Bende gulup geciyorum artik once agliyordum esim ne oldu niye agliyorsun dedi bende senin halan bana yumurtan cilk cikiyor hep bi beceremediniz dedi bana dedim sonra esimin yaninda dediler ayni seyi esim hakladi tabi bizim hayatimiz kimseyi ilgilendirmez dedi ondan sonra azaldi bu kezde carpitiyorlar guya bana demiyorlarmis o yuzden uzak olmak istiyirum onlardan gidesim gelmiyor hiccanm valla benm cevremde öylelerle dolu da napcaz işte susturamıyoruz duymazdan gelicez bn cevap bile vermiyorum artık bakıyolar cevap yok bı daha sormuyolar onlar da
Hahaha iyi olmus kiz gelin hamile haberi yok bende demeyecegim 3 ayBenim annemde evlendiginde 45 kiloymuş 160 cm boyla kemikleri sayılıyomuş.annem 4 aylık hamileymiş kayınvalidesi bütün komşulara benim gelin hamile kalamıyo kısır gibisinden şeyler söylemeye başlamış.ozamanlar hamileyim demeyi yada belli etmeyi ayıp haya sayıyolarmış.yine birgün babannem öyle konuşurken dayanamamış komşunun biri ayıp ayıp niye böyle konuşuyosun senin gelin 4 aylık hamile demiş.babannem mort olmuş biryandanda sevininmiş
Bencede hepiniz deneyin şok olsun kaynanalarHahaha iyi olmus kiz gelin hamile haberi yok bende demeyecegim 3 ay
Kız ben ne yapıym balkondanmı atlayım damdanmı kendimi 36 sanarken bir hesa
aynen benim kocamda olmassada sen benim bende senin bebeyinim der canim benimAmiiin bacım yiyin için şükredin halinize elde neler var biz annemizin yıkadıgıyla duruyomuşuz demekki.şimdi şükrediyorum halime eşimde çok iyi allah bozmasın kaynana kayınbaba zaten vefat etmiş.kardeşleride eşimden çekinirler hiçbişeyimize müdahale etmezler ben bebek diye tın tın ediyorum kendime ama eşim sağolsun beni teselli ediyo niye kafayı takıyosun olursa olur olmazsa olmaz herşey çocukmu benim çocugum bebegim sensin diyo
çok hafif sadece kendi belli edicek kadar bi ağrı bu daha önce hiç olmamıştı da o yüzden merak ettimbir idrar tahlili ver istersen, üşüttüysen eğer, idrar yolları enfeksiyonu olabilir, ya da sol kasığım benim yumurtladığımda ağrır
ama ben rahim filmi cekdirirken gitdim 15 dakika surdu ama sonra geldim siddetli agrim oldu regldende kotu ama iyne falan yapmadilarCanim doktor benden pelviskopie istedi. Anlattigina gore rahim filmi oluyor. Iste karina dogru hava verilecek tupler acikmi bakmak icin falan dedi. Randevu alacakti doktor haber verecekti. Sonra aradilar iste bu ay yer yokmus obur aya olacagim. Narkoz vereceklermis. 1 gun surer dedi belki 3 gune kadar orda kalabilirmisim filan iste. Cok korkuyomm
Canimsin ,Rabbimden umut kesilmez biliyorsun, aşılamayla veyahut doğal yolla senin çok tatli bebislerin olacak bitanem...doktordan geldim. hsg sonucunu gösterdim. tüpler açık rahim normalmiş. ancak hem prl hem fsh hem de estradiol yüksek. dolayısıyla bu sonuçtan yola çıkarak yumurtaların yaşlı dedi. tedavi dedi. normal yoldan olmaz mı dedim, olabilir ama düşük bir ihtimal.klomen tedavisi ve sonuç olarak sanırım aşılama dedi. Allah izin verirse bu ay sonu tedaviye başlıyorum.ama özel e gideceğim.devlet hastanesinin durumu içler acısı. kadın doktor en son hadi eve gideyim diye inliyordu yanındaki asistan hemşire ile birlikte.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim?
