Ben sadece gögüs ağrısı ve gögüs ucu sızlaması hissetmiştim.regl olacağım zamanda olur bu ağrılar ama daha fazlaydı ve daha erken başlamıştı. Herkeste çok farklı , dilerim yarın sizlerden güzel haberler gelir
44. güne kadar bekleyeyim diyorum çünkü benim en uzun 44. günü buluyor adetim ondan sonrası belki hamilelik olabilir inşaallah olurrr:)Hmm hayır olsun insaAllah... İdrarda geç çıkabilir bekle.bir kaç gün daha canim...:)
Hayiir asla fesat değilsin... İcmesinler evde onlar da bebeği zehirlemesinler...yazık olur yani kuzucum...
saAİnşalah canım benım sol kasıgımda hafıf agrı olup gecıyor bazen bacagımın ıc kısmı acıyor ama gecen aykı gıbı rahatsız eden uzun suren agrılar degıl ama gogsum gerılıyor sızlıyor yanıyor gıbı degısık bırsey orda bırseyler oluyor ama cozemedım
adetimin 25. gecesinde yumurtladım herhalde ağustosun 21'i oluyorbugün 14 günü geçti ama benim adet düzensiz ne zaman aslında ramazana kadr 1 ay 44. gün 1 ay 32. gün olmuşum hep bu düzende olmuş ama ramazanda 40'ı buldu şimdide 40 oldu ama gelen giden yok bebiş haberi de yokkCanım yanlış mı yazdın acaba ?
25 ağustosta yumurtladıysan daha 14 gün geçmemiştir.?
Benim sat 25 ağustos çünkü bugün 11.gün
44. güne kadar bekleyeyim diyorum çünkü benim en uzun 44. günü buluyor adetim ondan sonrası belki hamilelik olabilir inşaallah olurrr:)[/QUO
inşaallah gelmiştir bebişin canım
Hayr olsun , bebis olsuuunnn :* insaAllah canimm
saA
aynen öyle benim kv ben operasyon geçirdim kimse evime gelmedi tamam eşimin babannesi rahatsızdı ama ben taksi ile evime döndüm annem geldi babamlar geldi ama hastahanede onlar yoktu ama kendi kızı bebek kaybetse neyse bişi dmeicem giderlerdi koşa koşa bazen diyorum ben hastahnedeyken 1 saatte olsa kaldım kim geldi demek geliyor içimden onlarında dertleri vardı demek geliyor ama yok yanibenimkide her şeyin iyisini alır yapar sorar karışmazz amaa sen gel evimde kılıf yıka kendi yattı diyee birde bende üzülüyorum arada rahatsızlığı var kayınvalidemin ama bazı şeylere gelincede koştur koştur benden süslüüü mesela ben bebek düşürdüm birbuçuk hafta oldu hala evime gelmedi sadece arıyor hemde altlarında arabalar imkan var başka şeye gezmeye gidiliyor amaişte böyle ve de dünya iyiside olsa sen elsin bu bu kadar
kan testinde 0 sonucunu almak beni çok üzüyor o yüzden evde testte görmeden kan vermek istemiyorum. o kadar istiyorum ki bir sürpriz olsun diyebugünde bir test mi yapsan yarında tekrarlasan olmadı bir kan testi yapsan ?
ahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.tatlım günaydın bunu söylediğin iyi oldu çünkü bende adet olursam gitmeyi düşünüyordum mutlaka ilk beş günden birinde gideyim bnde baktırayım sen kan verdin mi ne zaman alacaksın sonuçları
Hoşgeldin caniimm...ohh ellerinizle sağlık olsungünaydın kızlaaarr :) benm biraz gec oldu ama dün cok yoruldum makarnamı kestim gece 12 de geldim evime :) nasılsınız bakalım daha sayfaları okumayı bitiremedim ben ne çok yazmışsnnız:)
canm bugun yeniden test yaptın mı :)kızlarrr bişi dicem 2 gündür öğle namazından sonra uyuyorum önceden öyle bişi yoktu evde şu 3 liralık testlerden vardı biraz önce yaptım ikinci çizgi varla yok arası hayalet çizgi yani dikkatli bakınca görünüyor olabilir mi sizce?nedense burnumda kaşınıyo yaa!!!
