- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
kardeşimin hikayesi ve alamut kalse, serenad bayıldım bayıldımmmEvet kitabı alalı 3-4 ay oldu hala kokusu geçmedi misler gibi kokuyor.
hadi bakalım gelsin bebişlerEşim yıllık izne çıkmış bugün benim çalışmalara başlamam lazım.
Benim bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemi anlamına geliyo boş geçme bugünleri :)hadi bakalım gelsin bebişlersizden güzzel haberle bkliyorum az önce afedersin lavaboda gördüm uzayan akıntı anlamı neydi
Benimde bat 12 eylül testi pazar yapmayı düşünüyorum güzel haberlerinizi alırım inşlh bende yazarım son durumu :)evet canım vakit geçse diyoduk geçti işte yazarım sonra hafta sonu.. hafta sonuda gezmeyle tozmayla kafa dağıtık mı tamam dır pazartesi gelsin kırmızılar gelmemiş olsun inş. da güzel haberlerini alalım senin de cnm
ahh tatlım bi geçmişe bak bi bilsen ne haldeyim koca yok bende kocaBenim bildiğim kadarıyla yumurtlama dönemi anlamına geliyo boş geçme bugünleri :)
Olsun bozma moralini bakarsın olur sen yinede boş geçirme gelince devamahh tatlım bi geçmişe bak bi bilsen ne haldeyim koca yok bende kocaaraba almaya gitti işi uzadı yarın gelebişlecek üniv. gidecek evrak alacak derken 3 gündür görmüyorum adamı bu ay boş geçti sanırım
Yumurtan yeni catlayacak daha:))hadi bakalım gelsin bebişlersizden güzzel haberle bkliyorum az önce afedersin lavaboda gördüm uzayan akıntı anlamı neydi
yum catlatı catlayacak bu gece çalısma varrrrrrrr hadi inş tutarhadi bakalım gelsin bebişlersizden güzzel haberle bkliyorum az önce afedersin lavaboda gördüm uzayan akıntı anlamı neydi
AY UMARIM öyledir ovulasyonum negatif koyudan negatife döndü akıntı olunca mı çatlamış oluyor öyleyse yarın kociş geliyor al bi umut dahaYumurtan yeni catlayacak daha:))
aynen canmhep alttan aldık kar etmedik tatlım ne diyeyim en iyisi uzak durmak sanırım
çatlamak üzere canm yumuşun yarın eşine söle erkenden gelsin evine :)hadi bakalım gelsin bebişlersizden güzzel haberle bkliyorum az önce afedersin lavaboda gördüm uzayan akıntı anlamı neydi
ay hadi inş afroditim ama dünde vardı ağrılı sanırım dün çatladıaynen canm
çatlamak üzere canm yumuşun yarın eşine söle erkenden gelsin evine :)
ay canimm yok artik iyi misin cok mu agriyo ben evde sutyen takmiyorum sende oyle yap belki iyi gelir
cok gecmis olsun canim dikkat et kendine onemli birsey yoktur ins.Evet cnm ya bütün ağrıdı hala ağrısı var yani sütyenden değilde içten içe ağrıyo allah sonumu hayır etsin inşallah
İlk dr.un muayenesinde radyolog gözucuyla baktı yolk kesesi kenarda gözüküyo umut yok ama 1 hafta bekleyelim dedi bu sırada o doktorda yanımızdaydı ben olumlu diyemiyorum kalp atışı yok bide siz bakın diye radyologa ön bilgi verdi zaten neyse sonra kese 13mm 2 günde hiç büyümemiş bence ÖLÜ ama sizin için 1 hafta bekleyelim dedi. ÖLÜ ne demek ya bikez daha yıktı beni.
Cok ıyı canım bende bebekle ılgılı kıtap alacagım zaman senden ısmını yazarını rıca ederım canım kıtap senden onayı alsın
Şekerpancarı sen tam da bir şekerpancarısın yaa:) çok tatlı bir anne olacaksın eminim buna, ben rapor aldım yattım bugün burnum tıkalı ve akmıyor o akmayınca da baş ağrım fena oluyor bugün giremedim hiç ama sizi özledim bir haber alayım sizden dedim girdim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim:)Tatlişkommm çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar azıcık serinledi gelir şimdi öksürük tıksırık, ıhlamur zencefil bal tarçın bol bol içte kendine gel,çok ta uzakta kalma buralardan özleriz :)
canim ay srn hamismisin gecmis sayfalari okuyamadim cioookkkk sevindimmmm masallah barekallahanladım canımbenımde ılgımı cekıyorum okumak ıstıyorum hamıleyım henuz bılmıyorum ama mıde bulantım yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?