anlıyorum seni canım bu ay bende gecikme yaşadım... sen bi test yapsan yarın sabah... predictor hatta
yaaaaaaa bak kötü hissettim kendimi şimdi... dur bakalım hemen üzülme moral bozma... batı bekle... ben senden çok ümitliyim... ama ola ki adet oldun dünyanın sonu mu kuzum zamanı değilmiş diyeceksinkizlar benden umudinuzu keson iliskiden sonra mogaminin soyledigi kontrolu yapptim ve elime nirsey geldi bem cuma gunu adet olurum vucudun bana oynadigi oyum kalmadi em hassas hamilelik belirtisimi bile yasatti gunum gecmedem hamilelik aklimin ucindan bile gecmez artik ahlamamak icin kemdomi zor tutuyorum sabir sukinet diliyorum insallah sizlrtdrn guzel jaberler aliriz
o vakit sabırla bekliyoruz :):)Dün yaptım Mogişcim, negatifti. Ama akşam üzeri yaptım. Early ile hem deYarın da sinirimi bozmiim sabah sabah. Zaten evde yok.
beni de ekler misin :) bat 15 eylül ilk denemeArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme
EKİM BAT
Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim ------------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim ------------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim ------------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim ------------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Zzzzynpppp ---------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme
Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
kizlar benden umudinuzu keson iliskiden sonra mogaminin soyledigi kontrolu yapptim ve elime nirsey geldi bem cuma gunu adet olurum vucudun bana oynadigi oyum kalmadi em hassas hamilelik belirtisimi bile yasatti gunum gecmedem hamilelik aklimin ucindan bile gecmez artik ahlamamak icin kemdomi zor tutuyorum sabir sukinet diliyorum insallah sizlrtdrn guzel jaberler aliriz
valla canm ben şimdi türkçesini okudum sanırım hep de türkçesini okucam bilmiyodum secde edileceğini falan..18 gün oldu ben meryem suresine başlayalı.41 gün okunmalı deniyor araştırmaların sonucunda.surenin içinde gecen secde suresi nedeniyle okunduktan sonrada tilavet secdesi kılınması gerekiyor.cok kısa bir namaz şekli.netten araştırıp bakın derim kızlar,eğer bulamazsanız secde namazının nasıl kılınacagını anlatayım kısaca.namaza niyetlenir gibi tilavet secdesine niyet edilip eller yukarıya kaldırılmadan direk secdeye gidiliyor sonra kalkılıp eller açılıp kısa bir duası var onu okuuorsunuz ve bitiyor.
kuzum listemiz işe alım gibi 15-20 günlük deneme süresinden sonra eleman alıyorbeni de ekler misin :) bat 15 eylül ilk deneme
elle rahim kontrolünden bahsediyorsan canım şöyle... rahim ağzı yumoş dönemi yukarıda olur ve elimizi içeri soktuğumuzda boşluk hissederiz... adete yaklaşık bir hafta kala rahim ağzı aşağı inmeye başlar... parmağını içeri soktuğunda parmak ucuna burnuna dokunur gibi sert bişey gelirse bil ki rahim ağzı aşağı inmiş ve adet geliyor... eğer eline yine boşluk geliyorsa hamilelik ihtimalin yüksekMogami o test nasıl bi şey ya bu arada? Ben bilmiyorum hiç.
güzelmişş :) tmm o zmn kurallar nasılsa öyle yapalım :)kuzum listemiz işe alım gibi 15-20 günlük deneme süresinden sonra eleman alıyorazcık takıl topikte ben ekleyeceğim zaman alırım senden batı
maksat kalıcı olarak topiğe bağımlı yapmak... zaten bi düştün mü buraya bi daha alamıyorsun kendinigüzelmişş :) tmm o zmn kurallar nasılsa öyle yapalım :)
elle rahim kontrolünden bahsediyorsan canım şöyle... rahim ağzı yumoş dönemi yukarıda olur ve elimizi içeri soktuğumuzda boşluk hissederiz... adete yaklaşık bir hafta kala rahim ağzı aşağı inmeye başlar... parmağını içeri soktuğunda parmak ucuna burnuna dokunur gibi sert bişey gelirse bil ki rahim ağzı aşağı inmiş ve adet geliyor... eğer eline yine boşluk geliyorsa hamilelik ihtimalin yüksek
Dun basladik calismalar canim klomen kullandim bugun bitti bugunde oldu cumartesi dr gidecegim yumurtalara bakacak bakalim dr ne diyecek
ellerini iyice temizle ve sok gitsin yahuAaa, 1 yaşıma daha girdim. Neler öğrenicem bakalım daha :) Sağol canım benim. Ben de mi denesem acaba
ellerini iyice temizle ve sok gitsin yahu
valla yarısına geldiğinde hissedersin eğer inmişse... çok bariz farkediliyor kuzumAhahahaAnlayamam ki ben muhtemelen, daha önceki boş ve aşağıdaki halini bilmediğim için. Ne kadar aşağıya iniyo peki? Yani parmak ne kadar içerde olmalı? Bi vajinal muayene kalmıştı yapmadığımız
valla yarısına geldiğinde hissedersin eğer inmişse... çok bariz farkediliyor kuzum
Ya kızlar şu aşamada akşamları karnınızda şişkinlik oluyor mu?valla yarısına geldiğinde hissedersin eğer inmişse... çok bariz farkediliyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?