iyi demişsin tatlım aklından çıkmıyor demiş zaten iyice vicdan yapmış yapsın birşeyler bir de seni kırdığı şeyler için bir daha kırmasın yani:KK63::KK63::KK63::KK63:evet bende bu sebeple düşünüyorum ben boş yere patlamam yoksa . ona cevap verdim başımı sızlattın kafam yaralı kalbimde yaralı dedim artık bilmiyorum hangisini düzelteceğimi dedim.şundan eminim o tüm gün bunun vicdanını yapacak ve ben akşam onunla hiç konuşmayacağım ne olursa olsun fiziki olarak bir zarar var ve sonuçları başka olabilirdi bu çok çok büyük bir olay benim için o yüzden iyice vicdanı onu yıpratsın sonra ne yapıyorsa yapsın özür vs .
Tatlim geç geldim... Okumaya çalıştım , kızlar yardımcı olmuşlar... Tatlimsin..erkekler bizden farklı bizde onlara göre onlardan farklıyiz... Ve bu bazen sinirleri oldukça geriyor...lovely eşinden bahsetmiş ya benim ki de aynisidir bende ayniyimdir.. :)
Barışirsiniz insaAlllah kaygilicim ama barışırken neyden rahatsız olduysan onu belirt eşine tamam mi...
Bizim durumun aynısı sadece biz her gün orda yemiyoruz. Haftada 1-2 gün orda yiyoruz ama atıyorum doğalgaz için servis gelecek hop kayınvalidem, ışığım patladı elektrikçi gelicek hop kayınvalidem anahtarı alsakta sürekli birşey çıkıyor ve geri vermek durumunda kalıyoruz ama hiç hoşlanmıyorum çünkü bana iyilik yapmak istiyor ama fazlası da batıyor. Atıyorum benim oturma odamdaki koltukların yastık kılıflarını bana sormadan yıkamış geçenlerde ve ben daha 1 ay önce yıkamıştım bunu yapmadan önce bir telefon açmasını beklerdim. Kirli sepetinden 3-5 parça çamaşır için makina çalıştırıyor. Kayınvalidemi çok seviyorum, çok iyi bir insan ama çok sahipleniyor evimi. Ben mesela 3-5 parça için çamaşır makinası çalıştırmam haftasonu yıkar ütülerim. Onlar hiç elektriğe suya acımıyorlar.
SİZLER HAMİLE TOPİĞİNE HUZURLA UMUTLA GELİP SABAHIN KÖRÜNDE BENİM EV İÇİ SORUNLARIMI DİNLEYİP ÜŞENMEYİP UZUN UZUN YAZAN İNSANLARR SİZLER ARKADAŞLARIMA KUZENLERİME DOSTLARIMA ANLATAMAYIP ONLARDAN İÇTEN YANIMDA OLANLAR SİZLER BENİM GÖNLÜME BÖYLESİNE KIRGIN YÜREĞİME MUTLULUK KOYANLAR HUZUR SERPİŞTİRENLER ALLAHIM YARDIMINIZDAN DUYARLILIĞINIZDAN RAZI OLSUN SİZİN O GÜZEL YÜREKLERİNİZE KALPLERİNİZE İYİ NİYETİNİZE MUTSUZLUK KÖTÜLÜK GÖSTERMESİN VERMESİN HER TÜRLÜ ŞERDEN KORUSUN İYİ KALPLERİNİZİ TEŞEKKÜR EDERİM
iyi demişsin tatlım aklından çıkmıyor demiş zaten iyice vicdan yapmış yapsın birşeyler bir de seni kırdığı şeyler için bir daha kırmasın yani:KK63::KK63::KK63::KK63:
EdiyorBelim çok ağrıyor...tek taraflı... Başım dönüyor... Akıntım sarı geldi dün...kasık batmalarim ağrıya dönüştü adet mi olacağım diyorum bazen ama yok... Goguslerimin kenar ve uçları açıyor... Değilsem hamile zaten korunmayinca her şey çok farklıymis...
