yani olma ihtimali olabılır mı cunku ben adetten 4 gün önce baktırdım
ben beklemedeyim 3 gün kaldı adete adet olmazsam idrar ve kan yaparım ama daha önce olmaz :) öyle işte
Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim diyebilirim.
Yediden sonra yemiyorum. Onun da etkisi var.
Tutmaya calisiyorum yani kendimi:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
kesin sonuç için adetten (en az 5)10 gün geçmesini bekleyin diyorlar :) inş. hamişsindir :)
bende bi kaç kilo versem iyi olcak almısın ya önceden zayıftım ne guzel
Ben pek çok yerde gebelik düşünen anne adaylarının diyet yapmaması gerektiğini okudum. 7-8 aydır düzenli plates yapıyordum. Geçen ay ki ilk denememizde bebiş olmayınca kendimi spor yaparken çok zorluyorum diye adetim bittikten sonra bu ay hiç spor yapmadım. Hatta burada okuduğum kadarıyla folik asit kilo aldırıyormuş. Ondan sonra fark ettim ben foliğe başladığımdam beri 2 kilo aldım. Bunu okuyunca akşam 10 gibi uyumadan önce alıyorum. Hava düzelse yarından itibaren yürüşe başlacağım.
ama bazı doktorlarda spor gebeliğin kolay geçmesınde etken dio ve doğuma yardımcı oluyomus kimi neyi dinlicez anlamadımkı bende yemeklerden sonra alıyorum zaten tok oluyorum o yuzden yemıyorum bı daha :) yuruyüş iyi oluyoda havalar malum bu aralar bılemedımkı ne yapcagımı
canım bildiğin doğru gebelik sırasında spor şart diyorlar hatta ben hamile platesini falan buldum ebru şallı yaptıryor. onu yapacağım ama hamiş olalım öyle başlayacağım. en azından bu ay bıraktım platesi. bu ay böyle deneyeceğim.
ama bazı doktorlarda spor gebeliğin kolay geçmesınde etken dio ve doğuma yardımcı oluyomus kimi neyi dinlicez anlamadımkı bende yemeklerden sonra alıyorum zaten tok oluyorum o yuzden yemıyorum bı daha :) yuruyüş iyi oluyoda havalar malum bu aralar bılemedımkı ne yapcagımı
Selam kızlar. ..
Bat 3 Haziran. ..
Bugun göğüs uclarimda hafif bi acı hissediyorum dokununca ve ara ara karnima ağrı giriyor.
Bakalım hamile miyim ? :)
gene de spor salonuna gıt bence cd izlemekle olurmu ki
Riskli bir gebeliğin yoksa spor hem sana hem bebeğe hem doğuma faydalı ve yapabilirsin uzmanlar öneriyor ama diyet yapmak sakıncalı
valla ben3 yıldır evde plates yapıyorum yaşadığım yerde adam gibi salon yok zaten benim ev salona döndü. koşu bandı da aldım.ama şu ara bebiş tutunsun diye hiçbir şey yapmıyorum.
Selam kızlar bugün batın günü daha adet olmadım ama ümitlenmiyorum yine geçikmiştir kesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorun pek rahatmış hakkaten ben doktoruma gittim gebe kalmak istiyorum dedim ilk sorduğu folik asite başladın mı oldu yani doktorunu sallama ve hemen folik asite başla bebek için çok önemli çünkü, ben folbiol kullanıyorum 2 ay bitti, ovulasyon testleri kullan canım en azından ne zaman yumurtladığını bilirsin ya da doktoruna söyle o takip etsin ve bi tavsiye doktor değiştir ben burda sinir oldum yahuHangi şehirde oturuyorsun
Samsun'da oturuyorum sizin verdiginiz ilaçlardan yara oldu midemde diyorum alah alah diyor....senide goren 10 tane çocuk yapar diyo agla agla öldüm yani sen nekadardir evlisin? Hamilelik var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?