Canım inşalah bende öyle dusunuyorum tek belırtım dunden berı ara ara gogsum sızlıyor suan bıle sızlıyor inşallah canım benım inşallah
Ah kuzucum... İnan benim umudum yok...böyle olması çok garip oldu... Sağlık ocağındaki doktor bana demek tuttu, adetinngecijtigine göre dedi valaahi bilmiyorum dedim... Ben demiştim sana hemen tutar diye dedi bence tutmadı dedim , dur bakalim göreceğiz dedi...:) kadın çok muhabbetkardir benimle böyle muhabbet eder sağolsun...etraftakiler daha umutlu...InsaAllah hayirli sonuclar aliriz senden benim hala umudum var nedense:)
Ah canim ben çok korkarım benden başkasinin bakmasına ama bu devirde maalesef... Başka imkan da yok... Allah yardimretsin elisacim..
İnşallah peşpeşe alırız güzel haberleri , umutla bekliyoum
Gerçekten de evliliği yürütmek zor ne kadar sever sev.Bazen bende eşimin beni hiiiç anlamadığını düşünüyorum.Düşük yapalı daha 2 hafta olmuş herşey normalmiş gibi davranmamı bekliyor benden.Tamam çok şükür sağlıklı bir çocuğum var ama bu kaybımın acısını yaşamama engel değil ki.Bunu böyle anlatıncada ben senin üzülmene dayanamıyorum sen üzüldükçe ben sinirleniyorum diyor.Anlayan varsa bana da anlatsın bu erkekleri.Dün akşam bebeğim geldi aklıma kürtaj filan moralim bozuldu ağladım.Kalktı gitti yanımdan .Nasıl kötü oldum anlatamam.O an ben de düşündüm neden kalkışıyorum 2.çocuğa diye ama içten içe de çok istiyorum .Zor çoook zor Allah hepimize sabır versin
Ah canim hayırlısı, yarın hep beraber göreceğiz gecikmemin 8.gununde...:)Hamileymişsin gibi hissettim biran , inşallah güzel haberlerini alırız.
kaygılım canım arkadaşım her evde olur böyle şeyler klişesine girmeyeceğim, ikinizinde stresli çok yorgun olduğunuz bir anda patlayıvermişsiniz, insan bazen en yakındakine enerjisini boşaltıveriyor, sonra da herşeyden herkesten en uzağa gitmek istiyor, gidince sanıyor ki herşey düzelecek, çooook oldu böyle zamaanlarım, biraz kendinizi dinleyin suskun kalın, sonra yavaş yavaş neyse tartışılan konu tekrar ele alın, çözemeyeceğiniz şey yok , sevgi saygı başka da yolu var mı ben bilmiyorum.akşam eşimle hiç yere kavga ettik ve ona ilk defa bebeğime üzülmedim allahın bir bildiği vardı da vermedi böyle davranan bir aileye çocuk getirecektik yazık ! dedimm çok kırgınım çok kızgınım işimi evimi bırakıp gitmek istiyorum burdannnbana kızdığında acısını illa çıkaracak hem strese girecek hemde strese sokacak böyle sevgi olmaz dedim ne yapıcam bilmiyorum
Canimin içi benim de sizlamisti göğüslerim onca gün varken hatta şaşırmıştim...gerçi hamile olduğum tescillenmedi ama bende olmuştu bu ay o...insaAllah bebistir güzelimm...Canım inşalah bende öyle dusunuyorum tek belırtım dunden berı ara ara gogsum sızlıyor suan bıle sızlıyor inşallah canım benım inşallah
Bencede tatlim..onlar uzattikca uzatabiliyorlarsa bizde yaparız... Azcik vicdaniyla yapsın ouhasebesini iyice anlasın hatasını... Ben barışıtken genelde söylerim bir kez daha şundan şundan rahatsız oldum ve yapmani istemiyorum diye mesela...sakin kafayla anlamak dha kolay oluyor... O yüzden dedim canim
Ah canim hayırlısı, yarın hep beraber göreceğiz gecikmemin 8.gununde...:)
Aynen canım benımde sepet agzına kadar dolar hafta sonu hepsını yıkar utulerım bıter kayınvalıdemde kendı evındede durmadan makıne calısıyor
İnşallah canım baklaım kısmet 10 gun onceden gogus agrısı olurmu bılmıyorum