Bencede tatlim..onlar uzattikca uzatabiliyorlarsa bizde yaparız... Azcik vicdaniyla yapsın ouhasebesini iyice anlasın hatasını... Ben barışıtken genelde söylerim bir kez daha şundan şundan rahatsız oldum ve yapmani istemiyorum diye mesela...sakin kafayla anlamak dha kolay oluyor... O yüzden dedim canimneye kızdığımı tek tek tartışırken izah ettim ama asıl dünün konusu beni üzen yaptığıydı oda ilk mesajla söyledi normalde hayatta yazmaz öldürsen konuşmazdı bi süre belliki iyice vicdanı bırakmadı iyi oldu o vicdan onu bıraksa bende onu bırakırdım. biraz cebelleşsin şimdi kendi içinde o halimi düşünerek
Hım senınkı benden daha zor durummus canım ben yokken evıme gelmez kayınvalıdem senınkı fazla mudahale edıyor batması normal canım kendı evı gıbı bende calstırmam canım azıcık camasır ıcın hafta sonuna kadar bırıktırırım anahtar mevzusu bende esıme dedım ben rahat edemem her an geleceklermıs gıbı dedım dugun arfesınde dedı gelmezler ben naıl ısteyım annemden anahtarı dedı hatta apartman gırısının anahtarı yok kayınvalıdemde onuda cıkarttırın dedı ılk baslarda bız tamam dedık gectık sımdı demıyorum bızı bıraz kendı halımıze bıraksalar bende sevıyorum kayınvalıdmı ama bazen bası seyler rahatsız edıyor
bizde hep annesiyle gittik perdeydi halıydı bilmemneydi hatta annem kızdı bile annem bursada biz onlarla balıkesirdeydik, annem insan bir iki günlüğüne seçerken beni de çağırırdı beni geri plana attın diye çok üzüldü ben de hiç düşünemedim şimdi bebeğim olurda her alışverişte onada danışacağım içimde kaldıAmın canım benım amın öyle canım evlılık alısverısınde esım hıc yoktu hep annesıyle gıttık ev temızlenecek kayınvalıdemde bende var ben getırırım sız almayın hanı kotulugune demıyorum bılıyorum masraf olmasın dıye ama bende evımın ılk temızlık malzemesını bıle yenı almak ısterdım sorun oluyor canım herkes aynı sorunları bır sekılde yasıyor dugun yaklastık market alısverısı olacak kayınvalıdem ben yaparım dedı temızlık malzemesı sunları alırım dedı bende dedım ben o arada satılanlardan kullanmıyorum onları ıstemıyorum dedım esımle konustum sonunda markete beraber gıttık onlar bızım gıbı dusunmuyor canım ama dedıgın gıbı zamanla oturuyor bırseyler
Bizim durumun aynısı sadece biz her gün orda yemiyoruz. Haftada 1-2 gün orda yiyoruz ama atıyorum doğalgaz için servis gelecek hop kayınvalidem, ışığım patladı elektrikçi gelicek hop kayınvalidem anahtarı alsakta sürekli birşey çıkıyor ve geri vermek durumunda kalıyoruz ama hiç hoşlanmıyorum çünkü bana iyilik yapmak istiyor ama fazlası da batıyor. Atıyorum benim oturma odamdaki koltukların yastık kılıflarını bana sormadan yıkamış geçenlerde ve ben daha 1 ay önce yıkamıştım bunu yapmadan önce bir telefon açmasını beklerdim. Kirli sepetinden 3-5 parça çamaşır için makina çalıştırıyor. Kayınvalidemi çok seviyorum, çok iyi bir insan ama çok sahipleniyor evimi. Ben mesela 3-5 parça için çamaşır makinası çalıştırmam haftasonu yıkar ütülerim. Onlar hiç elektriğe suya acımıyorlar.
Bizimde gelmesinin sebebi ütü canım bazen öyle çok çıkıyor ki bende cts mesaiyeye kaldıysam yetişemiyorum o zaman pazartesi günleri gelip yapıyor, ütü için gelmişken sağolsun yemekte yapıyor ama ona ne benim kirli sepetimden koltuk kılıfımdan ya.
Bilmiyorum artık elisamm, yarın öğreneceğim insaAllaahh...Hım senın belırtıler artmıs canım senınkı gec dollenme olabılır canım ben gecen aya gore turp gıbıyım masallah :)
bizde hep annesiyle gittik perdeydi halıydı bilmemneydi hatta annem kızdı bile annem bursada biz onlarla balıkesirdeydik, annem insan bir iki günlüğüne seçerken beni de çağırırdı beni geri plana attın diye çok üzüldü ben de hiç düşünemedim şimdi bebeğim olurda her alışverişte onada danışacağım içimde kaldı
InsaAllah hayirli sonuclar aliriz senden benim hala umudum var nedense:)EdiyorBelim çok ağrıyor...tek taraflı... Başım dönüyor... Akıntım sarı geldi dün...kasık batmalarim ağrıya dönüştü adet mi olacağım diyorum bazen ama yok... Goguslerimin kenar ve uçları açıyor... Değilsem hamile zaten korunmayinca her şey çok farklıymis...
allahım tıpkısıııııı benimde yastık kılıfımı sormadan yıkamıştı yapısı bozulduuuuu( çok titiz zaten kendisi eve gelip pantolonla oturamazsın dışarda misafirlikten gelirsen eve girerken çorapları çıkartırsııınn neler neler tamam temiz olsunda bana da sorsun ömründe hiç çalışmamış iki parçayı 2 saatlik progrmama atıyor israf ben kesinlikle özel olmadıkça biriktirmeden atmam
EdiyorBelim çok ağrıyor...tek taraflı... Başım dönüyor... Akıntım sarı geldi dün...kasık batmalarim ağrıya dönüştü adet mi olacağım diyorum bazen ama yok... Goguslerimin kenar ve uçları açıyor... Değilsem hamile zaten korunmayinca her şey çok farklıymis...
Bilmiyorum artık elisamm, yarın öğreneceğim insaAllaahh...
Vaayy çok sevindim artık alıştı vücudun ve bebis geliyoorr insaAllah
Ah canim ben çok korkarım benden başkasinin bakmasına ama bu devirde maalesef... Başka imkan da yok... Allah yardimretsin elisacim..Benım annemde hıc gelmedı bende hep kayınvalıdemle gıttım canım evet canım annenın gonlunu almıs olursun benımde bebıse kayınvalıdem bakacak sımdıden kafamda bır suru soru var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?