2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşak
Merak işte ne yapim dayanamıyom dun gece rüyamda kızım olmuş tu ya çok güzel bi duyguydu uyandım test yaptım çıkmadı eşime dedim oda hamile çıkarsan bu ay kız olursa adı eylül diyo
inşallah canm olsun da isim kolay bak ne güzel eylül severim ben :) ben de her gece kürtaj oluyorum rüyamda bayıltıyolar gercekte uyanıyorum matrixteymişim gibi

Oh oh inşallah gelmez benimde bata 8 gün var çıkmayacağnı bile bile hamilelik testi yaptım dayanamadım ne yapum
allah iyiliğini versin ... merak işte... olsun boşver... ama erken çıkmaması normal

Ay kıyamam ya çokmu takıyon kafaya fazla düşünme o kötü günleri çalışmalara bak
inşak
inşallah canm olsun da isim kolay bak ne güzel eylül severim ben :) ben de her gece kürtaj oluyorum rüyamda bayıltıyolar gercekte uyanıyorum matrixteymişim gibi

valla canm ben şimdi türkçesini okudum sanırım hep de türkçesini okucam bilmiyodum secde edileceğini falan..
cnm bende pek bilmem arapca.türkce anlamını degılde arapcanın türkçe yazılışıyla okuyorum Allah kabul ederse.ilk günler okumayı devam ettikten sonra gerisi geliyor kolay oluyor cabucakta okuyorsun.secde namazıda zaten cok kısa.toplamda 1 dk bile sürmüyor.Allah niyetlerimizi kabul eder inş

35 canım. 3 aydır korunmuyoruz. Gelen giden yok henüz
Benim 2. evliliğim..İlk evliliğimden 2 oğlum var eee yaş ilerliyor diye bir an önce olsun dedik..4 aylık evliyiz bu ay korunmadık yumurtlama gününü de takip ettik bakalım birkaç gün daha beklicez artık :)

Benim 2. evliliğim..İlk evliliğimden 2 oğlum var eee yaş ilerliyor diye bir an önce olsun dedik..4 aylık evliyiz bu ay korunmadık yumurtlama gününü de takip ettik bakalım birkaç gün daha beklicez artık :)

Oh ne güzel, Allah bağışlasın oğullarını. İnşallah bi de kız gelir ailenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…