ben birşey demedikçe o onların hatalarını kendi görmeye bana laf bırakmadan kendi cevabını veriyor. birde iyidir eşimin ailesi çok sıkıntımız olmaz ama aşırı ilgililer bizimle mesala bir akşam bize oturmaya geldiler avizedeki bir ampul patlamış biz yokken gündüz kayınpederim gelmiş ampulu değiştirip gtmiş bizim evin anahtarı var onlarda, bende haberimiz olmadan biz evde yokken gelmesine kızdım eşime söyledim o da bana kızdı, o zaman yeni evliydik şimdi olsa ben demem birşey o der yani zamana bırakınca inan değişiyor düzeliyor. he bu arada senin yemek olayında benim eşim de olsa aynı şeyi derdi yaaa bu kadr mı benzelik olur
cnm hepımız yasıyoruz aynı sıkıntıları takma kafana ınsan ömrü hayatında neler neler yasıyor bunlarda evlılıgın tuzu bıberı cnm tevekkül et hersey yoluna gırer cnm sakın olmakta fayda var cnm kib öptüm seni kocamannn bozma moralınıSİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
çok haklısın aynen böyle aynen saatlerce ağlasam dönüp bakmaz daha da üstüne laf sayar bu erkek yapısı benim küçücük detayı bile önemseyen kişiliğime çok ama çok ters babasından yüksek sesi bir kez dahi duymamış biri olarak kocamın yüksek sesle evin duvarlarını çınlatarak bağırması içimden gitmez sanırım ömür boyu ona dedim ki allah var yukarıda beni yok yere kırıp üzmekten hiç mi çekinmiyorsun suçluluk psikolojisinden mi bu bağırmaların. ben çenemi tutamıyorum çünkü tutunca hiç birşey açıpa çıkmıyor kızgınlıklada olsa söyleyince kafası basıyor tabi buda bize zarar veriyor saygı çok önemli onu yitirmek evliliği bitirir korkumda bu ... ama dediklerini düşününce de herkeste oluyorişte böyle karman çorman
SİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
canım benim ne demek inşaallah herşey çok güzel olacak ben burda yazarken diyorum ki, bir gün miniklerimiz olunca onlar uyusada kızlarla dertleşsem, yok emmedi yok ateşi çıktı indi, bir sürrüüü bebek işlerini danışacağız hiç bırakmayacağız bu arkadaşlığı ben aranıza yeni katıldım ama hepiniz çok sevdim inşaallah hepimizi güzel günler bekliyor senin de yüzün gülsün artık :)SİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
Aynen canım ya hıc sorma benımde evın anahtarı var kayınvalıdemde eve ınternet baglanacak dıyor su saatte gelırler dıyorum bız yokuz o saatte ee annem gelır duru baslarında ya ne gerek var bende hıc ıstemem ben yokken evıme gelınmesını bırde hıc sevmedıgım bır huyu var mısafırım cagıracagım annemde gelecekmı yaaa benım mısafırımın yanında annenı nıye cagırayım ahhh canım ahhh bu huyları oldurecek sonra dıyorumkı acaba ben kotu bırımıyım boyle konusuyorum yok annesıgılın yanında suratım asık olmayacakıs hep gulecekmısın bende ınsanım yorgun oluyorum ben heran gulememkı bunların hepsı aynı canım
cnm hepımız yasıyoruz aynı sıkıntıları takma kafana ınsan ömrü hayatında neler neler yasıyor bunlarda evlılıgın tuzu bıberı cnm tevekkül et hersey yoluna gırer cnm sakın olmakta fayda var cnm kib öptüm seni kocamannn bozma moralını
Aynen canım ya hıc sorma benımde evın anahtarı var kayınvalıdemde eve ınternet baglanacak dıyor su saatte gelırler dıyorum bız yokuz o saatte ee annem gelır duru baslarında ya ne gerek var bende hıc ıstemem ben yokken evıme gelınmesını bırde hıc sevmedıgım bır huyu var mısafırım cagıracagım annemde gelecekmı yaaa benım mısafırımın yanında annenı nıye cagırayım ahhh canım ahhh bu huyları oldurecek sonra dıyorumkı acaba ben kotu bırımıyım boyle konusuyorum yok annesıgılın yanında suratım asık olmayacakıs hep gulecekmısın bende ınsanım yorgun oluyorum ben heran gulememkı bunların hepsı aynı canım
Yazdiklarinin hepsinde kendimi gördüm canim. :)
Canım bak şuan bence fevri davranma daha yeni evlisiniz sizde evliliğin oturması biraz zaman alıcak çünkü bir evi paylaşmak sevgili olmaya benzemiyor. Bence birbirinize ve evliliğinize biraz zaman verin.
