koyarım balım.. amacanm bana dabundan koyabilirsin malum ben hasta oldum :)
öncelikle hoşgeldin... listenin tepesinde bi uyarı var aktif sohbet arıyoruz... burada bizimle vakit geçirirsen kısa sürede eklerim seni de canım... umarım bebişin bekletmezBENIDE YAZ
BENDE TUKLERI SEVERIM HAYILIM VAR GEICEM INSALLAH ISTANBULAYumurtlamayi olusturan ilac canim him azerisin demek severim ben azerileri
TAMAM BENDE AKTIF SOHBET ARIYORDUMDA BULDUM SONUNDAöncelikle hoşgeldin... listenin tepesinde bi uyarı var aktif sohbet arıyoruz... burada bizimle vakit geçirirsen kısa sürede eklerim seni de canım... umarım bebişin bekletmez
burda fazlasıyla var...TAMAM BENDE AKTIF SOHBET ARIYORDUMDA BULDUM SONUNDA
koyarım balım.. amabunu koyacağım zamanlar yakın
Bende hic sevmedim tembel mi ciktik neLaaaaaaaaaaaannn 14 kişiden sadece 1 tane hamile çıktı.... Bu nasıl bi tablooooooooo... Sevmedim işte....
oku canm bu aralar dualara daha sıkı sarıldım ben nasıl oknuyor bilmiyorum ama niyet önemli içimden geldiği kadar okurum heralde ole sayılara pek takılmam ben :)Rabbim kabul etsin canim meryem suresini kac tane okuyacaksin bendemi okusam
olur olur ben seni yormam deyiverbende bugün olmadım deyince adam etrafımda dönmeye başladı ... ama yarın sabah duşumu alacağım... lakin bizimkide yarın sakaryaya gidecek akşam yorgun argın ne olur bilememOrucunu tut kuzum duanı da et ... Raabim gönderecek bi minik...
tabloya bakasım yok hiç içim açılmıyor... tembelde değiliz aslında ama spermler tembel sanırsam nazlana nazlana gidemiyorlar da yumoşaBende hic sevmedim tembel mi ciktik ne
oyyyy inşallah... iki tane minik ... şahane... hep ikiz bebek arabaları görünce çok heves ederim Allahım inş sana da bana da nasip ederolur olur ben seni yormam deyiverinşallah canm inşallah eşim bu sefer ikiz olsun acısını cıkaralım diyo birisi de teselli ikramiyesi olsun diyo :)
oohhhhh inşallah bebiş geliyorHala olmadım adet
oohhhhh inşallah bebiş geliyor
anlıyorum seni canım bu ay bende gecikme yaşadım... sen bi test yapsan yarın sabah... predictor hattaOff keşke canım yaa, gelmeyecekse bir an önce regl gelse iyi olacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?