- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
Evet kıvamı yoğunlaşıyor. Yani önceden daha yumurta akı kıvamındayken yumurtanın çatlayacağı güne doğru daha katılaşıyor banyo yaparken özellikle akıntıyı çok rahat takip edebilirsiniz.
ben elimi sokamam yaaaa
ayyy aramadı ya bende beklıyorum catlıcam resmen he
bende baktım da netten en iyisi oymuş herhalde tatlım
Mogami en iyisi medi smart mı?
Canım bende sokmuyorum ama yıkanırken bile anlıyorsun kıvamını. Ben düşündüğüm ay (bu muhtemelen ağustos ya da eylül olacak) ovulasyon testiyle denemelere başlayacağım.
Eki Görüntüle 1124713 resmıde ekledım sanırım
ben laboquick ve clearblue yi aynı anda kullandım. clearblue dijital advance sabah ilk idrar yapılıyor ve gebelik sansınızı arttıran dört günü gösteriyor fakat 2o'li paket 199 tl, laboquick ise basit ve ucuz(30 tanesi 21 tl). Fakat ikiside bende aynı gün dogru sonucu verdi. Bence cok fazla para harcamaya gerek yok.
canım sağol verdiğin bilgiler için ama elini sokmak çok sağlıklı gelmedi bana yapamamda :)
bende elımı sokmuyodum kzı zaten peceteye alır gıbı parmagımla usten bakıyodum onda gelıyıod
adet olabilirsem adet sonrası bakacam bu sefer tamam
aynı sonucu verdiyse boşuna 200 tl vermeyeklim yani
bende elımı sokmuyodum kzı zaten peceteye alır gıbı parmagımla usten bakıyodum onda gelıyıod
canım araştırdım ve bu sonuca vardım evet en iyisi :)
bu akıtnı ortalama adetten 1 hafta sonra falan olur o zaman
bu akıtnı ortalama adetten 1 hafta sonra falan olur o zaman
Ben bu ay her gün takip ettim canım. Planlı bir hamilelik istiyorum kısmetse o yüzden şimdiden bir çok şeye dikkat ediyorum. İnş. anneme çekmemde istediğim zamanda olur.
Benim adetlerim düzensiz ve 37-38 günde bir oldugu için laboquick sanki kalitesiz gibi geldi hemen clearblue aldım. Fakat ikiside 23. gün aynı sonucu verdi.
:) o günü ve ertesi günü değerlendirdik. Umarım bu kez olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?