adet mi oldun canımMogami yeni bat 8 ekim
rabbim yaşatmasın bi daha canım...sen 35 40 gün olarak hesapla döngünü ona göre bi tarih ver bana.. bi de deneme sayısıCanım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihi
Selam canim neden kisa surdu acaba bilemedimSelam bacılar... 6 gün süren hatta lekelenme ile 7 güne çıkan adetim 4 günde bitti bu ay... bugün bi küçük leke dışında hiçbişey gelmedi... Bu ay kısa sürdü niyeyse...
Ben bi geçmişi okuyayımda geleyim
gözün aydın canım...atlatmana çok sevindim ve sorun çıkmamasınageldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.
öncelikle herbirinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, bebiş yolunda Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun.Allah hepinizden razı olsun.
beklediğim gibi adet ağrısından biraz fazlacaydı. önce vajinal ultrasound ile baktılar gene. sonra o elimdeki kağıtla hsg ye gönderdi. düz bir masaya yatırdılar ameliyat eteği giydirip. işin açığı ne spekulum u ne de kanülü gördüm. gözlerimi kapadım. işlemi yapacak olana vajinismus geçmişim var dedim, anlayışla karşıladı. ne spekulumu takarken ne de kanülü çok çok az hissettim. ama ilacı verirken çok fazla ağrım oldum, sedyenin kenarlarına tutundum, 2. kez ilaç verdiğindede sedyeyi sıktığımı hatırlıyorum, sonra filmin çıkıp çıkmadığını görmek için içeri gitti, ben öylece 3-4 dk kadar sanırsam spekulumla yattım masada. geldi.şimdi aleti çıkarıcam dedi, çok yavaş davrandı.ilacı verdiğinde çok hafif baş dönmem ve azıcıkta sanırım heyecandan midem bulandı.
şimdi ilacın geçtiği yerler sanırım ağrıyor, kanamam yok ama belki ileriki saatlerde olur bilemiyorum, inşallah yarın tüpler açık derde doktor. sadece yumurtalarımın kalitesi ve prolaktin ile uğraşırım. belkide aşılamaya gideriz bilmiyorum. bugünümede çok şükür. yani evet ağrım gerçekten oldu ama boşa anesteziye gerek yok, oraya gelen her kadın çok çok korkuyor aynı bizim gibi.insan destek oldukça azalıyor korkularda.
canımın içi arkadaşlarım iyi ki varsınız, siz olmasaydınız sanırım bunada cesaret edemezdim gibime geliyor. hepinizi çok ça ve de kocaman öperim.
Selam kizlar nasilsiniz bugun disciye gittim adam bisey yapamam dedi disin ya cekilecek yada kanal tedavi yapilacak dedi ikisindede anestezi kullanmam lazim dedi bu yuzden once doktorundan onayli bir kagit getir bana dedi baskada bisey yapamam dedi gece zaten uyuyamiyordum artk hic uyku olmayacak
Canim gecmis olsun bilirim o agrilari bitkisel biseyler yapsan olur mu acaba bilemedim karanfil iyi gelir diyorlar onu bi dene canimSelam kizlar nasilsiniz bugun disciye gittim adam bisey yapamam dedi disin ya cekilecek yada kanal tedavi yapilacak dedi ikisindede anestezi kullanmam lazim dedi bu yuzden once doktorundan onayli bir kagit getir bana dedi baskada bisey yapamam dedi gece zaten uyuyamiyordum artk hic uyku olmayacak
geçmiş olsun canımcım ya umarım kolay bi şekilde atlatırsınızSelam kizlar nasilsiniz bugun disciye gittim adam bisey yapamam dedi disin ya cekilecek yada kanal tedavi yapilacak dedi ikisindede anestezi kullanmam lazim dedi bu yuzden once doktorundan onayli bir kagit getir bana dedi baskada bisey yapamam dedi gece zaten uyuyamiyordum artk hic uyku olmayacak
Tospaaa nasilsin canim durumlar nasil batinada az kaldiCanım hemen kendi doktoruna sor bence, mutlaka vardır bi çaresi, 9 ay diş ağrısıyla geçmez.
Oyle yapicam tatlim bugun dunku halinden cok daha iyi ama :)Canım hemen kendi doktoruna sor bence, mutlaka vardır bi çaresi, 9 ay diş ağrısıyla geçmez.
Canim gece denesim onu daha beter etti megersem karanfil disin hassas yerine gelmis ondan cok acitmis tuzlu sjyla gargara yapicam insaAllah yarari olur:)Canim gecmis olsun bilirim o agrilari bitkisel biseyler yapsan olur mu acaba bilemedim karanfil iyi gelir diyorlar onu bi dene canim
Oyle yapicam tatlim bugun dunku halinden cok daha iyi ama :)
Hayirlisiyla isteyen herkese Rabbim nasip eder insaAllah :)SELAMUN ALEYKUM KIZLAR BENDE EYLUDE HAMILE KALMAYI ISDEYNLERDENIM 3 YILDIR EVLIYIM VE 1 SENEDIR TOKTORA GITDIM VE SON 3 AYDIR TEDAVIYI BIRAKTIM SIMDI SOGAN KURU ICIYORUM BAKALIM BU AY HAMIS OLACAKMIYIM
Tospaaa nasilsin canim durumlar nasil batinada az kaldi
INSALLAH ISTEYEN HERKESE (BENDE ICINDE OLMAKA)HERKES VERSIN BENIM GIBI EYULULU BEKLEYENLERI SEVINDIRSIN RABBIMHayirlisiyla isteyen herkese Rabbim nasip eder insaAllah :)
INSALLAH HAMILESINDIRİyiyim canım sen nasılsın? Batıma 4 gün kaldı, fenalık geldi beklemekten banaAz önce üzerimi değiştiyodum, göğüslerimin ikisinde de birer tane sivilcemsi bi şey gördüm. Önceden yoktu, onu bile acaba belirti mi diye eşeliyorum. Bi de söylemesi ayıp tuvaletim gelmişti zıpladım yerimde soyunurken, göğüslerim çok acıdı zıplarken.
İnsallah canim faydasi olur gargaraninCanim gece denesim onu daha beter etti megersem karanfil disin hassas yerine gelmis ondan cok acitmis tuzlu sjyla gargara yapicam insaAllah yarari olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?