2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar :) sabah ilaç yazdırmak ıcın saglık ocagına gıttım gitmısken tahlılde yaptırayım dedım :) adet gunum gecmedıgı ıcın yapmayalım dedı hemsıre uyuz oldum azcık :) kızlar akıntı takıbı yapamadım ben bu ay cunku 2 gunde bi ilşki oldugundan ilşkiden sonra bıle ıcınden sıvı cıkabılıyo adetım bıter bıtmez akıntım olmaya basladı yumurtlama akıntısı anlayamadım yanı bu durumda en ıyısı bence ovulasyon testıyle hareket etmek bu ay regl olursam test alıcam bı ay da öyle denıycem eger dıger ayda olmazsa hıc bısı takıp etmıycem oluruna bırakıcam :) tabıı böyle konusuyorum da yapabılır mıyım bılmıyorum :) ayy cok konustum:) uzummmm merakla beklıyorum

ates ve akıntı tajkıbı yap ben ole yaptım akıntıyı gordum 1 saat ıcınde degerlednırdım

o kadar net gelen bi akıntı var mı arkadaşlar ben niye fark edemiyorum. Bebiş düşünmeden önce dediğiniz akıntıyı ara ara fark ediyordum. ama bu ay özelikle dikkat ettim net olarak göremedim.

negatif cıktı bu sefer :) o yuzden hastanlayı beklıyorum :)

baktınmı baska testlı cıkmadımı bıse nıye onda ole cıktıya ya ben aksamda aldım baska test onlada yaptım onlada cıktı ama ayyy korku saldı ıcımı ya cıkmassa kanda

Arkadaş bu sağlık ocaklarına uyuz oluyorum kaç kişiden duydum adet geçmeden yapmıyorlar diye bende yaptırmıştım geçen ay adetime da vardı daha çatır çatır yaptırdım pabuç bırakmayacaksın, ya da adetim geçti diyeceksin Blummmm ovulasyon testi bende düşünüyorum almayı medi smart alıcam sanırım

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > :44:
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme----------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme

HAZİRAN BAT

Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ---------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Esra51 ----------------------> 16 Haziran ---------> 4. deneme
Nazligamzelim --------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami --------------------> 17 Haziran ----------> 2. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim ----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

o kadar net gelen bi akıntı var mı arkadaşlar ben niye fark edemiyorum. Bebiş düşünmeden önce dediğiniz akıntıyı ara ara fark ediyordum. ama bu ay özelikle dikkat ettim net olarak göremedim.

Canım benim uzayan akıntım adetimden 2 gün sonra oldu ama yumurtlama günüm dündü ve bir kaç gün öncesi o akıntı daha katı bir hal aldı külodumda görüyordum yani rengi de koyulaşmıştı ama dediğim gibi yumurtlama günümde uzayan akıntım olmadı sadece kasık ağrım oldu bacaklarımın üstüde ağrıyordu dün akşam, sabah ağrıdan tuvaletten çıkamadım. Ayrıca dün gece çok terledim muhtemelen vücut ısım arttı bayağı sucuk gibi terledim dün akşam her gün aynı şekilde yatmama rağmen.

baktınmı baska testlı cıkmadımı bıse nıye onda ole cıktıya ya ben aksamda aldım baska test onlada yaptım onlada cıktı ama ayyy korku saldı ıcımı ya cıkmassa kanda

cıkar canım cıkar aa hemen haber ver daha armadımı cıkmıstır yahu

Mogami en iyisi medi smart mı?

heheh bende adetıme 2 gün var diyip yaptırmıstım

canım bak bunu buldum okuyabılırsın

Salgı İnceleme Yöntemi

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

Üzüm merakla bekliyorum canım sonucu bence hamişsin ama senden duyalım kesin sonucu.

canım bak bunu buldum okuyabılırsın

Salgı İnceleme Yöntemi

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

aynen ya gün aşırı ilişki olduğu için akıntı oluyo ama o sümüksü akıntıyı ben bu ay yakalayamadım. inşallah olmayız ama adet olursam ben de ovulasyon testi alcam

Evet kıvamı yoğunlaşıyor. Yani önceden daha yumurta akı kıvamındayken yumurtanın çatlayacağı güne doğru daha katılaşıyor banyo yaparken özellikle akıntıyı çok rahat takip edebilirsiniz.

ben elimi sokamam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…