2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım anladım ben korunmayı bıraktıktan sonra vucudumun tepkılerı cok degısktı ve beım gogsumm adettımde bıle agrımaz ılk defa böyle bırsey oluyor ınsallah bebıstendır benım ogrenmeme daha cok var canım 10 gunun gecmesı lazım bu ay tam 28. gunumde adet oldum eger 28.gunumde adet olmazsam ve gogus agrılarım artarsa suphelenırım

Hayr olsun , bebis olsuuunnn :* insaAllah canimm
saA

Canım yanlış mı yazdın acaba ?
25 ağustosta yumurtladıysan daha 14 gün geçmemiştir.?
Benim sat 25 ağustos çünkü bugün 11.gün
adetimin 25. gecesinde yumurtladım herhalde ağustosun 21'i oluyorbugün 14 günü geçti ama benim adet düzensiz ne zaman aslında ramazana kadr 1 ay 44. gün 1 ay 32. gün olmuşum hep bu düzende olmuş ama ramazanda 40'ı buldu şimdide 40 oldu ama gelen giden yok bebiş haberi de yokk

günaydın kızlaaarr :) benm biraz gec oldu ama dün cok yoruldum makarnamı kestim gece 12 de geldim evime :) nasılsınız bakalım daha sayfaları okumayı bitiremedim ben ne çok yazmışsnnız:)

Hayr olsun , bebis olsuuunnn :* insaAllah canimm

saA

İnşalah canım inşalalh dun gun ıcerısınde bır tane sıvılce cıktı esım aksam gordu adetmı oldun dıyor dedım hayır daha var zamanıma esıme hayırlı haber vermek ıstıyorum Rabbım nasıp ederse

aynen öyle benim kv ben operasyon geçirdim kimse evime gelmedi tamam eşimin babannesi rahatsızdı ama ben taksi ile evime döndüm annem geldi babamlar geldi ama hastahanede onlar yoktu ama kendi kızı bebek kaybetse neyse bişi dmeicem giderlerdi koşa koşa bazen diyorum ben hastahnedeyken 1 saatte olsa kaldım kim geldi demek geliyor içimden onlarında dertleri vardı demek geliyor ama yok yani

biz onlara o kadar gittik akşam evimize dönce ben riskli dönemdeyim babam olsa al kızım arabayla dönün der ama onun babası demedi şu aralar diyor arabayı alın die kürtajo ldum 2 gün sonra bayramdı bayramda anneme gidicez vapur iskelesine gitmek lazım üdşün araba ile bırakmasını beklerdim o ağrımla taksiyle gittim bunlar bana ağır geldi bu tarz düşüncesiz tavır ben ailemde üstüme titrenildiğini görünce bunlar bana batıyor hani birgün söylemek istiyorum ama anlamazlar ki kürtaj onalra göre hafiftir ama benim psikolojm hiç iyi değildi o sıra

ve şunuıda biliyorm pazar kendi kızında olsa kv ütüsünüde yemeğinide yapardı net yani benim kv melek gibi herkese her zaman diyorum ama bu herkesin kendi kanı canı iyi gelin hep eldir

tatlım günaydın bunu söylediğin iyi oldu çünkü bende adet olursam gitmeyi düşünüyordum mutlaka ilk beş günden birinde gideyim bnde baktırayım sen kan verdin mi ne zaman alacaksın sonuçları
ahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.

günaydın kızlaaarr :) benm biraz gec oldu ama dün cok yoruldum makarnamı kestim gece 12 de geldim evime :) nasılsınız bakalım daha sayfaları okumayı bitiremedim ben ne çok yazmışsnnız:)
Hoşgeldin caniimm...ohh ellerinizle sağlık olsun
Çok oluyor geçmiş okunmuyor bazen

canm bugun yeniden test yaptın mı :)
canm benm yaa baya üzmüş eşin seni ama ilk düşük yaptığım zamanlar ben de her kavga sonunda acaba bu bi işaret mi bebeğin düşmesi bu evliliğin doğru olmadığına mı işaret diye kendimi yedim durdum ama öyle düşünmek doğru değil canm sen ne düşünürsen düşün sakin biir şekilde karar ver ..

bat ne zaman canım ?

tatlım yaaa geçmiş olsun kan senin için büyük problemmiş ama bebek için herşeye katlanılır dimi yaaa:) sonuçlar iyi çıkacak inşaallah ufak tefek sorunlar çıksa bile herşyin bir çözümü vardır merak etme. hem bak ne güzel yumurta rezervin iyiymiş inşallah gelecek bebişler bizlerede:)

Bende 25.gecesi yazınca 25 ağustos gibi algıladım.İnşallah kırmızılar gelmez.Geç döllenmedir

İnşallah güzel çıkar sonuçların

elisacım ben senden çoook umutluyum yaaa inşaallah güzel haberler verirsin bizee yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…