2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar yaa bu torba yasa çıktı ya onda tüp bebekle ilgili bi madde var

Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun'un kapsamına girenler, tüp bebek uygulanmasında verilecek destek için aranan,"Son 3 yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alamama" ve "En az 5 yıldır sağlık sigortalısı olma" şartından muaf olacak.

şimdi bu herkes için mi geçerli... ben bu nakdi tazminat ve aylık bağlanması hakkında kanun kapsamına girenlerden kasıt ne

olur olur ben seni yormam deyiver inşallah canm inşallah eşim bu sefer ikiz olsun acısını cıkaralım diyo birisi de teselli ikramiyesi olsun diyo :)

olur olur ben seni yormam deyiver inşallah canm inşallah eşim bu sefer ikiz olsun acısını cıkaralım diyo birisi de teselli ikramiyesi olsun diyo :)
oyyyy inşallah... iki tane minik ... şahane... hep ikiz bebek arabaları görünce çok heves ederim Allahım inş sana da bana da nasip eder

18 gün oldu ben meryem suresine başlayalı.41 gün okunmalı deniyor araştırmaların sonucunda.surenin içinde gecen secde suresi nedeniyle okunduktan sonrada tilavet secdesi kılınması gerekiyor.cok kısa bir namaz şekli.netten araştırıp bakın derim kızlar,eğer bulamazsanız secde namazının nasıl kılınacagını anlatayım kısaca.namaza niyetlenir gibi tilavet secdesine niyet edilip eller yukarıya kaldırılmadan direk secdeye gidiliyor sonra kalkılıp eller açılıp kısa bir duası var onu okuuorsunuz ve bitiyor.

kizlar benden umudinuzu keson iliskiden sonra mogaminin soyledigi kontrolu yapptim ve elime nirsey geldi bem cuma gunu adet olurum vucudun bana oynadigi oyum kalmadi em hassas hamilelik belirtisimi bile yasatti gunum gecmedem hamilelik aklimin ucindan bile gecmez artik ahlamamak icin kemdomi zor tutuyorum sabir sukinet diliyorum insallah sizlrtdrn guzel jaberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…