şimdi kocam mesaj yazdı dünkü her şeyi bi kenara bıraktım ama kafana vurduğum için çok pişman oldum aklımdan çıkmıyor dedi ( kafana vurma olayı da şu: telefonun ışığını tutuyordu ki uyuyamıyım diye beni sinir edecek ya bende telefonu yakalayıp sanırım kamerasını çıkardım yerinden sıkıca tutup alınca ne oldu anlamadım oda telefona öyle zarar verince bana vurdu telefonu atacaktı sanırım kafama geldi ağladım çok üzüldüm zaten benim sınırı aştı dediğim olay onun bana kafama geleceğini düşünmeden de olsa bi şekilde teleofnu vurmak istemesi oldu
Canım bizimde evimizin bir anahtarı kayınvalidemde maalesef ama hakkını yiyemem ikimizde çalıştığımız için herşeye o koşturdu. Hep adamların başında o durdu. Arada ütüm çok olduğunda gelir onu yapar, yemek yapar gider ama bazen tutuyor komşusuyla geliyor gerçi artık o komşusu bilindik komşulardan değil aileden biri gibi bende çok severim ama ne kadar seversem seveyim kendin geliyorsun bari onu bunu toplama diyorum. Söyleniyorum eşime. Kendisinin gelmesine bile alışamamışken daha...
aaah aaahh ben daha da vahim günler geçirdim şimdi yaşıyorum cicim aylarını eşim evlilik alışverişi yaparken hiiiiç ilgilenmedi desem yeri var herşeyi annesine sorardı evimiz ilk temizleneceğinde eve alınca temizlik malzemelerini bile ona sordu ben şu alıncak bu alıncak derdim umurunda olmazdı annemi bir arayıp sorayım derdi;bir gömlek alacağız bana sormazdı anneme giderdi sorardı alıverişlerde yüzüme bile bakmazdı beni farketsin diye en şık şeyleri giyerdim güzel olmaya çalışırdım ama nafile , sonra bana neden sormuyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedğimde yine kızardı benimle bir daha alışverişe bile çıkmak istemediğini söyledi bir kızgınlık anında, nişanlıyken çoook çektim evliliğimin ilk zamanlarıda bu gölgede geçti ama şimdi çook şükür hepsi geçti o da sesimi çıkarmayarak susarak, onlar hakkında laf soylemek onları alevlendiriyor hıslandırıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bir evliliği ayakta tutmak zor iş Allah muvaffak etsin hepimizi ömür boyu mutluluk nasip etsinAynen canım ya hıc sorma benımde evın anahtarı var kayınvalıdemde eve ınternet baglanacak dıyor su saatte gelırler dıyorum bız yokuz o saatte ee annem gelır duru baslarında ya ne gerek var bende hıc ıstemem ben yokken evıme gelınmesını bırde hıc sevmedıgım bır huyu var mısafırım cagıracagım annemde gelecekmı yaaa benım mısafırımın yanında annenı nıye cagırayım ahhh canım ahhh bu huyları oldurecek sonra dıyorumkı acaba ben kotu bırımıyım boyle konusuyorum yok annesıgılın yanında suratım asık olmayacakıs hep gulecekmısın bende ınsanım yorgun oluyorum ben heran gulememkı bunların hepsı aynı canım
Kaygılı eşinin sinirlerini kontrol etmesi gerekiyor sakın yelkenleri hemen suya indirme ben böyle bir davranışta bulunduğunu bilmiyordum şuan çok sinirlendim.
Tatlim geç geldim... Okumaya çalıştım , kızlar yardımcı olmuşlar... Tatlimsin..erkekler bizden farklı bizde onlara göre onlardan farklıyiz... Ve bu bazen sinirleri oldukça geriyor...lovely eşinden bahsetmiş ya benim ki de aynisidir bende ayniyimdir.. :)SİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
s m l lx benimki xxl kıs çoook güldümm yaaaaaaabu erkekler ikiye ayrılır iyiler kötüler :) iyiler bizim kocalarımız ve birbirinden hiç mi farklı olmazlar ya şehirler farklı olaylar hep aynıbunların hepsi aynı s,m,l,xl,xxl şeklindeler o kadar :)
aaah aaahh ben daha da vahim günler geçirdim şimdi yaşıyorum cicim aylarını eşim evlilik alışverişi yaparken hiiiiç ilgilenmedi desem yeri var herşeyi annesine sorardı evimiz ilk temizleneceğinde eve alınca temizlik malzemelerini bile ona sordu ben şu alıncak bu alıncak derdim umurunda olmazdı annemi bir arayıp sorayım derdi;bir gömlek alacağız bana sormazdı anneme giderdi sorardı alıverişlerde yüzüme bile bakmazdı beni farketsin diye en şık şeyleri giyerdim güzel olmaya çalışırdım ama nafile , sonra bana neden sormuyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedğimde yine kızardı benimle bir daha alışverişe bile çıkmak istemediğini söyledi bir kızgınlık anında, nişanlıyken çoook çektim evliliğimin ilk zamanlarıda bu gölgede geçti ama şimdi çook şükür hepsi geçti o da sesimi çıkarmayarak susarak, onlar hakkında laf soylemek onları alevlendiriyor hıslandırıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bir evliliği ayakta tutmak zor iş Allah muvaffak etsin hepimizi ömür boyu mutluluk nasip etsin
Canım sagolsun ceyız donemıınde bızımkıde cok yardımcı oldu beyaz esya falan kurulurken ben hıc yoktum bu daha yenı donemde canım gecen hafta net baglanacak annem durur bızım evımız bız bırseyler yapalım kendı sorumlulugumuzu alalım ıstıyorum yemek zaten kayınvlıdemlerde yıyoruz canım kendı evımden once oraya gıdıyoruz sagolsun ıcınde kotuluk yok ama ben rahat edemıyorum benım evım benım ozelım olsun ıstıyorum cunku
Ediyorİnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım belırtılerın devam edıyormu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?