canm benm yaa baya üzmüş eşin seni ama ilk düşük yaptığım zamanlar ben de her kavga sonunda acaba bu bi işaret mi bebeğin düşmesi bu evliliğin doğru olmadığına mı işaret diye kendimi yedim durdum ama öyle düşünmek doğru değil canm sen ne düşünürsen düşün sakin biir şekilde karar ver ..akşam eşimle hiç yere kavga ettik ve ona ilk defa bebeğime üzülmedim allahın bir bildiği vardı da vermedi böyle davranan bir aileye çocuk getirecektik yazık ! dedimm çok kırgınım çok kızgınım işimi evimi bırakıp gitmek istiyorum burdannnbana kızdığında acısını illa çıkaracak hem strese girecek hemde strese sokacak böyle sevgi olmaz dedim ne yapıcam bilmiyorum
Hım anladım ben korunmayı bıraktıktan sonra vucudumun tepkılerı cok degısktı ve beım gogsumm adettımde bıle agrımaz ılk defa böyle bırsey oluyor ınsallah bebıstendır benım ogrenmeme daha cok var canım 10 gunun gecmesı lazım bu ay tam 28. gunumde adet oldum eger 28.gunumde adet olmazsam ve gogus agrılarım artarsa suphelenırım
tatlım yaaa geçmiş olsun kan senin için büyük problemmiş ama bebek için herşeye katlanılır dimi yaaa:) sonuçlar iyi çıkacak inşaallah ufak tefek sorunlar çıksa bile herşyin bir çözümü vardır merak etme. hem bak ne güzel yumurta rezervin iyiymiş inşallah gelecek bebişler bizlerede:)ahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.
bebiş mi geliyor diyorsun inşaallah yaaaaaaa ikiz gelsin hemdeeeeeeee:)
adetimin 25. gecesinde yumurtladım herhalde ağustosun 21'i oluyorbugün 14 günü geçti ama benim adet düzensiz ne zaman aslında ramazana kadr 1 ay 44. gün 1 ay 32. gün olmuşum hep bu düzende olmuş ama ramazanda 40'ı buldu şimdide 40 oldu ama gelen giden yok bebiş haberi de yokk
ahhhhh @memure ahhhh sorma sabah benim için çok aksiyonu bol geçti. neyse gittim dr. a, kaçıncı deneme vs. işte malum reglimin 3. günü. yumurta rezervine bakalım dedi, zaten o koltuk beni kasım kasım kasıyor.geçtim koltuğa,baktı çok şükür yumurta rezervim iyiymiş, bir sorun görmedi. kan ve hormon tahlili yazdı ki asıl macera benim için bundan sonra başlıyor. canımcım benim damarlarım çok ince, kan vermek benim için bir problem,o kadar kötü oluyorum ki, zaten baş dönmesi ve kusmayı saymıyorum bildiğin fenalık geçiriyorum kan verirken, keza bugünde öyle oldu. fenalaştım,sol kolumdan alamadılar, sağa geçti, yatırdı ve o şekilde aldı, iki kolumda delik deşik bitkinim,tam 45 dk da kan verebildim.neyse sonuçları öğlen 3 te alıp dr. a göstericem, inşallah bir şey çıkmaz. baktır tabii tatlım için rahatlasın en azından.
elisacım ben senden çoook umutluyum yaaa inşaallah güzel haberler verirsin bizee yaaaHım anladım ben korunmayı bıraktıktan sonra vucudumun tepkılerı cok degısktı ve beım gogsumm adettımde bıle agrımaz ılk defa böyle bırsey oluyor ınsallah bebıstendır benım ogrenmeme daha cok var canım 10 gunun gecmesı lazım bu ay tam 28. gunumde adet oldum eger 28.gunumde adet olmazsam ve gogus agrılarım artarsa suphelenırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?