kelebek cnm yapabilecek varsa aramizda tabii ki tablo yapabilir ben pek anlamiyorum.feci ggribim takip edemiyorum.biz Haziran ggibi çalismalara basliycaz liste yapip ekleyen olursa yas 30 ikinci bebek
Hayırlı olsun inşallah istediğin zamanda gönlüne göre bir gebelik yaşarsın
Kimse girmiyor. Konuyu ben güncel tutayım bari :) Arkadaşlar rüyamda doğum yaptığımı gördüm :) Hem de üçüz :S iki kızım bir oğlum olmuş. Kendi kendime diyorum ki ne güzel iki kızım iki oğlum oldu. Artık nasıl kafaya taktıysam :)
Ben 2 gecede bir ya ikiz doğuruyorum ya bebek emziriyorumŞimdiden böyleysek sonrasını hayal edemiyorum
Allah hayirlara getirsin:)Surekli dusununce malum ruyalari da etkiliyor hayirlisi olsun:)Ben de derslere yogunlastim ama arada aklima geliyor bebek dusuncesi sinavdan sonraya atmistim ama oncesinde de olsa ne olacak ki deyip heyecanlaniyorum sonra vazgeciyorum:)
miracle saol cnm minise de bulastirdim feci oksuruyo antibiyotik kullaniyor ama hiç azalma yok
mrb bayanlar:)
benim kız da fena hastalandı bronşit baslangıcı dedı dr çok ciddi öksürük vardı soğanı rendeledim suyuna 1 cay kasıgı bal 1 cay kasıgı çörek otu koyup aç karnına yedirdim 1 tatlı kaşıgı elhamdulıllah ıkı gunde gectı ne antibiyotık ne oksuruk surubu kullandım tavsiye ederım ... bu arada benım kızım 3 yasında :)
Ben öyle bitkisel şeyleri oğluma bir kere verebiliyororum. Tadını beğenmediği zaman mümkünü yok bir daha veremiyorum. Zorla ağzına döksem bile tükürüyor. Ortalığı batırıyoruz. Sinirim bozuluyor
allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır:)
Mrblar bn ikinciye haziranda baslamayi dusunuyom allah olmayan herkese versinn canlarim
Hayırlı olsun :) Allah gönlüne göre versin
ben 1.5 aydır kullanıyorum canım dr 3 ay önceden kullanmak lazım demişti olsun artık baslamıssın ya inşallah sıkıntı olmazKızlar, geç mi kaldım bilmiyorum ama Folbiol kullanmaya başladım, sizlerde başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?