Bende iyiyim tatlim bende dun basladim calismalara gogus acisi hamilelik belirtilerinden insallah hamissindirİyiyim canım sen nasılsın? Batıma 4 gün kaldı, fenalık geldi beklemekten banaAz önce üzerimi değiştiyodum, göğüslerimin ikisinde de birer tane sivilcemsi bi şey gördüm. Önceden yoktu, onu bile acaba belirti mi diye eşeliyorum. Bi de söylemesi ayıp tuvaletim gelmişti zıpladım yerimde soyunurken, göğüslerim çok acıdı zıplarken.
Bende iyiyim tatlim bende dun basladim calismalara gogus acisi hamilelik belirtilerinden insallah hamissindir
Alekum selam canim insallah faydasi olur kurun bende gecen ay kullandim faydasinin oldugunu dusunuyorum daha hamis olmadim amaSELAMUN ALEYKUM KIZLAR BENDE EYLUDE HAMILE KALMAYI ISDEYNLERDENIM 3 YILDIR EVLIYIM VE 1 SENEDIR TOKTORA GITDIM VE SON 3 AYDIR TEDAVIYI BIRAKTIM SIMDI SOGAN KURU ICIYORUM BAKALIM BU AY HAMIS OLACAKMIYIM
BEN OKUDUMDA KULANANLARIN COU HAMIS KALMIS UMUTLANDIM BENDEE...SIMDIDE ICIYORMUSUN KURDEN?Alekum selam canim insallah faydasi olur kurun bende gecen ay kullandim faydasinin oldugunu dusunuyorum daha hamis olmadim ama
mogamii geç gelen adet, adetin süresinin kısalması ve yoğunluğunun azalması bu ay için bebişe işaret olabilir şahsen bende öyley olduydu :)Selam bacılar... 6 gün süren hatta lekelenme ile 7 güne çıkan adetim 4 günde bitti bu ay... bugün bi küçük leke dışında hiçbişey gelmedi... Bu ay kısa sürdü niyeyse...
Ben bi geçmişi okuyayımda geleyim
canm doktoruna sormadın mıSelam kizlar nasilsiniz bugun disciye gittim adam bisey yapamam dedi disin ya cekilecek yada kanal tedavi yapilacak dedi ikisindede anestezi kullanmam lazim dedi bu yuzden once doktorundan onayli bir kagit getir bana dedi baskada bisey yapamam dedi gece zaten uyuyamiyordum artk hic uyku olmayacak
kız ne yoksa .....:)Yoksa .......
C.Grey... belki 50 kere okudum hatta şuan da okuyorum... HASTASIYIZ...böğürtlen kışını okudm cnm güzel bi kitaptı, bide biras cinsel içerikli bi kitap var duymussunuzdur belki grinin elli tonu yani beni etkilemişti o da
Yok canim icmiyorum gecen ay 15 gun sabah aksam ac karina ictim bu ayda dr a gitmistim klomen verdi onu kullandim bugun bittiTUH YA
BEN OKUDUMDA KULANANLARIN COU HAMIS KALMIS UMUTLANDIM BENDEE...SIMDIDE ICIYORMUSUN KURDEN?
BEN AMA DOKTORO GITMIYORUM GENDI BASIMA ICIYORUM ILAC FALAN YOK YANI BAKALIM NOLCAK INSALLAH IYI OLURDA..Yok canim icmiyorum gecen ay 15 gun sabah aksam ac karina ictim bu ayda dr a gitmistim klomen verdi onu kullandim bugun bitti
AFRODIT INSALLAH BU SEFER HAMISLIK TESTINI GOSTERIRNIN AMIIINNNkızlar ben bugun ovulasyon testimi yapmaya basladım dün de yapmıştım ama hiç çizgi yoktu T de bugun de böle
İyi olur canim sogan kuru faydali yumurtanin kalitesini arttiriyormus idrar yolu enfeksiyonuna da iyi geliyormusBEN AMA DOKTORO GITMIYORUM GENDI BASIMA ICIYORUM ILAC FALAN YOK YANI BAKALIM NOLCAK INSALLAH IYI OLURDA..
inşallah canm da bi kez nasip olmuştu inşallah bu sefer de nasip olur bebeğim benmle olur..AFRODIT INSALLAH BU SEFER HAMISLIK TESTINI GOSTERIRNIN AMIIINNN
Umarım öyledir balım... Bu ay çalışmanın dibine vuracağız...mogamii geç gelen adet, adetin süresinin kısalması ve yoğunluğunun azalması bu ay için bebişe işaret olabilir şahsen bende öyley olduydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?