tospa sen 11 i regl oldun bat ne regl tarihinmi ama neden 7si anlamadimKıslaaarrr bana kırmızı çok yakışıyorrrr ! Geldi benim kırmızılar an itibariyle
Valla üzülemiyorum artık, çok olağan geldi adetimle karşılaşmak bu ay, kanıksadım galiba
Mogişcim ekime yazar mısın beni de, yeni bat 07 Ekim
tospa sen 11 i regl oldun bat ne regl tarihinmi ama neden 7si anlamadim
canim ustune gorme ne kizmayin ama ben coook acemiyim dahaYa kızlar o değil de asıl benim kafama takılan bi şey var, mesela üstüne gördük diyelim. Onu anlamamızın bi yolu var mı? Paranoya yaptım 2 aydır, ya hamileysem üstüne gördüysem diye. Çünkü karın ağrımdan dolayı 2-3 gün Majezik, Apranax ne bulursam içiyorum. Çok tırsıyorum öyle bi şey olursa bi gün diye. Aslında bu kadar gebelik testi falan yapmamın sebebi de o. Bildiğim kadarıyla üstüne görme çok sık rastlanan bi şey değil ama olmaz da değil. Siz ne biliyosunuz bu konuda?
Tabiki Rabbimin hazinesi çok geniş, inşallah vaktini zamanını bekleyeceğiz kısmetimizde varsa olur biz ne dersek diyelim, ama işte maddi durumu olmayıpta devlet hastanesine gitmek zorunda olanlara tam bir eziyet,enfeksiyon riski yüksek, hijyen desen o da yok,ağzından cımbızla laf alınıyor, bu işleri hiç bilmeyen biri gitse çocuğu olur mu olmaz mı bu işe vesile olabilirlermi inanın hiç bilmiyorum,şu 2 haftada gördüklerimle üzüntüm biraz daha arttıCanimsin ,Rabbimden umut kesilmez biliyorsun, aşılamayla veyahut doğal yolla senin çok tatli bebislerin olacak bitanem...sakin kafana takma elinden geleni yap, maalesef devlet hastanesinde kadın doğumcularin durumu hep aynı...
canim ustune gorme ne kizmayin ama ben coook acemiyim daha
bebiş var gebesin ama geç döllenme olduğundan regli oluyorsun genede buna deniyor üstüne görme çok çok nadir oluyorcanim ustune gorme ne kizmayin ama ben coook acemiyim daha
haa onu biliyorum bizdede biri vardi 5 ay reg olmus doktora gitmis baska bisy icin hamile oldugu ortaya cikmisdibebiş var gebesin ama geç döllenme olduğundan regli oluyorsun genede buna deniyor üstüne görme çok çok nadir oluyor
Canim ben yurtdisindayim. Mesela orda narkoz da vermiyorlarmis ama burda yasak narkozsuz. Birde pelviskopie nin yaninda mavi yazyior ne demekseama ben rahim filmi cekdirirken gitdim 15 dakika surdu ama sonra geldim siddetli agrim oldu regldende kotu ama iyne falan yapmadilar
Burada sadece özelde istersen anestezi altında yapıyorlar yüksek ücretlerle, onun dışında bende dün gayet narkozsuz bir şekilde çektirdim.yurtdışında farklıdır ama korkma geçende demiştim çarçabuk bitecek iyi olacaksın inşallah sen 1 günde çıkarsınCanim ben yurtdisindayim. Mesela orda narkoz da vermiyorlarmis ama burda yasak narkozsuz. Birde pelviskopie nin yaninda mavi yazyior ne demekse
Insallah canim ya. Burda ucretsiz sigorta sirketi karsiliyor. Orda baya oduyorsun canim ya. Ama ben orda arkadaslarin yazdiklarini yada baska topikteki arkadaslarin deneyimlerini okudum hep kolay diyorlar cabuk bitti diyorlar. Burdaki hakkindada hicbir fikrim yok o yuzden cok telasliyim. Hatta stresten iki gundur mideme kramplar giriyordu. En azindan iyi yada kotu nasil olduguni bilseydim keskeBurada sadece özelde istersen anestezi altında yapıyorlar yüksek ücretlerle, onun dışında bende dün gayet narkozsuz bir şekilde çektirdim.yurtdışında farklıdır ama korkma geçende demiştim çarçabuk bitecek iyi olacaksın inşallah sen 1 günde çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?