2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi demişsin tatlım aklından çıkmıyor demiş zaten iyice vicdan yapmış yapsın birşeyler bir de seni kırdığı şeyler için bir daha kırmasın yani:KK63::KK63::KK63::KK63:

neye kızdığımı tek tek tartışırken izah ettim ama asıl dünün konusu beni üzen yaptığıydı oda ilk mesajla söyledi normalde hayatta yazmaz öldürsen konuşmazdı bi süre belliki iyice vicdanı bırakmadı iyi oldu o vicdan onu bıraksa bende onu bırakırdım. biraz cebelleşsin şimdi kendi içinde o halimi düşünerek

Hım senınkı benden daha zor durummus canım ben yokken evıme gelmez kayınvalıdem senınkı fazla mudahale edıyor batması normal canım kendı evı gıbı bende calstırmam canım azıcık camasır ıcın hafta sonuna kadar bırıktırırım anahtar mevzusu bende esıme dedım ben rahat edemem her an geleceklermıs gıbı dedım dugun arfesınde dedı gelmezler ben naıl ısteyım annemden anahtarı dedı hatta apartman gırısının anahtarı yok kayınvalıdemde onuda cıkarttırın dedı ılk baslarda bız tamam dedık gectık sımdı demıyorum bızı bıraz kendı halımıze bıraksalar bende sevıyorum kayınvalıdmı ama bazen bası seyler rahatsız edıyor

Gerçekten de evliliği yürütmek zor ne kadar sever sev.Bazen bende eşimin beni hiiiç anlamadığını düşünüyorum.Düşük yapalı daha 2 hafta olmuş herşey normalmiş gibi davranmamı bekliyor benden.Tamam çok şükür sağlıklı bir çocuğum var ama bu kaybımın acısını yaşamama engel değil ki.Bunu böyle anlatıncada ben senin üzülmene dayanamıyorum sen üzüldükçe ben sinirleniyorum diyor.Anlayan varsa bana da anlatsın bu erkekleri.Dün akşam bebeğim geldi aklıma kürtaj filan moralim bozuldu ağladım.Kalktı gitti yanımdan .Nasıl kötü oldum anlatamam.O an ben de düşündüm neden kalkışıyorum 2.çocuğa diye ama içten içe de çok istiyorum .Zor çoook zor Allah hepimize sabır versin

Canım mutluluklar paylaştıkça çoğalır , dertler paylaştıkça azalır.
Allah'ım hepimize mutluluk versin :)

iyi demişsin tatlım aklından çıkmıyor demiş zaten iyice vicdan yapmış yapsın birşeyler bir de seni kırdığı şeyler için bir daha kırmasın yani:KK63::KK63::KK63::KK63:

evet yaptığı hareketi bir daha tekrar etmeyecektir ama yine de iyice çeksin pişmanlığını. evlenmeden önce dedim iki şeye gelemem küfür ve el kaldırması bunları gördüğüm dakika bu evden çıkarım dedim o yüzden dünkü olay isteyerek olsun olmasın bir el kaldırmaydı ve o evde durursam kendi lafımı yutmuş olurum o yüzdende iyice sürünmeden affedemem

Hım senın belırtıler artmıs canım senınkı gec dollenme olabılır canım ben gecen aya gore turp gıbıyım masallah :)

Bencede tatlim..onlar uzattikca uzatabiliyorlarsa bizde yaparız... Azcik vicdaniyla yapsın ouhasebesini iyice anlasın hatasını... Ben barışıtken genelde söylerim bir kez daha şundan şundan rahatsız oldum ve yapmani istemiyorum diye mesela...sakin kafayla anlamak dha kolay oluyor... O yüzden dedim canim

Bizimde gelmesinin sebebi ütü canım bazen öyle çok çıkıyor ki bende cts mesaiyeye kaldıysam yetişemiyorum o zaman pazartesi günleri gelip yapıyor, ütü için gelmişken sağolsun yemekte yapıyor ama ona ne benim kirli sepetimden koltuk kılıfımdan ya.

