2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

anlıyorum seni canım bu ay bende gecikme yaşadım... sen bi test yapsan yarın sabah... predictor hatta

Dün yaptım Mogişcim, negatifti. Ama akşam üzeri yaptım. Early ile hem de Yarın da sinirimi bozmiim sabah sabah. Zaten evde yok.

yaaaaaaa bak kötü hissettim kendimi şimdi... dur bakalım hemen üzülme moral bozma... batı bekle... ben senden çok ümitliyim... ama ola ki adet oldun dünyanın sonu mu kuzum zamanı değilmiş diyeceksin

beni de ekler misin :) bat 15 eylül ilk deneme

Canım dur bakalım, bi gelsin batın. Ağlama hemen, olmazsa da ağlama. Eşin de üzülür sonra. Sen de yeni yumoş günlerine hazır olamazsın o moralle.

valla canm ben şimdi türkçesini okudum sanırım hep de türkçesini okucam bilmiyodum secde edileceğini falan..

beni de ekler misin :) bat 15 eylül ilk deneme
kuzum listemiz işe alım gibi 15-20 günlük deneme süresinden sonra eleman alıyor azcık takıl topikte ben ekleyeceğim zaman alırım senden batı

Mogami o test nasıl bi şey ya bu arada? Ben bilmiyorum hiç.
elle rahim kontrolünden bahsediyorsan canım şöyle... rahim ağzı yumoş dönemi yukarıda olur ve elimizi içeri soktuğumuzda boşluk hissederiz... adete yaklaşık bir hafta kala rahim ağzı aşağı inmeye başlar... parmağını içeri soktuğunda parmak ucuna burnuna dokunur gibi sert bişey gelirse bil ki rahim ağzı aşağı inmiş ve adet geliyor... eğer eline yine boşluk geliyorsa hamilelik ihtimalin yüksek

Aaa, 1 yaşıma daha girdim. Neler öğrenicem bakalım daha :) Sağol canım benim. Ben de mi denesem acaba

valla yarısına geldiğinde hissedersin eğer inmişse... çok bariz farkediliyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…