2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

InsaAllah hayirli sonuclar aliriz senden benim hala umudum var nedense:)
Ah kuzucum... İnan benim umudum yok...böyle olması çok garip oldu... Sağlık ocağındaki doktor bana demek tuttu, adetinngecijtigine göre dedi valaahi bilmiyorum dedim... Ben demiştim sana hemen tutar diye dedi bence tutmadı dedim , dur bakalim göreceğiz dedi...:) kadın çok muhabbetkardir benimle böyle muhabbet eder sağolsun...etraftakiler daha umutlu...

Ah canim ben çok korkarım benden başkasinin bakmasına ama bu devirde maalesef... Başka imkan da yok... Allah yardimretsin elisacim..

Evet canım malesef sabah bırakacagım aksam alacagım ve evdekılerın hepsı sıgara ıcıyor ve evın ıcınde ıcıyorlar dıyorum ya bebgımde varken ıcerlerse suan en cok aklımao takılıyor bazen bu tur dusunceler dalınca dıyorumkı ben fesat bırımıyım acaba dıye Amın canım Allah hepımızın yardımcıs olsun benım gıbı kımse bebegımı koruyamayacak gıbı gelıyor

kelin ilacı olsa çok haklısın anlayamıyoruz bu erkeklerii ve annelik bize verilmiş onlar hissedemez bilemez ama en azından sen üzüldüğün için üzülsün sen üzülüyorsun ben sinirleniyorum demekte anlamsız işte bu erkekler ahh ahh hepsi aynı aynı ya bi artı ya bir eksi biz fazla önemsiyoruz onları hepsi bu :)

kaygılım canım arkadaşım her evde olur böyle şeyler klişesine girmeyeceğim, ikinizinde stresli çok yorgun olduğunuz bir anda patlayıvermişsiniz, insan bazen en yakındakine enerjisini boşaltıveriyor, sonra da herşeyden herkesten en uzağa gitmek istiyor, gidince sanıyor ki herşey düzelecek, çooook oldu böyle zamaanlarım, biraz kendinizi dinleyin suskun kalın, sonra yavaş yavaş neyse tartışılan konu tekrar ele alın, çözemeyeceğiniz şey yok , sevgi saygı başka da yolu var mı ben bilmiyorum.

kızlar ben 25. günün gecesinde yumurtladım normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı bugün 40. günüm gelen giden yok dün sabah test yaptım negatifti dün karnımdaki batmalr bu sabah da oldu ve belim ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor hala umut mu etsem yoksa adete mi yorsam bilemedim sarı akıntı var bir de; göğüs ve bel ağrısı bende adet döneminde de olur bilemiorum o yüzden.

Canım inşalah bende öyle dusunuyorum tek belırtım dunden berı ara ara gogsum sızlıyor suan bıle sızlıyor inşallah canım benım inşallah
Canimin içi benim de sizlamisti göğüslerim onca gün varken hatta şaşırmıştim...gerçi hamile olduğum tescillenmedi ama bende olmuştu bu ay o...insaAllah bebistir güzelimm... güzel haberlerle ucariz burda

anladım canım bizdede o an söylerim o mesajları alır sinirlide olsa :) sen yarın bize hayırlı cuma haberlerini verirsin inşallahh :)

Aynen canım benımde sepet agzına kadar dolar hafta sonu hepsını yıkar utulerım bıter kayınvalıdemde kendı evındede durmadan makıne calısıyor

bizde 3 5 makine biriktirip kokutmuyoruz ama iki parçada yazık :) anlamazlarr bizi anlamazlar

İnşallah canım baklaım kısmet 10 gun onceden gogus agrısı olurmu bılmıyorum

Ben sadece gögüs ağrısı ve gögüs ucu sızlaması hissetmiştim.regl olacağım zamanda olur bu ağrılar ama daha fazlaydı ve daha erken başlamıştı. Herkeste çok farklı , dilerim yarın sizlerden güzel haberler gelir

benimkide her şeyin iyisini alır yapar sorar karışmazz amaa sen gel evimde kılıf yıka kendi yattı diyee birde bende üzülüyorum arada rahatsızlığı var kayınvalidemin ama bazı şeylere gelincede koştur koştur benden süslüüü mesela ben bebek düşürdüm birbuçuk hafta oldu hala evime gelmedi sadece arıyor hemde altlarında arabalar imkan var başka şeye gezmeye gidiliyor ama işte böyle ve de dünya iyiside olsa sen elsin bu bu kadar

Canimin içi benim de sizlamisti göğüslerim onca gün varken hatta şaşırmıştim...gerçi hamile olduğum tescillenmedi ama bende olmuştu bu ay o...insaAllah bebistir güzelimm... güzel haberlerle ucariz burda

İnşalah canım benım sol kasıgımda hafıf agrı olup gecıyor bazen bacagımın ıc kısmı acıyor ama gecen aykı gıbı rahatsız eden uzun suren agrılar degıl ama gogsum gerılıyor sızlıyor yanıyor gıbı degısık bırsey orda bırseyler oluyor ama cozemedım

Hmm hayır olsun insaAllah... İdrarda geç çıkabilir bekle.bir kaç gün daha canim...:)

Canım yanlış mı yazdın acaba ?
25 ağustosta yumurtladıysan daha 14 gün geçmemiştir.?
Benim sat 25 ağustos çünkü bugün 11.gün

sevgi saygı olmazsa evlilikler neye yarar başka yolu yok şekerpancarım çok haklısın burdaki her denileni dinliyorum şu an sıfır olan moralim yüzde yüzlerde :) sakin olacağım evdede susacağım eşim konuşturmayı başarana kadar :)

Hayiir asla fesat değilsin... İcmesinler evde onlar da bebeği zehirlemesinler...yazık olur yani kuzucum...

bugünde bir test mi yapsan yarında tekrarlasan olmadı bir kan testi yapsan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…