2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canm valla benm cevremde öylelerle dolu da napcaz işte susturamıyoruz duymazdan gelicez bn cevap bile vermiyorum artık bakıyolar cevap yok bı daha sormuyolar onlar da
Bende gulup geciyorum artik once agliyordum esim ne oldu niye agliyorsun dedi bende senin halan bana yumurtan cilk cikiyor hep bi beceremediniz dedi bana dedim sonra esimin yaninda dediler ayni seyi esim hakladi tabi bizim hayatimiz kimseyi ilgilendirmez dedi ondan sonra azaldi bu kezde carpitiyorlar guya bana demiyorlarmis o yuzden uzak olmak istiyirum onlardan gidesim gelmiyor hic

Hahaha iyi olmus kiz gelin hamile haberi yok bende demeyecegim 3 ay

aynen benim kocamda olmassada sen benim bende senin bebeyinim der canim benim

ama ben rahim filmi cekdirirken gitdim 15 dakika surdu ama sonra geldim siddetli agrim oldu regldende kotu ama iyne falan yapmadilar

Canimsin ,Rabbimden umut kesilmez biliyorsun, aşılamayla veyahut doğal yolla senin çok tatli bebislerin olacak bitanem... sakin kafana takma elinden geleni yap, maalesef devlet hastanesinde kadın doğumcularin durumu hep aynı...

tospa sen 11 i regl oldun bat ne regl tarihinmi ama neden 7si anlamadim

canim ustune gorme ne kizmayin ama ben coook acemiyim daha

kaygili senin test ben izne cikmadan pozitif degilmiydi bakiyorum ekim listesinde ismin var

Canimsin ,Rabbimden umut kesilmez biliyorsun, aşılamayla veyahut doğal yolla senin çok tatli bebislerin olacak bitanem... sakin kafana takma elinden geleni yap, maalesef devlet hastanesinde kadın doğumcularin durumu hep aynı...
Tabiki Rabbimin hazinesi çok geniş, inşallah vaktini zamanını bekleyeceğiz kısmetimizde varsa olur biz ne dersek diyelim, ama işte maddi durumu olmayıpta devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara tam bir eziyet,enfeksiyon riski yüksek, hijyen desen o da yok,ağzından cımbızla laf alınıyor, bu işleri hiç bilmeyen biri gitse çocuğu olur mu olmaz mı bu işe vesile olabilirlermi inanın hiç bilmiyorum,şu 2 haftada gördüklerimle üzüntüm biraz daha arttı

Slm kızlar Nasılsıniz ya dün adet oldum demiştim ya dün bi damla geldi şu ana kadar hiç gelmedi bi daha varmı böyle olan aranızda

Canim ben yurtdisindayim. Mesela orda narkoz da vermiyorlarmis ama burda yasak narkozsuz. Birde pelviskopie nin yaninda mavi yazyior ne demekse
Burada sadece özelde istersen anestezi altında yapıyorlar yüksek ücretlerle, onun dışında bende dün gayet narkozsuz bir şekilde çektirdim.yurtdışında farklıdır ama korkma geçende demiştim çarçabuk bitecek iyi olacaksın inşallah sen 1 günde çıkarsın

Insallah canim ya. Burda ucretsiz sigorta sirketi karsiliyor. Orda baya oduyorsun canim ya. Ama ben orda arkadaslarin yazdiklarini yada baska topikteki arkadaslarin deneyimlerini okudum hep kolay diyorlar cabuk bitti diyorlar. Burdaki hakkindada hicbir fikrim yok o yuzden cok telasliyim. Hatta stresten iki gundur mideme kramplar giriyordu. En azindan iyi yada kotu nasil olduguni bilseydim keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…