benim adet vakti oluyor karın şişkinliğim ama aşırı değilYa kızlar şu aşamada akşamları karnınızda şişkinlik oluyor mu?
canim el derken parmakla girsem hissedebilirim herhalde dimielle rahim kontrolünden bahsediyorsan canım şöyle... rahim ağzı yumoş dönemi yukarıda olur ve elimizi içeri soktuğumuzda boşluk hissederiz... adete yaklaşık bir hafta kala rahim ağzı aşağı inmeye başlar... parmağını içeri soktuğunda parmak ucuna burnuna dokunur gibi sert bişey gelirse bil ki rahim ağzı aşağı inmiş ve adet geliyor... eğer eline yine boşluk geliyorsa hamilelik ihtimalin yüksek
Ben yaklaşık 1 haftadır böyleyim inşallah pazar günü adet olmazsam sizinle paylaşırım güzel haberi :)benim adet vakti oluyor karın şişkinliğim ama aşırı değil
Ben yaklaşık 1 haftadır böyleyim inşallah pazar günü adet olmazsam sizinle paylaşırım güzel haberi :)
Aynen ben de şişim. Bugün indi ama biraz. Paylaş tabii :)
arkadaslar ben bu ay 38. gunde adet oldum yumurtlama donemide gec oluyo sanirim adetin 24. gunu falan oluyo fiziksel bi etki oluyo mu akintidan bahsetmissiniz ama bazen bendede uzayan akinti oluyo o yumurtanin catladigi gun mu oluyo acaba
Ben yaklaşık 1 haftadır böyleyim inşallah pazar günü adet olmazsam sizinle paylaşırım güzel haberi :)
Gelen giden varmı tospam inşallah gelmez kızmızılar
InsaAllah hamissindir tatlimAynen ben de şişim. Bugün indi ama biraz. Paylaş tabii :)
Yok canım gelen giden, bakalım bekliyoruz :)
InsaAllah hamissindir tatlim
kız 8 günde cıkar mı hiç varsa daOh oh inşallah gelmez benimde bata 8 gün var çıkmayacağnı bile bile hamilelik testi yaptım dayanamadım ne yapum
Oh oh inşallah gelmez benimde bata 8 gün var çıkmayacağnı bile bile hamilelik testi yaptım dayanamadım ne yapum
inş değildirValla bi şey geldi canım ama o mu değil mi anlamadım :) Muhtemelen o ama. Yanından içeri devam ediliyo ama, orda boşluk var yani.
kız 8 günde cıkar mı hiç varsa daeccük daha bekle yap tekrar canm erken daha
Ediyom tatlim hepinize hemde:)İnşallah canım, dua et senin duan kabul olur
ilahi.... bacım parmak sokacaksın...canim el derken parmakla girsem hissedebilirim herhalde dimi
peki bu yumurtlama kac gun devam ediyo canim bide o gun icin bi iliski yeterli oluyo muEvet canım, o uzayan akıntı yumurtlamaya işaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?