benimki evlendim evleneli 3 ay oldu cumartesi fırsat buldu geldi cumartesi pazar kaldı hiçbirşeyime karışmadı ben zaten istemem benimki melek gibi bişi bana kv liği annem yapar sağolsun pazar ütü yapıyorum kv uzandı yattı annem olsa asla asla ütüyü bana yaptırmaz asla kendisi yapar hoş benim kv çok iyi ama kötü dönemden geçiyor onun kayınvalidesi onlarla kalıyor ve felaket bir şekilde kayınvalidemi mahfertmiş kadın harap durumdaydı bende dedim sne yat psikolojini düzelt çok üzülüyorum ona
temizlik alışverşini onların oraya gittiğidme bir markette sodexso geçiyordu kurumdan ödül almıştım kıdem sodekso olarak istedim temizlik malzemelerini de eşimin ailesinin ordan halletim kv hiçbirşeye karışmadı vallla hakkını yiyemem üdğün sürecinde karışsın isterdim ama daha iyi oldu hiç müdahale olmadı annem 2 kv ye bedeldi
anneme şükrediyorum ki herşeyime annemle babacğım koştu emekleri üzerimde çok o yüzden düğün sürecimde eşim annem babam üçlemesi var :))))))))
lovely senin kv kötü değil sadece oğluşuna ilk mürvetine uygun hevesleri var
Canimin içi benim de sizlamisti göğüslerim onca gün varken hatta şaşırmıştim...gerçi hamile olduğum tescillenmedi ama bende olmuştu bu ay o...insaAllah bebistir güzelimm...güzel haberlerle ucariz burda
Hmm hayır olsun insaAllah... İdrarda geç çıkabilir bekle.bir kaç gün daha canim...:)kızlar ben 25. günün gecesinde yumurtladım normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı bugün 40. günüm gelen giden yok dün sabah test yaptım negatifti dün karnımdaki batmalr bu sabah da oldu ve belim ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor hala umut mu etsem yoksa adete mi yorsam bilemedim sarı akıntı var bir de; göğüs ve bel ağrısı bende adet döneminde de olur bilemiorum o yüzden.
Canım yanlış mı yazdın acaba ?kızlar ben 25. günün gecesinde yumurtladım normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı bugün 40. günüm gelen giden yok dün sabah test yaptım negatifti dün karnımdaki batmalr bu sabah da oldu ve belim ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor hala umut mu etsem yoksa adete mi yorsam bilemedim sarı akıntı var bir de; göğüs ve bel ağrısı bende adet döneminde de olur bilemiorum o yüzden.
kaygılım canım arkadaşım her evde olur böyle şeyler klişesine girmeyeceğim, ikinizinde stresli çok yorgun olduğunuz bir anda patlayıvermişsiniz, insan bazen en yakındakine enerjisini boşaltıveriyor, sonra da herşeyden herkesten en uzağa gitmek istiyor, gidince sanıyor ki herşey düzelecek, çooook oldu böyle zamaanlarım, biraz kendinizi dinleyin suskun kalın, sonra yavaş yavaş neyse tartışılan konu tekrar ele alın, çözemeyeceğiniz şey yok , sevgi saygı başka da yolu var mı ben bilmiyorum.
Hayiir asla fesat değilsin... İcmesinler evde onlar da bebeği zehirlemesinler...yazık olur yani kuzucum...Evet canım malesef sabah bırakacagım aksam alacagım ve evdekılerın hepsı sıgara ıcıyor ve evın ıcınde ıcıyorlar dıyorum ya bebgımde varken ıcerlerse suan en cok aklımao takılıyor bazen bu tur dusunceler dalınca dıyorumkı ben fesat bırımıyım acaba dıye Amın canım Allah hepımızın yardımcıs olsun benım gıbı kımse bebegımı koruyamayacak gıbı gelıyor
kızlar ben 25. günün gecesinde yumurtladım normalde 14 gün sonra adet olmam lazımdı bugün 40. günüm gelen giden yok dün sabah test yaptım negatifti dün karnımdaki batmalr bu sabah da oldu ve belim ağrıyor göğüslerim şiş ve acıyor hala umut mu etsem yoksa adete mi yorsam bilemedim sarı akıntı var bir de; göğüs ve bel ağrısı bende adet döneminde de olur bilemiorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?