planlı hamilelik değildi bide öğrendiğimde 3 aylıkdı adet gecıkmem olmadı bulantı agrı sızı hiç birşey yoktu o yüzden pek bir şey anlmadım kendimi 6 ay hamilelik yaşamış gibi hissediyorum:)
folik asit kullanıyorum 1 aydır kadın doğuma da gittim gerekli testler tahliller yapıldı inşallah bir sıkıntı yok gözüküyor nisani ipla çekiyorum:)
Kizlar bende iş durumundan dolayı nisanda baslamaya karar verdim :)
Ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve artık bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. Ama ben eşimin iş durumundan dolayı henüz zamana karar verebilmiş değilim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun bebişlerimiz göbişlerimizde yerini alsın inş ilk denemede
Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar. Benim de nisanda sınavım varAllah hepimizin yardımcısı olsun. Sıra bize de gelsin bir an önce :)
mrb kızlar bende nisan mayıs gibi hamile kalmak istiyorum:) bi kızım var inşallah rabbım hapimizin kalbine göre versin sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin:)
Hayırlı olsun inşallah istediğin zamanda gönlüne göre bir gebelik yaşarsınBen yaklaşık iki yıllık evliyim ve artık bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. Ama ben eşimin iş durumundan dolayı henüz zamana karar verebilmiş değilim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hepinize günaydın... Benim 4 Mart tarihinde regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. Dün idararla gebelik testi yaptım. T çizgisi çok hafif belirgindi, bugün tekrar denediğimde ise T çizgisi hiç gözükmüyordu. Göğüslerimde şişlik dışında farklı hiç bir değişiklik yok ruh ve beden halimde.
Regl zamanım yaklaşıncada göğüslerim şişer ama bunun yanı sıra kasık ağrıları, sivilcelenmeler olur fakat bunlar yok.
Sizce Beta-HCG yaptırmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?
bende aynı testler için adet değilken gittim dr bi daha adetken gel falan demedi bi sıkıntı yok dedi folik asit verdi o kadar:)Kızlar bir konuda akıl verin. Bir kız arkadaşımla konuşurken gebelik öncesi testler için regl nin 2 . günü doktora gitmemi söyledi hormon testi yapacağı için onun doktoru o zaman gelmesini istemiş çünkü ama ben 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım bi sorun yoktu. Ben de reglim bittikten 5 gün sonra gideyim diye düşünüyordum yumurtaların gelişimini görür diye. Şimdi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım??? :44: :44:
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hepinize günaydın... Benim 4 Mart tarihinde regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. Dün idararla gebelik testi yaptım. T çizgisi çok hafif belirgindi, bugün tekrar denediğimde ise T çizgisi hiç gözükmüyordu. Göğüslerimde şişlik dışında farklı hiç bir değişiklik yok ruh ve beden halimde.
Regl zamanım yaklaşıncada göğüslerim şişer ama bunun yanı sıra kasık ağrıları, sivilcelenmeler olur fakat bunlar yok.
Sizce Beta-HCG yaptırmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?
Peki vajinal ulatrason mu yaptı yoksa üstten mı?bende aynı testler için adet değilken gittim dr bi daha adetken gel falan demedi bi sıkıntı yok dedi folik asit verdi o kadar:)
Peki vajinal ulatrason mu yaptı yoksa üstten mı?
evet normalde baktı vajınal da baktı smear testi yaptı kan testleri yaptı toksoplazma önemliymiş ona baktı o kadar adetten neden gidilmesi gerektiğini bilmiyorum ben kızımda da hiç adetken muayene olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?