2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende adet düZensizliği vardı evlenmeden önce doktora gittim o da doğum kontrol hapı verdi düzen için hemde ilk başta çocuk düşünmüyorsunuz evlendikten sonrada devam edersin demişti bende 8 ay kadar kullandım bıraktım 11 aydan beri de kullanmıyorum eşim korunuyordu 3 aydır bıraktık ama ilk ikisinde yüm günlerini kaçırdık bundada yakaladık ama olmadı bakalım kısmetimizi bekliyoruz

iyi geceler kizlar bugun biraz rahatsizlaninca test yapmak istedim yaptim sonuc negatif eger gunum gecerse hafta ortasi veya sonuna dogru test yapacsgimpazartesi yapmam artik

iyiyim canim sen nasilsin belirtim var test yaptim simdi ama negatif cikti pazartesi yapmaymayacagim artik bir hafta bekleyecegim bat gecerse gogsumun alt tarafi tas gibi oldu
Canim erken gebelik testimi yaptin dur bakim batin gecsin insallah hamissindirde gelmesin kirmizilar

kızlar bendede bol bol akıntı var soğan kürüde yaptım bu ay tutmmuştur inşallah cuma günüde doktor randovum var bakacaz bir sorun varmı diye inşallah bişi çıkmaz

ayy bilmiyorumki soğan kürü felen biraz ujmutlandım bu ay oldu oldu olmadı doktor bir yol çizer bana ona göre ne gerekiyorsa yapacaz
İnsallah canim hepimiz hamis oluruz senin calismalar nasil gidiyor pozitifide gordun hadi insallah sendende guzel haberler aliriz

ayy bilmiyorumki soğan kürü felen biraz ujmutlandım bu ay oldu oldu olmadı doktor bir yol çizer bana ona göre ne gerekiyorsa yapacaz
İnsallah canim olur sogan kuru gercekten faydali enfeksiyona iyi geliyor yumurtanin kalitesini de arttiriyormus oyle duydum bendegecen ay kullandim kuru idrar yolu enfeksiyonu vardi gecti kistte vardi sogan kurumu gecirdi onu bilmiyorum

evet canım çok iyimiş diyolar ama bakalım bende işe yarayacakmı sende ne var ne yok canm nasl gidiyor çalışmalar
İnsallah canim olur sogan kuru gercekten faydali enfeksiyona iyi geliyor yumurtanin kalitesini de arttiriyormus oyle duydum bendegecen ay kullandim kuru idrar yolu enfeksiyonu vardi gecti kistte vardi sogan kurumu gecirdi onu bilmiyorum

Selam bacılar... 6 gün süren hatta lekelenme ile 7 güne çıkan adetim 4 günde bitti bu ay... bugün bi küçük leke dışında hiçbişey gelmedi... Bu ay kısa sürdü niyeyse...

Ben bi geçmişi okuyayımda geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…