar affetmek unutmak bize düşüyor; şimdi rahatla o iç sesini sustur ve bibiriniz için verdiğiniz emekleri düşün bir yuva için ne kadar emek gerekiyor bunu biliyorsun canım benim bir kaç ağır söz için o güzel aşkınızı bitirme hayatta aşkı bulmak hiç kolay değil bak siz bulmuşsunuz
Çok sinirlendirmiş seni belli ki ....Lütfen sinirli iken karar verme arkadaşım...sakinleş ondan sonra olumlu olumsuz şeyleri düşün olurmu
çok üzüldüm üzülmem onu biraz rahatlatmıştır sanırım ... son noktadayım bir hafta önce bebeğini beklediğim insanı bugün bırakma noktasına gelecek kadar dengesiz değildi benim hayatım demekki bir yerlerde hata var uzun bi süre düşünüp karar vereceğim eğer hemen karar verirsem eşimi sevsemde ayrılırım hemen ... bu arada teşekkürler
canım yaaa tartışma neyse de sana yaptığı davranışlar çok rahatsız edici düşüncesizce , olmadı biraz uzak dur ne bileyim bi arkadaşına dostuna gitt düşün olan bitenleri, biz kadınlar her zaman alttan almak zorunda değiliz tabi her şeyin bi sınırı var..eminim ama ilişkide saygı bittiyse karşındaki insan yeter artık diyorsa oturup konuşmak yerine hakaret edip zırvalayıp haddini aşıyorsa benim mücadele etmem mümkün değil bu sefer başka ben gerçekleri görmeliyim bu en kötüsüydü giderek artan bir saygısızlık var bu gerçekten kaçmamam lazım sonra çok kafamı taşlara vururum
o zaman bir evlilik danışmanına falan gidin, hem ayrıca bir özeleştiri yapalım bazen kavganın dozunu biz kadınlar artırıyoruz biz cümleleri seçiyoruz ama onlar seçemiyor yaratılışları öyle bence siz sakinleşince biraz oturun karşılıklı konuşun ya da tatile çıkın şöyle bir kafanızı rahatlatın, bir bebek stersi sonra düşüğün hayal kırıklığı size bunları yaşatıyor olabilir.
Rica ederim canım..Üzülüyorum gerçektenBak öyle değildi diyorsun belli ki ikinizde bunalmışsınız , ayrılık yok..Bebiş gelecek ve ömür boyu mutlu olacaksınız
Mogami bu ne demek oluyor anlayamadım ?
Sen benim aktif olarak sohbet etmeyeceğimi nereden biliyorsun ?
Ben daha dün ilk defa mesaj yazdım diye mi bu ön yargılı davranman ?
Çok önemli birşey istemedim senden , sadece listeye eklemeni rica ettim.
Şaka gibisin.
Neyse Allah gönlüne göre versin , ekleme arkadaşım.
Bu arada herkese günaydın arkadaşlar...
Umarım bugünlerde hamiş haberleri alırız. :)
canım yaaa tartışma neyse de sana yaptığı davranışlar çok rahatsız edici düşüncesizce , olmadı biraz uzak dur ne bileyim bi arkadaşına dostuna gitt düşün olan bitenleri, biz kadınlar her zaman alttan almak zorunda değiliz tabi her şeyin bi sınırı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?