- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
tesekkur ederım canım verdın kan testı sonucunu beklıyorum hayırlısı ıle
kızlarr heyecanla beklıyorummmm ayyy catlıcam ben sımdık aksamda dayanamadım bı test daha aldım yaptım acaba test yalnısmıdır dıye baktım ondada cıktı bugunde esımle gıttık verdık kanı bakalım beklıyorum
merhaba kızlar. dün internetten adete 4 gün kala yapılan hassas gebelik testi aldım 27 mayısta denemeyi düşünüyorum.Buarada dun idrarım kahverengi ve sanki içinde parçalıklar var gibiydi. Hamilelikte boyle bişe olabilir mi ? yoksa başka bir belirti mi ???
kizlar neden kimse cevap vermiyooo :2::2::2:
canım vazgeçtim o kürü yapmaktan çünkü birçok bayanda kist yapmış ben zaten kist operasyonu olduğumdan korktum vazgeçtim ateş takibi yapıcam sadece
Heyecanla bekliyoruz. .. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ates ve akıntı tajkıbı yap ben ole yaptım akıntıyı gordum 1 saat ıcınde degerlednırdım
akıntı takibi bende işe yaramayacak bvence çünkü şu sıra her dk var
S.aleyküm kızlar :) nasılsınız? Adet olan arkadaşlar...hayırlısı olsun yola devam ediyoruuuuz :)) hep beraber göbüşleri dolduruyoruuuuz Allah ın izniyle :)))
Üzümmmmm ayyy çok merak ettim sonucu...hemen paylaş bizimle :))
ates ve akıntı tajkıbı yap ben ole yaptım akıntıyı gordum 1 saat ıcınde degerlednırdım
öyle yapıcam canım :) Kocan da çok fenaymış yaaa benimki yapsa çok kötü yapardımneyse sabret bakalım inş güzel sonuçlar alacaksın
canım sordum onu doktora ben sadece yumurta catlayınca sefafa sunen akıntı oluyo cok azda olabılıyo belırgınde gecen ay benım belırgın degıldı her lavoboya gıdısımde kontrol edıyodum parmagımla bu ay fazla geldı barız gorunuyodu
bende soracam bugün hepsini yazdım kadın benden kaçacak
aradaı sımdık daha arkadası aramamıs uyuzluk yapcaktım ama kıyamadım sana dıyo dun oglum geldı karnımı oksadı anne bebek dedı optu ayy ağlıcaktım nerdeyse
sor bencede aklında hıc bıse kalmasın
test yaptınmı sabah ne cıktı ben kan verdım beklıyorum esım arıcak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?