2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihi
rabbim yaşatmasın bi daha canım...sen 35 40 gün olarak hesapla döngünü ona göre bi tarih ver bana.. bi de deneme sayısı

Selam canim neden kisa surdu acaba bilemedim

Selam kizlar nasilsiniz bugun disciye gittim adam bisey yapamam dedi disin ya cekilecek yada kanal tedavi yapilacak dedi ikisindede anestezi kullanmam lazim dedi bu yuzden once doktorundan onayli bir kagit getir bana dedi baskada bisey yapamam dedi gece zaten uyuyamiyordum artk hic uyku olmayacak

gözün aydın canım...atlatmana çok sevindim ve sorun çıkmamasına

Canım hemen kendi doktoruna sor bence, mutlaka vardır bi çaresi, 9 ay diş ağrısıyla geçmez.

Canim gecmis olsun bilirim o agrilari bitkisel biseyler yapsan olur mu acaba bilemedim karanfil iyi gelir diyorlar onu bi dene canim

geçmiş olsun canımcım ya umarım kolay bi şekilde atlatırsınız

SELAMUN ALEYKUM KIZLAR BENDE EYLUDE HAMILE KALMAYI ISDEYNLERDENIM 3 YILDIR EVLIYIM VE 1 SENEDIR TOKTORA GITDIM VE SON 3 AYDIR TEDAVIYI BIRAKTIM SIMDI SOGAN KURU ICIYORUM BAKALIM BU AY HAMIS OLACAKMIYIM

Canim gecmis olsun bilirim o agrilari bitkisel biseyler yapsan olur mu acaba bilemedim karanfil iyi gelir diyorlar onu bi dene canim
Canim gece denesim onu daha beter etti megersem karanfil disin hassas yerine gelmis ondan cok acitmis tuzlu sjyla gargara yapicam insaAllah yarari olur:)

Tospaaa nasilsin canim durumlar nasil batinada az kaldi

İyiyim canım sen nasılsın? Batıma 4 gün kaldı, fenalık geldi beklemekten bana Az önce üzerimi değiştiyodum, göğüslerimin ikisinde de birer tane sivilcemsi bi şey gördüm. Önceden yoktu, onu bile acaba belirti mi diye eşeliyorum. Bi de söylemesi ayıp tuvaletim gelmişti zıpladım yerimde soyunurken, göğüslerim çok acıdı zıplarken.

INSALLAH HAMILESINDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…