2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yaz gelsin ozamana baslik hareketlenir:)bu baslik altindaki cogunluk yazi bekliyor cunku.ben de dahil:))bu arada ist.avr.yakasinda olan arkadaslar varsa,hastane onerisinde bulunursa sevinirim nisan gibi kontrole gitmeyi dusunuyorum insallah:)

Yaz gelsin ozamana baslik hareketlenir:)bu baslik altindaki cogunluk yazi bekliyor cunku.ben de dahil:))bu arada ist.avr.yakasinda olan arkadaslar varsa,hastane onerisinde bulunursa sevinirim nisan gibi kontrole gitmeyi dusunuyorum insallah:)

Evet bence de. Canım ben yenibosna da nisa hastanesine yürüme mesafesinde oturuyorum. En yakın arkadaşım üç doğumunu da nisa da asiye hanımda yaptı ve kendisi çok memnun. Ben de büyük ihtimalle asiye hnma gidicem. Nasıl bir hastane düşünüyorsun bilmiyorum ama nisa orta halli bir hastane. Aklında bulunsun yine de :)

Tskler canm.bana da yakinmis:)tasitla 10dk:)ama tam nerde bilmiyorum arastirayim internetten.

Canım bu hormon dengesizlikleri için testere dişli aslan pençesi çayı öneriyor ibrahim saraçoğlu bir araştır istersen. Bu arada kist pko mu? İnşallah kısa sürede hamile kalır bebeğine kavuşursun.

yok canım pko lu değilim geçen ay galiba yumurtalıklarım çatlamamış ondan oluşmuş adetle atarsın dedi doktor adetlerimde çok düzenlidir

yok canım pko lu değilim geçen ay galiba yumurtalıklarım çatlamamış ondan oluşmuş adetle atarsın dedi doktor adetlerimde çok düzenlidir

Anladım yine de geçmiş olsun.

İnşallah güzel haber verırız birbirimize ben yenı yılın ilk aylarında olsun istiyorum bakalım Allahım nasip ederse

Açıkçası ben yılın ilk 6 ayında doğsun isterim bebeğimin o nedenle nisanda başlıyorum. Allah gönlümüze göre versin haberleşelim :)

aynen bende öyle ıstıyorum nasıp artık :) sen ne kadarlık evlısın?

10 ay bitmek üzere ama 6.5 yıldır ilişkimiz olduğu için çocuk için bekleyeyim yok biraz tanıyayım muhabbetine girmedim hiç Eee yaşta geldi 28 e yapalım artık
Hangi şehirdensin?

10 ay bitmek üzere ama 6.5 yıldır ilişkimiz olduğu için çocuk için bekleyeyim yok biraz tanıyayım muhabbetine girmedim hiç Eee yaşta geldi 28 e yapalım artık
Hangi şehirdensin?

Ben 2.5 yıllık evlıyım gec kaldım sanırım yasım 24 akhısarlıyım.dogru karar vermıssın bende beklemezdm aslında ama ev aldk onun ıcın bekledm

Ben 2.5 yıllık evlıyım gec kaldım sanırım yasım 24 akhısarlıyım.dogru karar vermıssın bende beklemezdm aslında ama ev aldk onun ıcın bekledm

Ben geç kaldığını düşünmüyorum yaşın itibariyle bence şimdilerde gebeliği düşünmen daha doğru olmuş ev sahibi olmak bebeğinin geleceği içinde önemli önce bunu aradan çıkararak çok iyi yapmışsın. Asıl ben geç kaldım yahu

Allah zamanını cok iyi biliyo o zaman insanın içinde cocuk sahibi olma belirtileri baslıyo inş hemen bebeiş sahibi oluruz

mrb kızlar bende nisan mayıs gibi hamile kalmak istiyorum:) bi kızım var inşallah rabbım hapimizin kalbine göre versin sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin:)

mrb kızlar bende nisan mayıs gibi hamile kalmak istiyorum:) bi kızım var inşallah rabbım hapimizin kalbine göre versin sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin:)

Merhaba:)hoşgeldin aramıza.ilk bebegine ne kadar sürede hamile kaldın ve uyguladıgın bir yöntem varmıydı

Merhaba:)hoşgeldin aramıza.ilk bebegine ne kadar sürede hamile kaldın ve uyguladıgın bir yöntem varmıydı

planlı hamilelik değildi bide öğrendiğimde 3 aylıkdı adet gecıkmem olmadı bulantı agrı sızı hiç birşey yoktu o yüzden pek bir şey anlmadım kendimi 6 ay hamilelik yaşamış gibi hissediyorum:)
folik asit kullanıyorum 1 aydır kadın doğuma da gittim gerekli testler tahliller yapıldı inşallah bir sıkıntı yok gözüküyor nisani ipla çekiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…