- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Senin bata Kç kaldıBen de dün yaptım ya, aynen canım erken daha. Varsa da çıkmaz henüz.
inş değildir
inşallah canm olsun da isim kolay bak ne güzel eylül severim ben :) ben de her gece kürtaj oluyorum rüyamda bayıltıyolar gercekte uyanıyorum matrixteymişim gibiMerak işte ne yapim dayanamıyom dun gece rüyamda kızım olmuş tu ya çok güzel bi duyguydu uyandım test yaptım çıkmadı eşime dedim oda hamile çıkarsan bu ay kız olursa adı eylül diyo
allah iyiliğini versin ... merak işte... olsun boşver... ama erken çıkmaması normalOh oh inşallah gelmez benimde bata 8 gün var çıkmayacağnı bile bile hamilelik testi yaptım dayanamadım ne yapum
Bi daha ki sefer de Feride koyarsınız ...Allah iyiliğini versin emiMerak işte ne yapim dayanamıyom dun gece rüyamda kızım olmuş tu ya çok güzel bi duyguydu uyandım test yaptım çıkmadı eşime dedim oda hamile çıkarsan bu ay kız olursa adı eylül diyo
peki bu yumurtlama kac gun devam ediyo canim bide o gun icin bi iliski yeterli oluyo mu
ne bilim doktorlar elle falan girince buda elle anlasiliyo sandim bi anilahi.... bacım parmak sokacaksın...
inşak
inşallah canm olsun da isim kolay bak ne güzel eylül severim ben :) ben de her gece kürtaj oluyorum rüyamda bayıltıyolar gercekte uyanıyorum matrixteymişim gibi
Senin bata Kç kaldı
Kaç yaşındasın canım benim de yaş 37 :)Napalım canım, kısmet bu işler. Ben artık kanıksadım zaten, çünkü çok zor benim 3 ayda gebe kalmam. Yaş var, polip var, sigara var. Var da var. Olsa mucize olur aslında
Kaç yaşındasın canım benim de yaş 37 :)
canm bana göre takmıyorum artık olan oldu ama bilin altına işlemiş benim rüyalarımda hep o anlar :)Ay kıyamam ya çokmu takıyon kafaya fazla düşünme o kötü günleri çalışmalara bak
ilahi.... bacım parmak sokacaksın...
Ediyom tatlim hepinize hemde:)
allah iyiliğini versin ... merak işte... olsun boşver... ama erken çıkmaması normal
cnm bende pek bilmem arapca.türkce anlamını degılde arapcanın türkçe yazılışıyla okuyorum Allah kabul ederse.ilk günler okumayı devam ettikten sonra gerisi geliyor kolay oluyor cabucakta okuyorsun.secde namazıda zaten cok kısa.toplamda 1 dk bile sürmüyor.Allah niyetlerimizi kabul eder inşvalla canm ben şimdi türkçesini okudum sanırım hep de türkçesini okucam bilmiyodum secde edileceğini falan..
Benim 2. evliliğim..İlk evliliğimden 2 oğlum var eee yaş ilerliyor diye bir an önce olsun dedik..4 aylık evliyiz bu ay korunmadık yumurtlama gününü de takip ettik bakalım birkaç gün daha beklicez artık :)35 canım. 3 aydır korunmuyoruz. Gelen giden yok henüz
doktorlar 2 gunde bi iliski diyolar sperm kalitesi icin sanirim ama hetgun iliski daha mantikli sanki cok tskler sekerimYumurtalam yaklaşık 4-6 gün sürüyo. Yani yumurtalama gününden itibaren 6 gün ya her gün, ya da gün aşırı ilişki olmalı.
Yarın son 3
doktorlar 2 gunde bi iliski diyolar sperm kalitesi icin sanirim ama hetgun iliski daha mantikli sanki cok tskler sekerim
Benim 2. evliliğim..İlk evliliğimden 2 oğlum var eee yaş ilerliyor diye bir an önce olsun dedik..4 aylık evliyiz bu ay korunmadık yumurtlama gününü de takip ettik bakalım birkaç gün daha beklicez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?