2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen canım ya hıc sorma benımde evın anahtarı var kayınvalıdemde eve ınternet baglanacak dıyor su saatte gelırler dıyorum bız yokuz o saatte ee annem gelır duru baslarında ya ne gerek var bende hıc ıstemem ben yokken evıme gelınmesını bırde hıc sevmedıgım bır huyu var mısafırım cagıracagım annemde gelecekmı yaaa benım mısafırımın yanında annenı nıye cagırayım ahhh canım ahhh bu huyları oldurecek sonra dıyorumkı acaba ben kotu bırımıyım boyle konusuyorum yok annesıgılın yanında suratım asık olmayacakıs hep gulecekmısın bende ınsanım yorgun oluyorum ben heran gulememkı bunların hepsı aynı canım

cnm hepımız yasıyoruz aynı sıkıntıları takma kafana ınsan ömrü hayatında neler neler yasıyor bunlarda evlılıgın tuzu bıberı cnm tevekkül et hersey yoluna gırer cnm sakın olmakta fayda var cnm kib öptüm seni kocamannn bozma moralını

Canım bak şuan bence fevri davranma daha yeni evlisiniz sizde evliliğin oturması biraz zaman alıcak çünkü bir evi paylaşmak sevgili olmaya benzemiyor. Bence birbirinize ve evliliğinize biraz zaman verin.

Canım benım bız burda bırbırımıze destek ıcın varız her konuda ne demek sen yeterkı ıyı yuregını ferah tut amın canım Rabbım kımseye kotuluk huzursuzluk vermesın

canım benim ne demek inşaallah herşey çok güzel olacak ben burda yazarken diyorum ki, bir gün miniklerimiz olunca onlar uyusada kızlarla dertleşsem, yok emmedi yok ateşi çıktı indi, bir sürrüüü bebek işlerini danışacağız hiç bırakmayacağız bu arkadaşlığı ben aranıza yeni katıldım ama hepiniz çok sevdim inşaallah hepimizi güzel günler bekliyor senin de yüzün gülsün artık :)

Yazdiklarinin hepsinde kendimi gördüm canim. :)

Ben bu anneyi dinlemez miyim ben onları hiç strese sokar mıyım :) haklısın ben sakin olucam tevekkülde ediyorum sizde bana pazartesi güzel haberler verin yeter daha ne isterim :)

Canım bizimde evimizin bir anahtarı kayınvalidemde maalesef ama hakkını yiyemem ikimizde çalıştığımız için herşeye o koşturdu. Hep adamların başında o durdu. Arada ütüm çok olduğunda gelir onu yapar, yemek yapar gider ama bazen tutuyor komşusuyla geliyor gerçi artık o komşusu bilindik komşulardan değil aileden biri gibi bende çok severim ama ne kadar seversem seveyim kendin geliyorsun bari onu bunu toplama diyorum. Söyleniyorum eşime. Kendisinin gelmesine bile alışamamışken daha...

Canım bak şuan bence fevri davranma daha yeni evlisiniz sizde evliliğin oturması biraz zaman alıcak çünkü bir evi paylaşmak sevgili olmaya benzemiyor. Bence birbirinize ve evliliğinize biraz zaman verin.

her kavgadan sonra bir şeyler daha iyi oluyor farkındayım zamanla hiçbiri kalmaz umarım pişman olduğunu görmek içindeki iyiyi görmemi sağlıyor böyle olunca affedebiliyorum :) zaman zaman ...

Kaygılı eşinin sinirlerini kontrol etmesi gerekiyor sakın yelkenleri hemen suya indirme ben böyle bir davranışta bulunduğunu bilmiyordum şuan çok sinirlendim.

bu erkekler ikiye ayrılır iyiler kötüler :) iyiler bizim kocalarımız ve birbirinden hiç mi farklı olmazlar ya şehirler farklı olaylar hep aynı bunların hepsi aynı s,m,l,xl,xxl şeklindeler o kadar :)

Canım sagolsun ceyız donemıınde bızımkıde cok yardımcı oldu beyaz esya falan kurulurken ben hıc yoktum bu daha yenı donemde canım gecen hafta net baglanacak annem durur bızım evımız bız bırseyler yapalım kendı sorumlulugumuzu alalım ıstıyorum yemek zaten kayınvlıdemlerde yıyoruz canım kendı evımden once oraya gıdıyoruz sagolsun ıcınde kotuluk yok ama ben rahat edemıyorum benım evım benım ozelım olsun ıstıyorum cunku