bizde hep annesiyle gittik perdeydi halıydı bilmemneydi hatta annem kızdı bile annem bursada biz onlarla balıkesirdeydik, annem insan bir iki günlüğüne seçerken beni de çağırırdı beni geri plana attın diye çok üzüldü ben de hiç düşünemedim şimdi bebeğim olurda her alışverişte onada danışacağım içimde kaldı

allahım tıpkısıııııı benimde yastık kılıfımı sormadan yıkamıştı yapısı bozulduuuuu ( çok titiz zaten kendisi eve gelip pantolonla oturamazsın dışarda misafirlikten gelirsen eve girerken çorapları çıkartırsııınn neler neler tamam temiz olsunda bana da sorsun ömründe hiç çalışmamış iki parçayı 2 saatlik progrmama atıyor israf ben kesinlikle özel olmadıkça biriktirmeden atmam

Yani canım cok haklısıın dozası ıyı ayarlamak lazım bızı anlamıyorlar canım cok mudahale edıyorlar

Hım senın belırtıler artmıs canım senınkı gec dollenme olabılır canım ben gecen aya gore turp gıbıyım masallah :)
Bilmiyorum artık elisamm, yarın öğreneceğim insaAllaahh...
Vaayy çok sevindim artık alıştı vücudun ve bebis geliyoorr insaAllah

Benım annemde hıc gelmedı bende hep kayınvalıdemle gıttım canım evet canım annenın gonlunu almıs olursun benımde bebıse kayınvalıdem bakacak sımdıden kafamda bır suru soru var

InsaAllah hayirli sonuclar aliriz senden benim hala umudum var nedense:)

Aynen canım benımde sepet agzına kadar dolar hafta sonu hepsını yıkar utulerım bıter kayınvalıdemde kendı evındede durmadan makıne calısıyor

Hamileymişsin gibi hissettim biran , inşallah güzel haberlerini alırız.

benimki evlendim evleneli 3 ay oldu cumartesi fırsat buldu geldi cumartesi pazar kaldı hiçbirşeyime karışmadı ben zaten istemem benimki melek gibi bişi bana kv liği annem yapar sağolsun pazar ütü yapıyorum kv uzandı yattı annem olsa asla asla ütüyü bana yaptırmaz asla kendisi yapar hoş benim kv çok iyi ama kötü dönemden geçiyor onun kayınvalidesi onlarla kalıyor ve felaket bir şekilde kayınvalidemi mahfertmiş kadın harap durumdaydı bende dedim sne yat psikolojini düzelt çok üzülüyorum ona

temizlik alışverşini onların oraya gittiğidme bir markette sodexso geçiyordu kurumdan ödül almıştım kıdem sodekso olarak istedim temizlik malzemelerini de eşimin ailesinin ordan halletim kv hiçbirşeye karışmadı vallla hakkını yiyemem üdğün sürecinde karışsın isterdim ama daha iyi oldu hiç müdahale olmadı annem 2 kv ye bedeldi

anneme şükrediyorum ki herşeyime annemle babacğım koştu emekleri üzerimde çok o yüzden düğün sürecimde eşim annem babam üçlemesi var :))))))))

lovely senin kv kötü değil sadece oğluşuna ilk mürvetine uygun hevesleri var

Bilmiyorum artık elisamm, yarın öğreneceğim insaAllaahh...
Vaayy çok sevindim artık alıştı vücudun ve bebis geliyoorr insaAllah

Canım inşalah bende öyle dusunuyorum tek belırtım dunden berı ara ara gogsum sızlıyor suan bıle sızlıyor inşallah canım benım inşallah

Benım annemde hıc gelmedı bende hep kayınvalıdemle gıttım canım evet canım annenın gonlunu almıs olursun benımde bebıse kayınvalıdem bakacak sımdıden kafamda bır suru soru var
Ah canim ben çok korkarım benden başkasinin bakmasına ama bu devirde maalesef... Başka imkan da yok... Allah yardimretsin elisacim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…