aaah aaahh ben daha da vahim günler geçirdim şimdi yaşıyorum cicim aylarını eşim evlilik alışverişi yaparken hiiiiç ilgilenmedi desem yeri var herşeyi annesine sorardı evimiz ilk temizleneceğinde eve alınca temizlik malzemelerini bile ona sordu ben şu alıncak bu alıncak derdim umurunda olmazdı annemi bir arayıp sorayım derdi;bir gömlek alacağız bana sormazdı anneme giderdi sorardı alıverişlerde yüzüme bile bakmazdı beni farketsin diye en şık şeyleri giyerdim güzel olmaya çalışırdım ama nafile , sonra bana neden sormuyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedğimde yine kızardı benimle bir daha alışverişe bile çıkmak istemediğini söyledi bir kızgınlık anında, nişanlıyken çoook çektim evliliğimin ilk zamanlarıda bu gölgede geçti ama şimdi çook şükür hepsi geçti o da sesimi çıkarmayarak susarak, onlar hakkında laf soylemek onları alevlendiriyor hıslandırıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bir evliliği ayakta tutmak zor iş Allah muvaffak etsin hepimizi ömür boyu mutluluk nasip etsin

Kaygılı eşinin sinirlerini kontrol etmesi gerekiyor sakın yelkenleri hemen suya indirme ben böyle bir davranışta bulunduğunu bilmiyordum şuan çok sinirlendim.

evet bende bu sebeple düşünüyorum ben boş yere patlamam yoksa . ona cevap verdim başımı sızlattın kafam yaralı kalbimde yaralı dedim artık bilmiyorum hangisini düzelteceğimi dedim.şundan eminim o tüm gün bunun vicdanını yapacak ve ben akşam onunla hiç konuşmayacağım ne olursa olsun fiziki olarak bir zarar var ve sonuçları başka olabilirdi bu çok çok büyük bir olay benim için o yüzden iyice vicdanı onu yıpratsın sonra ne yapıyorsa yapsın özür vs .

Tatlim geç geldim... Okumaya çalıştım , kızlar yardımcı olmuşlar... Tatlimsin..erkekler bizden farklı bizde onlara göre onlardan farklıyiz... Ve bu bazen sinirleri oldukça geriyor...lovely eşinden bahsetmiş ya benim ki de aynisidir bende ayniyimdir.. :)
Barışirsiniz insaAlllah kaygilicim ama barışırken neyden rahatsız olduysan onu belirt eşine tamam mi...

bu erkekler ikiye ayrılır iyiler kötüler :) iyiler bizim kocalarımız ve birbirinden hiç mi farklı olmazlar ya şehirler farklı olaylar hep aynı bunların hepsi aynı s,m,l,xl,xxl şeklindeler o kadar :)
s m l lx benimki xxl kıs çoook güldümm yaaaaaaaneşen yerine gelsin şöyle iyi ol yahuuu

Amın canım benım amın öyle canım evlılık alısverısınde esım hıc yoktu hep annesıyle gıttık ev temızlenecek kayınvalıdemde bende var ben getırırım sız almayın hanı kotulugune demıyorum bılıyorum masraf olmasın dıye ama bende evımın ılk temızlık malzemesını bıle yenı almak ısterdım sorun oluyor canım herkes aynı sorunları bır sekılde yasıyor dugun yaklastık market alısverısı olacak kayınvalıdem ben yaparım dedı temızlık malzemesı sunları alırım dedı bende dedım ben o arada satılanlardan kullanmıyorum onları ıstemıyorum dedım esımle konustum sonunda markete beraber gıttık onlar bızım gıbı dusunmuyor canım ama dedıgın gıbı zamanla oturuyor bırseyler

Bizim durumun aynısı sadece biz her gün orda yemiyoruz. Haftada 1-2 gün orda yiyoruz ama atıyorum doğalgaz için servis gelecek hop kayınvalidem, ışığım patladı elektrikçi gelicek hop kayınvalidem anahtarı alsakta sürekli birşey çıkıyor ve geri vermek durumunda kalıyoruz ama hiç hoşlanmıyorum çünkü bana iyilik yapmak istiyor ama fazlası da batıyor. Atıyorum benim oturma odamdaki koltukların yastık kılıflarını bana sormadan yıkamış geçenlerde ve ben daha 1 ay önce yıkamıştım bunu yapmadan önce bir telefon açmasını beklerdim. Kirli sepetinden 3-5 parça çamaşır için makina çalıştırıyor. Kayınvalidemi çok seviyorum, çok iyi bir insan ama çok sahipleniyor evimi. Ben mesela 3-5 parça için çamaşır makinası çalıştırmam haftasonu yıkar ütülerim. Onlar hiç elektriğe suya acımıyorlar.

İnşallah hayırlı sonuclar alırsın canım belırtılerın devam edıyormu canım
Ediyor Belim çok ağrıyor...tek taraflı... Başım dönüyor... Akıntım sarı geldi dün...kasık batmalarim ağrıya dönüştü adet mi olacağım diyorum bazen ama yok... Goguslerimin kenar ve uçları açıyor... Değilsem hamile zaten korunmayinca her şey çok farklıymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…